středa 13. září 2017

Záležitost s Adamovými mimozemskými geny - Sumerské příběhy o stvoření - Úžasný objev: 200 000 let stará metropole v Africe !!

 

Podle čího obrazu byl stvořen Adam, prototyp moderního člověka - homo sapiens? 

 

Bible uvádí že Elohim tehdy řekl: "Udělejme člověka ke svému obrazu, podle své podoby..." Máme-li však akceptovat podmíněné vysvětlení záhadného vzniku speciální sady lidských genů, nabídnuté vědou po ukončení projektu lidského genomu v polovině února, pak je za vše zodpovědná skupina baktérií! 

 

 

 

"Humbling" (ponížení) bylo převládající adjektivum používané členy vědeckých týmů a médii, oznamujícími významný poznatek, totiž to, že lidský genom nemá předpokládaných 100.000 - 140.000 genů (ve šroubovici DNK, která řídí produkci aminokyselin a proteinů) ale pouze něco málo přes 30.000. Tedy o trochu více než dvojnásobek genů mušky octomilky (13.601) a zhruba o padesát procent překonáváme dešťovku (19.098). Náhlý pád ze špičky genetického Stromu života! 

 

Ke všemu se zhroutila i představa o unikátnosti lidského genomu. Ukázalo se, že se šimpanzem máme 99, a ne pouze předpokládaných 95 procent společného a až na 70 procent se blížíme myším. Zjistilo se, že domněle lidské geny mají také všichni obratlovci, stejně jako bezobratlí, rostliny, houby a dokonce i kvasinky, u nichž plní tytéž funkce. Získané poznatky potvrdily, že veškerá pozemská DNK má společný zdroj, což vědcům umožnilo rekonstruovat plán vývojového procesu. Lze vysledovat jak se z původně jednoduchých vyvíjely geneticky stále komplexnější organizmy, které v každé etapě adoptovaly geny nižších životních forem a vytvářely stále komplexnější a vyšší životní formy -- kulminující v Homo sapiens. 

 


 Hlavolam

Jenže na vertikální křivce evoluční linie, obsažené v lidském i ostatních analyzovaných genomech, vědci narazili na cosi nepochopitelného. V článku publikovaném v Science je jako "The head-scratching discovery by the Public Consortium” označena skutečnost, že lidský genom obsahuje 223 genů, které nemají žádné nezbytně potřebné předchůdce na žebříčku genetické evoluce

 

Jak tedy člověk přišel k těmto záhadným genům? 

 

V průběhu celého evolučního vývoje, od baktérií k bezobratlým (jako jsou rodokmeny kvasinek, červi a mouchy – což se podařilo rozluštit) k obratlovcům (myši, šimpanzi) a nakonec k modernímu člověku, těchto 223 genů v uvedených předchozích fázích úplně chybí. Zajisté, vědci mohou vysvětlovat jejich přítomnost v lidském genomu odvoláním na "spíše nedávný" (na časové škále evoluce) "pravděpodobně horizontální transfer prostřednictvím baktérií". 

 

Jinými slovy: Předpokládá se, že v relativně nedávné vývojové fázi získal moderní člověk celých 223 genů nikoli přičiněním postupné evoluce (po "vertikálních větvích Stromu života"), ale po horizontální linii, formou postranního vkladu genetického materiálu -- od baktérií… 

 

Úžasný rozdíl

Na první pohled by se možná mohlo zdát, že při jejich množství není 223 genů nijak mnoho. Ve skutečnosti je ovšem každý jednotlivý gen příčinou značných rozdílů u každé individuality, takže 223 genů představuje u druhů jako jsme my úžasný, doslova nebetyčný rozdíl. 

