úterý 5. září 2017

Důkazy a fakta o INDIGOVÝCH DĚTECH - Jana Štrausová

 Děti jsou čisté duše a jak je vidno, přišla doba změny paradigmatu moc pěkně to potvrzuje Jana jako učitelka z mateřské školky, tedy je přímo u pramene :)

Jak napsali někteří v komentářích, víc takových vědomých učitelek a máme vyhráno.  

 

Už v pěti letech ji její dcera říkávala:" Mami Bůh žije v každém z nás,  jenom o tom nevíme" vyprávěla jí věci, že když se vidí v zrcadle, takže ví, že to není ona, že ona je, jakoby někde uvnitř toho člověka a to co vidí, že není ona.   

 

V jedenácti letech, její dcera po 36 hodinové době strávené v kómatu řekla: "Mami, ty si opravdu jako myslíš, že ty jako umřeš a že to je jako všechno?" Paní Jana řekla, "No, to si jako opravdu myslím." Její dcera se hrozně se rozlobila a řekla. "Já nevěřím, že mám takhle hloupou matku."

 

 

Přednáška Jany Štrausové vychází z její vlastní dlouholeté zkušenosti učitelky mateřské školky, kde provádí svůj výzkum. Pokud je pravda, co říká a co nashromáždila, a vše tomu nasvědčuje, pak nastal čas ve vzdělávacím systému MYSLET I UČIT zásadně jinak… 

 Přednáška na 11. Setkání Gošárníků v červnu 2014, v areálu Geofondu v Chotěboři, organizoval spolek GOSCHA moderoval Igor Chaun.

 

 

 

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat