pondělí 14. srpna 2017

"NEMOCI LÉČÍ SVĚTLO," ŘÍKÁ JOSEF HRUŠOVSKÝ



MUDr. Josef Hrušovský se v naší zemi stal už fenoménem. Jeho netradiční přístup k nemocem a zvláštní léčebné postupy často vzbuzují rozporuplné reakce. Ale při pohledu na pozoruhodné množství pozitivních výsledků je třeba smeknout. Seznamte se s jeho - pro někoho, možná i pro většinu lidí - zatím nepoznanými metodami a leckdy kontroverzními názory.

 

 

Kde vlastně podle vás sídlí nemoc?

V energetických blocích. Jsou to slabá uvědomění jedince o sobě samém a z nich vyplývající chyby, které během interakci v životě dělá. Na základě takových bloků má určitý model chování a jednání a to ho přivádí od nejistot až k zoufalství. A tyto psychické životní situace jsou vyjádřeny jak na energetickém, tak na fyzickém těle jako poškozené zdraví nebo nemoc. 

 



Jestliže chceme tyto nejistoty nebo zoufale vyhlížející životní situace, promítané do fyzického těla jako nemoc, odstranit, musíme odstranit energetický blok v mysli, čili psychice nemocného. Jak? Skrze homeopatické uvědomění! Doplníme informaci, která mu v mysli schází, anebo vymažeme informaci, která v mysli překáží a jeho psychika se vyladí. Například potlačený vztek, produkující žlučníkové kameny, vyměníme za otevřenou vstřícnost, produkující viskózní žluč. Takové situační, rodinné, rodové nebo karmické uvědomení čili odstranění energetického bloku je samotným odstraněním nemoci. Klient je zdravý a zase sám sebou!

 

 

Co nám brání být sebou samými?

 

Mysl je potvora, zlodějka, která nám překáží dostat se ke své přirozenosti. Z jedné strany ke svému duchovnímu jádru a z opačné strany ke zdravému selskému rozumu. Homeopatické similimum s jasně definovaným záměrem dokáže negativní informace v mysli, svázané do bizarních psychických vzorců, vymazat a pozitivní informace zároveň doplnit. Tak odstraní chybu v chování a jednání klienta. Jeho světelný potenciál se otevře a naváže spojení s duchem. 

 


Já už homeopatika více méně nepředepisuji, na základě intenzivní rezonance vědomí s přírodou a jejím zdrojem propojuji klienta s duchem samotným, a to je všelék nejcennější! Vůle ducha proběhne sama a je tak inteligentní, že najde ty nejsprávnější cestičky k uzdravení duše a těla. Z abstraktního centra prozáří do periférie samotné, kde se například bronchiální astma promění v čistý a hluboký dech. Sebeuvědomění vymazalo nečistoty v mysli a nové vědomí vrátilo tělu ukradené zdraví. Karma je fuč!

 

 

 

PROBLÉM ZMIZÍ

 

Jak tedy léčíte? 

 

Navážu spojení s abstraktním jádrem člověka. Když toto propojení uděláte, je možné uzdravení z chronické nemoci nebo nevyléčitelné choroby. Odstranění energetického bloku nazývám uvědoměním a porozuměním sebe samému. Někdo takové uvědomění prodělá hned a pak jeho karma, většinou situační, zmizí i s fyziologickou poruchou těla za několik minut nebo dní. Rodinná a rodová karma, včetně karmy z minulého života, vyžaduje k uvědomění dokonalý výběr informací v podobě události nebo celého životního příběhu a pochopení jeho hlubšího smyslu nejen na mentální, ale i na emocionální rovině. Někdo prozře rychleji, jiný později, a proto uzdravení trvá týdny, měsíce i déle. Mnozí si však uvědomit nedokážou, nechtějí nebo nemohou. Psychické bloky, z nichž pacient uvědomění neudělal, pocházejí totiž nejen ze soudobého života, ale i ze životů minulých, a dokonce budoucích. Zde už je homeopatie poněkud sci-fi, ale kvantová homeopatie umí zasáhnout i zde. Pro ni čas neexistuje.

 

 

 Zdroj - Odkaz: http://janochinfo.cz/doktori/hrusovsky.html

 

 

4 komentáře:

  1. Že své zkušenosti jeho slova můžu jen potvrdit. Protože kdo mě zná nejlíp kdo semnou vždycky je a kdo mě miluje Já. Díky ❤️

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám s ním žádnou špatnou zkušenost.Mockrat mě i mé rodině pomohl. Docházím k němu již 15 let a od té doby nejsme nemocní.S jeho filozofií plně souhlasím. S úctou Viranna ❤️

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý deň,
    Nemôžem nikde najs kontakt na pána dr. Hrušovského, ale lebo na jeho ambulanciu.
    Ďakujem za každú informáciu
    Ďakujem

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý deň,
    Nemôžem nikde nájsť kontakt na pána dr. Hrušovského, alebo na jeho ambulanciu.
    Ďakujem za každú informáciu
    Ďakujem

    OdpovědětVymazat