sobota 16. září 2017

Superrozhovor s Davidem Ickem - video

 David Icke v rozhovoru vypráví o tom, jak nás strach svazuje do nižších frevencí a tím živí energii v neviditelném světě. Ve videu též hovoří o nemocech, novém pohledu na léčení, které by mělo probíhat na energetické úrovni, nejen jen na té vnější holografické, jak tomu přistupuje dnešní medicína. Uvádí příklad, který má na svých stránkách, jde o změnu frekvence - energie v našem systému, jako konkrétním příkladu.

 

 

(Přepis úryvku, mluveného překladu z videa) 


 Jde o lékaře v Americe, který převzal dům pro seniory. Lidé tam běžně umírali, v celém domě byla energie deprese a vzdávání se, lidé většinou seděli ve svých pokojích a vůbec nevycházeli a mnozí z nich prostě přestali jíst. Přesně byli v tom pásu těch frekvencí, tam kde ten systém chce, aby lidi byli a systém po tomhle touží, až do té míry, že tenhle doktor musel porušit zákony státu, aby mohl tu situaci změnit. 

Takže co udělal, přivedl kočky a psy zvířata to je proti zákonu, přinesl tam rostliny, květiny, pocit radosti a povznesení  mezi všechny lidi. Obyvatelé domu začali vycházet ze svých pokojů, začali jíst a úmrtnost klesla velmi rychle, protože se dostali z tohoto pásma frekvencí. Takže co udělal ten doktor, přinesl do toho domu mnohem vyšší vibrace a co manifestoval, změnil energetický stav ve jmenovaném domě, změnil energetický stav pole v tom domě. Ti lidé, kteří prostě odcházeli, byli ovlivněni danou energetickou změnou, začali s ní rezonovat.

My vidíme, že jen donesl psy, kočky, rostliny a květiny, ale tak se jenom manifestovala ta energetická změna ve viditelném světě. V tom neviditelném světě došlo ke změně toho energetického stavu.  

 

Žádné komentáře:

Okomentovat