 

Lidský genom se skládá z více než tří miliard nukleotidů ("pismena" A-C-G-T jsou zástupnými iniciálkami čtyř nukleokyselin, jejichž kombinace hláskují veškeré formy pozemského života), z nichž je jen o málo více než jedno procento seskupeno do funkčních genů. Záznam každého z těchto genů obsahuje tisíce řádků zaplněných kombinacemi uvedených čtyř "písmen". Rozdíl mezi dvěma osobami přitom lze vyjádřit jediným odlišným "písmenkem" mezi tisícovkami iniciál, obsažených v "abecedě" záznamu DNK. Genetický rozdíl mezi člověkem a šimpanzem sice je menší než jedno procento, jenže jedno procento z 30 000 genů je 300. 

 

 

 

Už pouhých 223 genů představuje více než dvě třetiny rozdílu mezi mnou či vámi a šimpanzem! 

 

Analýza funkce těchto genů pomocí hláskování proteinů, podle výsledku Public Consortium team publikovaných v časopisu Nature, ukázala, že zatímco ani jeden z nich není důležitý pro fyziognomii těla, ale všechny souvisí s psychickými funkcemi. Ba co víc, jsou zodpovědné za tvorbu důležitých neuroenzymů, ve větvi, která se vyskytuje pouze v mitochondriální porci DNK - takzvané "Evině DNK", již lidstvo dědí pouze po mateřské linii vedoucí zpět až k první "Evě". Tento objev už sám o sobě zpochybňuje výklad o "vložení" nadbytečného kódu prostřednictvím baktérií. 

 

Vratká teorie

Jak jisti jsou si vědci, předpokládající, že natolik důležité a komplexní geny zodpovědné za ohromné lidské výhody jsme získali "zřejmě později", laskavým prostřednictvím infekčních baktérií?

"Byl to skok, který neodpovídá současným evolučním teoriím," říká Steven Scherer, ředitel Centra mapování sekvencí lidského genomu na Baylor College of Medicine. 

 

"Nejsme schopni identifikovat žádný natolik mocně preferovaný zdroj baktérií, které by byly schopny uskutečnit domnělý horizontální přenos genů," říká zpráva v Nature. Tým Veřejného konzorcia provádějící podrobný výzkum zjistil, že asi 113 genů (z celkem 223) "sice lze nalézt u bakrérií" - jenže úplně chybí u bezobratlých živočichů. Analýza proteinů nevysvětlitelných genů rychle ukázala, že z 35 identifikovaných má pouze deset svůj identický protějšek u obratlovců (od krav přes hlodavce až po ryby), ale 25 z 35 se vyskytuje výhradně u člověka

 

 

"Není objasněno, zda tento přenos proběhl z baktérie na člověka nebo z člověka na baktérii," cituje Science názor Roberta Watersona, místoředitele washingtonského University’s Genome Sequencing Center. 

 

Ale jestliže tedy člověk předal tyto geny bakteriím, odkud je předtím získal? 

 

Role Anunnaků

 

Čtenáři mých knih se teď už asi usmívají, protože znají odpověď. 

 

Vědí, že biblické verše zabývající se Adamovým stvořením jsou zhuštěnou reprodukcí mnohem detailnějších sumerských a akkadských textů zaznamenaných na hliněných tabulkách, v nichž je role bytostí nazývaných v Genesis Elohim připisována Anunnakům – "Těm, kteří sestoupili z nebe na Zemi." 

 

Jak je detailně popsáno v mých knihách, počínaje 12 planetou (1976) a dále v Návrat ke Genesis a Kosmický kód, přišli Anunnakové na Zemi před zhruba 450.000 lety z Nibiru - planety, která je členem našeho slunečního systému a jejíž protáhlá oběžná dráha ji přináší do naší části nebes vždy po 3.600 letech. Přišli, protože potřebovali zlato jimž chránili svou poškozenou atmosféru. Protože při vyčerpávají dřině při jeho dolování potřebovali pomoc, přišel jejich šéf-vědec Enki s návrhem aby využili svých genetických znalostí k vytvoření potřebných primitivních dělníků. Ostatní vůdci Anunnaků se ptali: Jak můžeš stvořit novou bytost? Odpověděl: "Bytost, kterou potřebujeme už existuje; všechno, co musíme udělat je vložit jí naši pečeť." 

 

 

 

Stalo se tak před asi 300.000 lety. 

 

To, co měl na mysli, bylo genetické zdokonalení existujícího hominida, který se na zemi vyvinul vlastní evolucí, přidáním některých genů výše vyvinutých Anunnaků. O tom, že Anunnakové, kteří už před 450.000 lety dokázali cestovat vesmírem, ovládali genetickou vědu (na jejímž prahu nyní stojíme) nemůže být pochyb. Zřetelně to vyplývá nejen z aktuálních textů, ale také z množství vyobrazení dvojitého helixu DNK v podobě dvou propletených hadů (což je ostatně symbol dosud užívaný pro medicínu a léčení) -- viz ilustrace. 

 

 

 

Když vůdci Anunnaků projekt odsouhlasili (jak vyznívá z biblického "Udělejme člověka, Adama, ke svému obrazu"), pustil se Enki s pomocí Ninchursag, hlavního "zdravotnického důstojníka" výsadku Anunnaků, do genetického inženýrství přidáváním a kombinováním genů Anunnaků s geny již existujícího hominida. 

 

Když bylo po mnohých pokusech a omylech, jak je popsáno v dávnověkých záznamech při jejichž čtení se tají dech, konečně dosaženo perfektního modelu pozemšťana, pozdvihla Ninharsag dítě do výše a zvolala: "Moje ruce ho udělaly!" Starověký umělec zachytil tuto událost ve scéně na pečetním válečku (viz ilustrace).

 


Jsem přesvědčen o tom, že takto jsme přišli ke svým jedinečným, nadbytečným genům. To, co vtisklo Adamovi a Evě dnešní podobu, bylo v "obraze" Anunnaků, ne v baktériích.

 

Mimořádně významná záležitost

Jestliže další vědecký výzkum bez jakýchkoliv pochyb nepotvrdí, že jediným možným zdrojem nadbytečných genů byly skutečně baktérie, a neprokáže, že infekce umožnila "horizontální transfer" genů směrem od baktérií k člověku, ne naopak, je jediným zbývajícím použitelným rozřešením to, které nabízejí tisíce let staré sumerské texty. 

 

To také nakonec patrně zbude jako jediná možnost k vysvětlení záhady 223 cizích genů v našem genomu, a současně potvrdí moderní vědu Anunnaků a jejich genetický výkon na Zemi. 

 

Z. Sitchin 2001

 

(použit překlad z gewo)

 

 http://otroson.wz.cz/index.php?page=7000

 ____________________________________________________________________________

 

 

 

Sumerské příběhy o stvoření nevyprávějí pouze o stvoření člověka, ale také o stvoření Země. V Bibli nalezneme ustálenou verzi, která hovoří o tom, že Bůh v sedmi dnech stvořil nebesa a Zemi. „7 sumerských tabulek o stvoření“ uvádí mnohem více detailů v příběhu o stvoření Země.

 

Tabulky o stvoření hovoří o tom, že naše sluneční soustava se právě začínala utvářet a planety ještě nebyly v té době pevně uskupeny, když se objevila narušitelská planeta, která se ocitla pod vlivem gravitace okolních planet. Míjela Pluto, Uran a Neptun. Narušitelská planeta se začala pohybovat směrem k centru naší sluneční soustavy. Naši planetu, která ještě nebyla v té době moc rozvinutá, nazvali Sumerové Tiamat. Vysvětlují, že během toho, kdy narušitelská planeta procházela skrz vnitřní část sluneční soustavy, se jeden z velkých měsíců této planety srazil s naší primitivní Zemí (Tiamat). Během této srážky se Tiamat rozpůlil na dvě části, zatímco kolem sebe uvolňoval a šířil trosky, ze kterých vznikl vzor, který dnes můžeme na obloze vidět jako pás asteroidů.  Tuto událost Bible zmiňuje jako „kladivem vyklepaný náramek.“

 

Stanovení nové oběžné dráhy 

Poté co nastala kolize, Tiamat byl přesunut na novou oběžnou dráhu.  Vody Nibiru se smísily s vodami Země a život začal vznikat již jako jednotný celek. Tato skutečnost se označuje výrazem panspermie.

 

Sumerské příběhy o stvoření vysvětlují některé klíčové aspekty našeho moderního porozumění kosmologii a pravděpodobně i to, jak začal život na Zemi. Aby se život zde na Zemi vyvinul přirozeným způsobem, trvalo by to o miliardy let déle, než je zaznamenaná celková historie Země. Biologický proces živého tvora, přijímání živin a vylučování odpadu je extrémně složitým genetickým procesem.  Myšlenka, že život na Zemi nějak vznikl z pravěké polévky a blesku již jednoduše není déle přijatelná. Dalo by se to přirovnat k takové situaci, kdy tornádo vtrhne na vrakoviště a nějakým záhadným způsobem sestaví boeing 747.  Pravděpodobnost této události je příliš malá na to, abychom ji mohli považovat za jasnou odpověď.

 

Panspermie je hypotézou, která hovoří o tom, že „semena“ života existují již v celém vesmíru, že život na Zemi mohl vzniknout díky těmto „semenům“ a že možná doručí či doručili život dalším obyvatelným tělům.

 

 

 

Spřízněná a přitom zcela vzdálená myšlenka exogenesis je omezenější hypotézou, která hovoří o tom, že život byl odněkud z vesmíru dopraven na Zemi. Již ale nevytváří žádnou předpověď o tom, jak moc je rozšířený. Protože termín „exogenesis“ je známější, je zde tendence ho používat v souvislosti s tím, čemu bychom měli, přesněji řečeno, říkat panspermie.

 

Jak přicestoval život na zemi       

      

Sumerské příběhy o stvoření vysvětlují, jak se vody Nibiru smísily s naší Zemí. Mohla by to být odpověď na to, jak celý a úplný život přišel na Zemi? Nibiru jenž je mnohem starší planetou, měla pravděpodobně miliardy let delší dobu na to, aby se na ní mohl rozvíjet život. Nebo život přicestoval na Nibiru a pak se vyvíjel mnohem delší dobu než život zde na Zemi.

 

Příběh o stvoření dále pokračuje a vysvětluje, jak se planeta Nibiru stává stálým členem naší sluneční soustavy na extrémně eliptické oběžné dráze. Sumerové zaznamenali, že tato oběžné dráha je tak velká, že k dokončení jednoho oběhu je třeba 3 600 let. Sumerové tento oběh nazývají „shar.“  Solární rok jednoho oběhu Země kolem Slunce trvá 365 dní. Než planeta Nibiru dokončí jeden oběh kolem Slunce, uběhne 3 600 pozemských let.

 

 

 Delší životní cykly   

 

Pokud je pravda, že Anunnaki přišel z planety Nibiru, jak o tom hovořili Sumerové ve svých příbězích o stvoření, byl by jejich životní cyklus mnohem delší v porovnání s tím, jaký je na planetě Zemi. Řekněme například, že někdo ze Země cestuje na Nibiru a zůstane tam po dobu jednoho roku. V okamžiku jeho návratu uplynulo na Zemi 3 600 let, ale ve skutečnosti zestárne pouze o jeden rok.  Tento bod se vztahuje k mnohým biblickým odkazům, které hovoří o vstoupení do nebe, kdy se máme těšit z delších životních cyklů. Představte si, jestli byl Ježíš Kristus Anunnaki a přišel na Zemi a založil jeho následování. Pak opustil Zemi a vrátil se na jeden rok na Nibiru. Až se opět vrátí zpět na Zemi, kde mezitím uběhne 3 600 let, on bude za tuto dobu pouze o jeden rok starší.

 

Pokud planeta Nibiru existuje, mohla by jí naše moderní věda vidět. Na sumerských tabulkách je vyobrazený člověk, který orá pole a zároveň se dívá směrem vzhůru. Na obloze je viditelný kruh, ze kterého vycházejí paprsky světla (slunce) a kříž, který vyzařuje paprsky světla (Nibiru). Sumerové věděli, kdy je možné na obloze vidět planetu Nibiru, kdy se zároveň přiblíží k vnitřní části naší sluneční soustavy.

 

 Starověká Sumerská historie popisuje prastarou metropoli a její obyvatele

 

 Často je nám předkládána víra, že u Egypťanů – faraónů a pyramid – začíná naše známá historie. Nejstarší dynastie sahají zpět až do doby 3200 let př. nl. To je před dávnou dobou. Ale Sumerská civilizace, oblast, kde je nyní Irák, je daleko starší. A co víc, přeložili jsme mnoho jejích historických tabulek napsaných klínovým písmem a dřívější spisy, takže toho víme spoustu o jejich historii a legendách

 


Obrázek pečeti líčí legendu o "Velké Povodni", jež pohltila lidstvo. Mnoho Sumerských legend je pozoruhodně podobných knize Genesis. Jako v Genesis, Sumerská legenda Atrachasis vypráví příběh stvoření moderních lidí – ne milujícím Bohem – ale bytostmi z jiné planety, které potřebovaly "otrocké dělníky", aby jim pomohli těžit zlato na své mimo-planetární expedici!

Varoval jsem, že je těžké tomu uvěřit, ale prosím, pokračujte ve čtení.


Kdo vytvořil metropoli? Proč?

Tento příběh Atrachasis pochází z rané babylonské verze okolo 1700 let př. nl., ale zcela jistě se datuje zpět do sumerského období. Spojují se v něm známé sumerské motivy stvoření lidstva a následné povodně – jako v Genesis.

 

Příběh začíná u "bohů" – bytostí z planety nazývané Nibiru – a jejich kopání jam a těžby zlata, jež je součástí expedičního týmu. Moderní lidé (homo sapiens) ještě neexistovali; pouze primitivní hominidé obývali Zemi. Existovaly dvě skupiny "bohů", pracující třída a panovnická třída (správci). Pracující bozi postavili infrastrukturu a také dřeli ve zlatých dolech a po uběhnutí tisíců let byla tato práce pro ně již očividně příliš.

Bohové museli vykopat kanály. 


Museli vyčistit kanály,

 

cesty rozvádějící život po zemi.

 

Bozi vyhloubili dno řeky Tigris. 

 

A poté vyhloubili Eufrat. --(Dalley 9, Atrachasis) 

 

Po 3,600 letech této práce si začali bohové konečně stěžovat. Rozhodli se stávkovat, spálili svoje nástroje a shromáždili se okolo obydlí (chrámu) hlavního boha Enlila. Enlilův vezír Nusku vytáhl Enlila z postele a varoval ho před rozlíceným davem venku. Enlil byl zděšen. (Jeho tvář je popisována jako "zesinalá jako tamaryšek.") Vezír Nusku poradil Enlilovi, aby přivolal další velké bohy, speciálně Anua (boha nebes) a Enkiho (chytrého boha čerstvých vod). Anu poradil Enlilovi, aby určil, kdo je vůdcem této vzpoury. Vyslali ven Nuskua, aby se zeptal davu bohů, kdo je jejich vůdcem. Dav odpoví "Každý jednotlivec z nás bohů vyhlašuje válku!" (Dalley 12, Atrachasis).

 

 

 

 http://www.sitchinstudies.com/anunnaki-structures.html

 

Když vyšší třída bohů vidí, že práce nižší třídy bohů byla "příliš těžká", rozhodnou se obětovat jednoho z rebelů pro dobro všech. Vezmou jednoho boha, zabijí ho a vytvoří lidstvo smíšením masa a krve tohoto boha s hlínou.

 

Belit-ili bohyně-s-lůnem je přítomná,


Nechte bohyni-s-lůnem vytvořit potomstvo,

 

A nechte člověka nést břemeno bohů! (Dalley 14-15, Atrachasis)

 

Poté, co jim Enki dá pokyny, jak provozovat očistné rituály prvního, sedmého a patnáctého každého měsíce, bozi zabijí Geshtu-e, "boha, který měl inteligenci" (jeho jméno znamená "ucho" nebo "moudrost") a vytvoří lidstvo z jeho krve a hlíny. Poté, co bohyně zrození promísí hlínu, všichni bozi se seskupí okolo a plivnou na ni. Potom Enki a bohyně-s-lůnem vezmou hlínu do "místnosti osudu," kde byly shromážděny bohyně-s-lůnem.

 

On [Enki] šlapal po hlíně v její přítomnosti;


Ona stále dokola recitovala zaklínadlo,

 

Neboť Enki, který zůstával v její blízkosti, ji donutil ho recitovat.

 

Když dokončila své zaklínadlo,

 

Rozdělila čtrnáct kusů hlíny,

 

A položila sedm kusů napravo,

 

Sedm nalevo.

 

Mezi ně umístila cihlu z bahna. (Dalley 16, Atrachasis)

 

Stvoření člověka se zdá být popsáno jako jakýsi druh klonování a toho, co bychom dnes považovali za umělé oplodnění.

 

Výsledkem byl kříženec nebo "vyvinutý člověk" s rozšířeným intelektem, který by mohl vykonávat fyzickou práci pracujících bohů a také se postarat o potřeby všech bohů.

 

V dalších textech je nám sděleno, že expedice přišla pro zlato a obrovské množství ho bylo vytěženo a posláno pryč z planety. Společenství v Jižní Africe se nazývalo "Abzu" a sloužilo jako stěžejní místo pro těžební operace.




 

Jelikož se tyto události zdají být shodné s obdobím "Mitochondriální Evy" (tedy před 150,000 až 250,000) a zdají se být umístěny v nejbohatším regionu těžby zlata na planetě (Abzu), někteří badatelé si myslí, že sumerské legendy se mohou ve skutečnosti zakládat na historických událostech.

 

Podle některých písemností, když těžební expedice skončila, bylo rozhodnuto, že by se lidská populace měla nechat zahubit v potopě, která byla předpovězena astronomem "bohů." Zřejmě domovská planeta bohů Nibiru se při svém cyklickém průchodu dostala dostatečně blízko k oběžné dráze Země, že její gravitace způsobila, že se oceány zvedly a zaplavili zemi, ukončili tak éru kříženeckého druhu -- homo sapiens.

 

Podle tohoto příběhu měl jeden z "bohů" soucit s jedním určitým člověkem, Zuisudrou, a varoval ho, aby si postavil loď, aby mohl povodeň přečkat. Toto posloužilo jako základ příběhu Noeho v knize Genesis.

 

Stalo se to opravdu? Jediné možné vysvětlení je předpokládat, že sumerské legendy, které uznávaly život na jiných planetách a lidské klonování, byly mimořádně podařené sci-fi. Toto by samo o sobě bylo úžasné. Ale nyní je dokázána existence těžebního města Abzu, které bylo ve stejné oblasti, kde došlo k náhlé evoluci hominidů v homo sapiens.

 

Chvíli nad tím uvažujte.

 

Zdroj: https://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/4144-uzasny-objev-200-000-let-stara-metropole-v-africe-1/

https://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/4164-uzasny-objev-200-000-let-stara-metropole-v-africe-3/

 

Žádné komentáře:

Okomentovat