čtvrtek 17. srpna 2017

Zajimavé scenérie a podivnosti se dějí na pobřeží Brazilie a Uruguaye od 13 srpna až dodnes. Moře ustupuje od břehů nikoliv o metry ale rovnou o kilometry.

Předem upozorňuji, že nemíním tímto příspěvkem šířit poplašné zprávy, jen jde o zajimavou souhru náhod s předešlým článkem týkajícího se dalšího objektu objevujícího se vedle Slunce. Nejde- li o souvislost bude tato informace jen pouhou lokální zprávou. 

 

Od 13 srpna až dodnes se děje na pobřeží Brazilie a Uruguaye zajímavá scenérie. Moře ustupuje od břehů nikoliv o metry ale rovnou o kilometry. Atlantik ustupuje od pobřeží Brazílie a Uruguaye.

 

 

 

Dle klasických jevů voda ustupuje při přívalu tsunami. To se ale nestalo. Na tichomořském pobřeží Chile se naopak vzdula ohromná vlna a zatopila dosažitelné části pobřežních vesnic.

Vědci, odborníci, metrologové a média mlčí a nevyjadřují se k těmto událostem.

Může se jednat o začátek předpovědí nějakých kataklizmatických změn či náhlé posouvání magnetického pólu zemského. Ať je tomu jakkoliv, v následujících dnech budeme znát (snad) odpověď.

 

 

 

 

 


 

 Pětimetrové vlny zaplavují pobřežní vesnice a způsobují velké škody. Události začaly 09.08.

 

 

Teoretická varianta je i ta, že to způsobuje přibližování Nibiru k Zemi. Všechno jsou to ale teorie, jistě neví nikdo nic.

 

Tento článek i teorie jsou převzaty : http://tadesco.cz/neco-divneho-se-zacina-odehravat-na-planete-zemi-zacina-prepolovani/

 

__________________________________________________________________

 

Co mě zaujalo, jsou poznatky a připomínky lidí v okolí, kteří dosti často opakují, že tak velké vedra nepamatují, nebo jak silné jsou poslední dobou větry či skoro vichřice doprovázené silné bouřky na našem území.  

SOTT Proměny Země - červenec 2017: extrémní počasí, planetární zvraty, jasné meteory 

 

 

 Zatímco se chladné letní teploty a mimosezónní sněžení stávají novým normálem na celém světě, silné deště a záplavy překonávají dlouhotrvající rekordy a způsobují rozsáhlé škody a smrt stále vyššímu počtu lidí.

Stále více a více zvířat hyne úderem blesku, plasmovými jevy; četnost nadoblačných blesků a nočních svítících oblaků je také na vzestupu, společně s množstvím pozorovaných bolidů.

Tento měsíc zuřily divoké požáry v Kalifornii, Britské Kolumbii, Chorvatsku, Černé Hoře, Indonésii, Francii a Portugalsku, záplavy postihly oblasti od Indie po Indonésii a ničivé krupobití úřadovalo snad na každém kontinentu.

Byl to další divoký měsíc na planetě Zemi. Ale kolik lidí tomu věnuje pozornost?

Pokud se vám video líbí, prosíme, sdílejte!

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat