sobota 19. srpna 2017

Na vlastní oči Šokující reportáž o vidění 3. okem CZ HD


Reportáž Josefa Klímy o vidění třetím okem, je velice zajimavá, poukazuje na to, že jsme něčím víc než tělem a dokážeme věci nevídané. Přikládám pár zajimavých komentářů z podvidea. 

 

 

 

 

Lukáš Pithart

Odpověď na tvou otázku "jestli je to možné" zní ano! Moje zkušenost: Prodával jsem v hudebních nástrojích, kam jednou za čas zavítal jeden nevidomí (prakticky kamarád hudebník). Nikdy neměl problém vymotat se v úzkých uličkách co zbyli z prostoru jinak zaplněném hudebními nástroji. Vnímali jsme to, jako že má naučený tento prostor, který mu je známý a chodí po paměti. Jenže nastal čas na změnu a celý obchod jsme kompletně přebudovali, staré schéma absolutně pozbylo platnosti. Jednoho dne, se otevřeli dveře a ve vchodě stál onen nevidomí a vykřikl "jé je, vy jste to tady nějak předělali, tak to se musím pořádně rozhlédnout... S kolegou nám spadly nechápavě brady a vrtalo nám hlavou, jak na to přišel? Bez problémů pokračoval v chůzi po obchodě... Neměl šanci, na tom místě ze kterého vykřikl údivem, že je obchod jinak uspořádaný, dostat jakoukoli jinou nápovědu.... Prostě to buď vycítil, nebo viděl, nebo bůh ví jak to nazvat.... Rozhodně nešel podle sluchu, nebo čichu, nebo pohmatu.... A jinak, tvá otázka je špatně položená... A myslet znamená hovno vědět - Až jednou pochopíš podstatu na jaký pravdě se toto rčení zakládá, tak budeš o level víš... Každý vidí jen to, co chce vidět. Tak, jak to chce vidět. A v takovém množství, v jakém si to jen připustí... Když dva dělají totéž, není to totéž! Hezký den...

 


 

 

 Lubino

 Možné to je, vím to na 100%, protože jsem na podobném kurzu byl a skutečně jsem viděl bez zraku, ne tak, jak popisovali ty děti, ale přečíst slovo, nebo určit barvu není problém, brýlemi to určitě není, protože mi to jde i se zavřenýma očima, zvláštní je, že někteří lidé tomu nevěří, přestože mě oni sami zkoušejí vlastními vymyšlenými testy. Prostě některý lidi by té schopnosti nevěřili, ani kdyby vyšla z nich a fackovala by je :) A já jim ten skepticismus přeju, ono je to tak perfektně zařízený, že pokud tomu člověk nepoddá svou mysl a vědomí, tak se mu to nikdy nepodaří. Takže ti, co o tom pochybují třeba jen ve skrytu duše, těm se to nikdy nepodaří.Jde o pokoru a otevřenost, bohužel, v celé hystorii se takováto otevřenost považovala vždy za bláznovství. Toto není náboženství, kde nikdo neví, zda bůh existuje, či ne, toto je prostě realita, která se dá dokázat - aspoň tak, že ti, co měli dostatek vůle a víry se to naučit to mohou reálně prezentovat druhým. Intuice není náhoda. To, že na někoho pomyslíte a on vám zrovna zavolá není náhoda. To, že pár vteřin před nějakým úrazem či trapasem víte, že se něco stane není náhoda (takhle bych mohl pokračovat do nekonečna). To jsou jen tak silné impulsy, které alespoň podvědomě využívá každý.

 

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat