úterý 1. srpna 2017

VIDEO: Rozhovor s Vladimirem Putinem o tom, proč Rusko nevyčerpalo zatím všechny odvetné sankce proti USA.

Šance na změnu stále žije, ale Rusko už počítá i s nejhorším! [CZ Titulky]

 

 Vladimir Putin si v pořadu „Vesti“ na ruské státní televizi povídal s režisérem Vladimirem Solovjovem a probíralo se hlavní téma, americké sankce proti Rusku a následné ruské protisankce Moskvy proti USA. Vybral jsem krátký úsek videa, které shrnuje zásadní odlišnost pohledů Vladimira Putina na celou situaci, který se zjevně nechce nechat americkými elitami vyprovokovat k tvrdé reakci. Z vystupování Vladmira Putina je cítit smířlivost, snaha o dialog s americkou stranou, kterou však už dávno nereprezentuje Donald Trump, ale veskrze zfašizovaný kongres ve Washingtonu. Putinův přístup je trpělivou šachovou partií s brutálním nepřítelem, který za mořem nedodržuje pravidla hry. Pošlapání Vídeňské konvence a ukradení ruských pozemků a nemovitostí americkou vládou v USA je pouze malým odrazem toho, že americké elity a neokonzervativci se rozhodli Rusko zahnat do kouta a vyprovokovat ho k útoku. Je to vlastně stejná situace jako v roce 2014 s pučem v Kyjevě a po následné snaze vyprovokovat Rusko k vojenské intervenci na Ukrajině. Americký kongres tak znovu opakuje stejný scénář. Jsou tady však podstatné rozdíly, o kterých si musíme říct.

 

 







 Vladimir Putin není samonosný vůdce a diktátor. Pohybuje se mezi skupinou mocných lidí v ruském průmyslu, ruských bankách ovládaných Židy a ruskou generalitou. Všechny tyto složky moci mají své zájmy a bylo by chybou si myslet, že sankce amerického kongresu jsou namířeny proti Rusku jako takovému. Tyto sankce mají jiný úkol, přivodit mocenský pád Vladimira Putina v Moskvě. Američtí neocons chtějí do pozice prezidenta dostat někoho, jako byl Boris Jelcin. Čím větší alkoholik, tím lépe. A protože Američany financovaný neziskový sektor v Rusku byl zcela eliminován k nevýznamnosti, mají Američané pouze jedinou možnost, jak ovlivňovat ruskou opozici, tzv. underground. A to jsou cesty řízení skrze americké diplomaty a pracovníky americké ambasády. Stejně jako v Praze, i v Moskvě zřídila tamní americká ambasáda tzv. Americké centrum, které poskytuje platformu opozici, tzv. Moskevské kavárně a až dosud to Vladimir Putin toleroval.

 

 České titulky v úvodním videu zapnete tlačítkem „CC“ v liště videa.

 

-VK-
Šéfredaktor AE News

Zdroj :  http://aeronet.cz/news/video-rozhovor-s-vladimirem-putinem-o-tom-proc-rusko-nevycerpalo-zatim-vsechny-odvetne-sankce-proti-usa-sance-na-zmenu-stale-zije-ale-rusko-uz-pocita-i-s-nejhorsim-cz-titulky/

Žádné komentáře:

Okomentovat