čtvrtek 24. května 2018

"Naše myšlenky je to co se překládá do chemie" - buněčný biolog, vědec, otec epigenetiky Dr Bruce Lipton - 13.10. 2018 setkání v Praze - plus video


 

"Signál způsobuje více než 90% nemocí, které zažíváme na planetě."

 

 Bruce Lipton, Ph.D., je mezinárodně uznávaný odborník a jeden z nejvýznamnějších lídrů nové biologie, který vychází z celostního pohledu na realitu. Již v roce 1982 začal zkoumat principy kvantové fyziky jejich vliv na způsob, jakým buňky přijímají informace. Jeho výzkumy vedly k závěrům, které jsou v rozporu s tradičním vědeckým názorem, že život a zdraví jsou řízeny geny, a staly se základem pro fascinující obor – epigenetiku.

 

 

 Klasická medicína, podle názoru Bruce Liptona, dělá zásadní chybu v tom, že se zaměřuje na jednotlivé mechanické části naší fyzické bytosti a takřka úplně opomíjí to, co určuje, jak se budou jednotlivé součástky našeho těla (buňky, geny apod) chovat – tedy právě tohle neviditelné pole či energii. Na podporu svého tvrzení mimo jiné uvádí placebo efekt, kdy jen pouhou vírou – tedy silným zaměřením mysli na určitou myšlenku – je možné dojít k uzdravení i ze závažných nemocí. 

 

Na základě svých výzkumů také rozporuje běžné vědecké předpoklady v oblasti genetiky. Tyto předpoklady stanovují, že genetická informace je nám dána, není možné jí změnit a jsme tedy do značné míry obětí naší genetiky. Podle výzkumů tohoto vědce je nejen možné ovlivnit, která genetická informace se stane aktivní a která zůstane pouze pasivní možností, ale také je možné tuto informaci zcela změnit – přeprogramovat. A to opět naším myšlením, zaměřením naší mysli.

 

 

 

V procesu programování našich genů a vytváření toho, jak bude působit ona neviditelná energie a tedy jak se bude chovat každá částečka našeho těla, hraje zásadní roli naše podvědomí a programy, které jsou v něm uložené. Bruce Lipton přirovnává naše podvědomí k záznamovému zařízení, do kterého se především v období našeho dětství nahrávají určité programy, které se po zbytek života přehrávají a určují, jak bude vypadat naše chování, náš život a jeho prožívání. Uvádí také skutečnost, která je dnes všeobecně přijímána, že podvědomí a jeho programy naprosto převažují nad našimi vědomými procesy – tedy nad tím, co jsme schopni na úrovni vědomí ovlivnit.

 

 

 

V knize Biologie víry sdílí kromě vědeckých poznatků z oblasti epigenetiky i své osobní zkušenosti. Poznatky, ke kterým ve svých výzkumech dospěl, aplikoval i ve svém osobním životě. Sám na sobě zaznamenal zlepšení svého zdraví a rapidní zvýšení kvality každodenního života. Tato kombinace vědeckých poznatků a osobních zkušeností dodává knize osobnější rozměr, který povzbudil již tisíce lidí po celém světě převzít plnou odpovědnost za své zdraví.

 

Kniha Biologie víry získala dvě ocenění. V roce 2006 byla vyhlášena za nejlepší knihu z oblasti vědy (USA Book News). V roce 2009 získala ocenění Goi Peace Award – mezinárodní ocenění za celosvětově významný přínos pro lepší budoucnost, která vede k harmonii a míru.

 



Výjimečné kulturní setkání s výjimečným autorem několika bestsellerů, buněčným biologem, vědcem, otcem epigenetiky, a především člověkem Dr. Brucem Liptonem.



Kulturní událost pod názvem "Seminář Dr. Bruce Liptona" – autora knih "Biologie víry", "Spontánní revoluce" a "Líbánkový efekt" – se bude konat v sobotu dne 13. 10. 2018  v TOP HOTELu PrahaAkce se uskuteční ve spolupráci s MUDr. Janem Šulou.



