čtvrtek 17. srpna 2017

Fotografie z vesmíru ukazuje otvor na severním pólu planety. Existuje další Slunce a lidská civilizace uvnitř Země? 1. Díl

Už několik let vědci uchovávali tajemství šokujících dat interpretace fotografií naší planety z vesmíru. V ledu severního pólu je jasně vidět obrovská díra.



Brzy byla podobná díra objevena na Venuši. Astronomové byli šokováni a chtěli vědět, jestli jsou tyto planety uvnitř duté a co mají ve svých jádrech.

 

Nassim Haramein  o duté zemi ve videu  https://www.youtube.com/watch?v=F1obf0TnPdU

 







 

Aurora Australis ukazuje na Jižním pólu otvor do duté země

V tomto krátkém klipu z NASA je velice jasně vidět, jak z otvoru v duté zemi, aurora australis vyvěrá ze vnitř, aby zažehla inosféru ve vnější ionosfére.

 



 

 

 

Na severním a jižním pólu jsou otvory. Nelze jimi proletět se stroji na konvenční explosivní pohon, jelikož tam nefungují vnitrozemské fyzikální zákony. Průlet je možný pouze z pohonem implosivním.  Piloti civilních aerolinií musí podepsat prohlášení, že nepřeletí 86 rovnoběžku. Oba póly jsou setelitem pečlivě hlídány. Výskyt sladké vody na pólech je způsoben prouděním sladké vody skrze polární otvory z povrchu planety.

 

 

                                            obrázek z Apollo 11.  rok 1969

 






 




  Polární záře je světlem, které prochází skrze polární otvory z druhé strany.



 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat