pátek 4. srpna 2017

Zecharia Sitchin - Sumerian Origins Of Humans (Slovenske titulky)

 

Dokument sa zaobera historiou ludstva a je postaveny, na jedinecnej celozivotnej praci Zecharia Sitchina, ktory nas nedavno (9.októbra 2010) opustil.

 

Zecharia ve svém celoživotním zaměření na překlad sumerských textů (tabulek ), odkazuje na civilizaci přicházející na naši planetu se záměrem nalezení zlata k vůli narušení ochranného štítu v atmosféře na jejich domovské planetě, nazývané Nibiru. Během svého života procestoval mnoho míst, které jsou zmiňované v přeložených textech, vše má velice detailně rozvedené ve svých knihách podložené mnohými příklady a důkazy v archeologii či odkazy na historické dokumenty z jiných knižních záznamů. K tomu všemu byla důležitá i astronomická zjištění a poznatky dotvářející celou minulost těchto informací.

 

 Po přečtení jeho celoživotní práce a bádání přímo v terénu se možná otevřou oči, těm jenž mají rozšířené vnímání a vidí zde veliké nesrovnalosti v tom o čem se učíme ve školách o oficiální archeologii. Jedna z jeho posledních knich Ztracená kniha Enkiho (Vzpomínky a proroctví mimozemského boha) dodává všemu uzavírající pohled. Soupis událostí nadiktovaných Enkim mimozemským (astronautem) v dobách Sumeru viděným jako bohem, sumerskému písaři Endubsarovi,  lze pochopit až v dnešní době, ve které máme technologie a možnosti porozumění na této úrovni vědění. Zdá se, že opakujeme některé chyby, způsobené jimi samotnými,  projevujícím se zejména v této bouřlivé době našeho technologického pokroku, kterému schází duchovní pochopení nás samých ve vesmírném celku. 

 

Vypadá to, že genetické manipulace, nám už dnes tak známé, byly právě použity před mnoha tisíci lety k vytvoření nás lidí, jako pomocných dělníku. Pak tedy jsme potomky Anunaků, vypadáme jako oni, otázkou je zda máme šanci udělat něco jiným způsobem či se duchovněji posunout.

 

 



2 komentáře:

  1. Ahoj. Líbí se mi tvůj blog. Je napěchován spoustou zajímavých věcí, Haničko :) Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,jsem velice ráda,že si tady vybereš co potřebuješ, Romane s Lišákem v okýnku:)Přeji příjemné lovení informací ;)

    OdpovědětVymazat