úterý 29. srpna 2017

Mooji - Objevte jednotu Univerza (Discover the Universal One ness - Mooji)

                

                        Mooji - Objevte jednotu Universa

 

Urývek textu z videa:

 

"Nikdy nebyla doba, kdyby svět byl stejný pro všechny, v jednom stejném stavu. Je to jako když oheň vzplane tady a pak se něco krásného objeví tady a pak je to něčím zbořeno a něco se postaví tady a pak to místo které dlouho trpělo, se uzdraví a je obnoveno a překypuje hojností a je nádherné. ...


Není to fenomén 21. století není to fenomén 20. století. To celé je hra lidské existence na této planetě a je velmi těžké dívat se na to jako osoba se soucitem a slitováním a jen odpouštět, tohle je velmi těžké. 

 

Toto dynamické pole existence je pulzem existence na této planetě, tak to je.  A kdo ví také existují jiné planety. 

 

 

Bylo by směšné to nepřipustit,  že v tomto úžasném vesmíru, v nekonečných galaxiíích, že bychom byli jediné bytosti, které existují. Totiž to je směšné! Občas to vypadá, že se to stále snažíme popírat, i když je to čím dál tím víc viditělnější. 


Začíná to hledáním v sobě. Osobnost rozkvete do Přítomnosti a Přítomnost je nekonečněkrát moudřejší než osobnost. A když se Přítomnost probudí nebo projeví, má sílu začít měnit život, dokonce i v jevech Přítomnost, probuzená Přítomnost  je požehnání a světlem pro svět. 


Největším projevem evoluce musí být transformace od pouhé osobnosti k čisté Přítomnosti."

 


Žádné komentáře:

Okomentovat