neděle 10. září 2017

Levitace, sonoluminiscence, cymatika a supravodivost - video


  Úžasná ukázka levitace, sonoluminescence a cymatických efektů.

 

 

Zajímavé je, že ultrazvuk může ovlivňovat prvky na fyzické úrovni do neuvěřitelné hloubky. Může se zaměřit, soustředit a odrazit skoro jako světelný paprsek a specifické frekvence mohou být zaměřeny, aby způsobily vibrace určitých druhů molekul, zatímco ostatní zůstávají v jejich blízkosti nedotčeny. Čím vyšší je frekvence ultrazvuku, tím se naskýtá větší možnost ovládání.

 



To vyžaduje frekvence ve vysokém rozsahu MHz, jako ty které byly v kruzích v obilí nalezeny Paulem Vigayem, který prováděl experimenty v měření odlišností elektromagnetické frekvence. Paulova empirická data ukazují, jak úroveň měřitelných údajů o prostředí náhle klesne, když překročíš hranici kruhu. Blíže ke středu se ukazované údaje pohybují v rozmezí 260-320 MHz.


                              Cimatica/Cymatics - Experiment 16 (432 Hz)

 




 Jennyho experimenty ukazují, že existuje vztah mezi zvyšující se složitostí cymatické geometrie v poměru k zvyšování frekvence. Jinými slovy úroveň frekvence, ať v laboratoři nebo na poli, se shoduje se zvýšením složitosti tvarů.

Tyto extrémně vysoké frekvence se spojují s polem mysli a ukázalo se, že ovlivňují stav uvědomění a vědomí v lidech. Tyto zprávy se nashromáždily od stovek lidí, které kruhy navštívily, kde jsou dokonce ovlivněny tak jednoduché činnosti levé hemisféry, jako je počítání.

 

Když je ultrazvuk vyladěn na rozsah MHz, zabraňuje poraněním citlivých tkání, takže jeho léčebné vlastnosti jsou používány při léčení svalových onemocnění.




Pod 20-ti Hz se zvuk stává infrazvukový a tyto frekvence jsou přímo zahrnuty do biologických procesů. Když jsou infrazvukové frekvence kombinovány s vysokým tlakem, vytváří se stálé změny v materiálech, které je přijímají. Akustická síla, kterou vytváří infrazvuk, se pohybuje v řádu kilowatt (což vysvětluje, proč dlouhé vystavení určitému kruhu v obilí vytváří nepříjemné stavy, jakými jsou únava a nevolnost).




Ve vodě vytváří infrazvuk horko, které od sebe odděluje molekuly, a tím se vytváří pára. Co se týče rostlin, jejichž stébla jsou naplněna vodou, vypařování vytváří prázdno, které způsobí okamžité zhroucení oblasti, když je energie uvolněna. Tento děj, který se nazývá "kavitace párou," také vytváří lokální zvýšení teploty o stovky a tisíce stupňů za zlomek sekundy.






Kavitace je nakonec doprovázena náhlým zábleskem světla, který se nazývá sonoluminiscence a jehož příčinou je vytvoření elektrických výbojů, jak je voda/pára ionizována. Čím nižší je výkonná frekvence, tím větší má účinek. V laboratoři bylo použito 18 Hz jako nejnižší bezpečná hranice, pod kterou tlak vytvořený infrazvukem, poškozuje chromozómy.


                                       Collin's Lab: DIY Cymatics

 

 






                       CymaScope video projected in Trinity Episcopal Cathedral

                                                                              



                                                  




Další související téma

 

Harmonizace Solfeggio frekvencemi 

https://otevriocihz.blogspot.com/2019/12/harmonizace-solfeggio-frekvencemi.html 

 



Žádné komentáře:

Okomentovat