Nové video kde hovoří Bruce Lipton :  




Myšlenky se stávají chemií v těle. Dr Bruce Lipton

 

 Přepis úryvku z videa: 

 

Funkce mysli je vytvořit souvilost mezi tím čemu věříme a realitou, kterou prožíváme. Jestli věříte, že vám něco hrozí, signály ohrožení vypuštěny do krve připraví buňky k obranné reakci. Ale problém je toto: Možná žádné reálné nebezpečí nehrozilo, buňky neví, zda je skutečné či nikoli, protože buňky reagují pouze na chemikálie, nevidí skutečnou situaci. 

 

Najednou řeknu "Ah."  Když tedy věříme, že jsme ve stresu, projevujeme stres ve své fyziologii, přesto, že prostředí ve kterém žijeme toto nepodporuje. Tudíž najednou vidíme, že naše myšlenky, ať jsou opravdové nebo mylné, mění naši bilogii. Tato idea myšlenek řídících náš život není nic nového. Před 2500 lety Budhisté říkali: "Stáváme se tím co si myslíme."  

 

 

A opravdu to je, jako to je s epigenetikou dnes. Epigenetika je - co si myslíš je přeloženo do chemie, což určí čím se staneš. Takže 2500 let později, Budha má pravdu, ale už víme jak. Signál plus protein se rovná jednání. Když nás to jednání nepodporuje, projevume ne- moc. V této rovnici se ptám, co za to může, co může způsobit onu nemoc? Skvělé na tom je, že na druhé straně rovnice jsou pouze dvě věci. Je to buď protein nebo signál, co může být považováno za důvod nemoci, neboť defekt proteinu vede k defektu funkcí, což se projevuje jako nemoc. Otázka tedy je kolik nemocí, je kontrolováno defektem proteinů. A ten úžasný fakt je toto: defektní geny způsobují méně než 1% nemocí.  

Když se vrátíme k našemu diagramu  - proteiny mohou přispět k nemocem. Mohou přispět, protože defektní proteiny jako výsledek mutací adaptací našich genomů, poté zmate osud buněk a buňky v harmonii ze světem projeví nemoc. 

 

Nyní jsme se dostali k velmi jednoduchému pochopení. Pokud pouze 1% je spojeno s proteiny, vrátime-li se zptátky k diagramu, zbylý důvod nemocí musí být nějáká změna v signálu . Takže "signál" způsobuje více než 90% nemocí, které zažíváme na planetě.   

 

 

 

 

Jak tedy tyto signály zasahují do zdraví?  Za prvé:  Pokud jste zažili trauma, řekněme -  měli jste nehodu, poškodíte si páteř, narušíte tok informací z nervového systému buňkám, pak ta změna, to narušení komunikace informací, může vést k špatnému porozumění od buněk, které tu informaci obdrží. .......  

 

 

 

 

Čerpáno ze Zdroje:  

 

http://www.eftporadnabrno.cz/bruce-lipton-hovori-o-roli-naseho-podvedomi-a-eft-terapii/

http://www.spiritualplanet.cz/biologie-viry-geny-neridi-nase-zdravi-co-je-tedy-pricinou-nemoci-dle-nove-biologie/

 

https://www.brucelipton.cz/semi

 

Podobné téma : 

 

Biologie víry: Geny neřídí naše zdraví. Bruce Lipton 

 

 https://otevriocihz.blogspot.cz/2017/12/biologie-viry-geny-neridi-nase-zdravi.html

 

 

Dr. Ryke Geerd Hamer objevil přírodní zákonitosti průběhu všech onemocnění, již před 36 lety - Germánská nová medicína - Jasný důkaz!Č.1 

 

https://otevriocihz.blogspot.cz/2017/11/dr-ryke-geerd-hamer-objevil-prirodni.html 

 

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat