pátek 15. září 2017

Videa - Tomio Okamura: Mýty o Rusku, Tomio v debatě válcuje lídry sněmovních stran, Václav Klaus o EU, migraci, médiích, Sorosovi, Rusku

 Okamura uvadí na pravou míru historii Ruska od počátku dvacátého století až po dnešek, dějiny jsou tvořené neuvěřitelnou manipulační propagandou vedenou proti této zemi. 

 

Kousek z druhé části videa:


 Ptejme se, proč víme to, co víme, a proč víme jen to, co je třeba. Odpověď známe, lépe se s lidmi manipuluje, když mají jen ty správné informace a nemají ty nesprávné.

Aby mocenské lobby prosadily své zájmy, je ideální líčit svět černobíle, rozdělit ho na ty hodné a na ty zlé, které musíme sejmout. Je to primitivní, ale po staletí to funguje a tak jou dnes mírotvorce USA s největším rozpočtem světa na zbrojení, země která má vojenské základny po celé planetě a země, kerá má zasebou stovky válek a konfliktů včetně dosazování a financování nejkrvavějších zrůd, jako byl třeba Pinochet, ale také Hitler, kterého díky bělogvardějské lobby financovali američtí finančníci v čele s legendárním Henry Fordem. Na Evropu se valí statisíce migrantů infiltrovaných islamistickými teroristy, ale Severeatlantická aliance místo obrany před islámskou invazí straší Ruskem. 


Dovolte mi být optimista, poslední léta měsíce lhaní o Rusku a dalších tématech dosáhlo nových vrcholů, ale zároveň se díky internetu objevila možnost paralelních zdrojů informací a konfrontace s pravdou láme vaz mainstreamové propagandě. Česká republika nemá a nesmí mít v Rusku nepřítele, aby tomu tak nebylo, je třeba slušnost z obou stran. 



Tomio Okamura: Mýty o Rusku - ptejme se, proč víme to, co víme, a proč víme jen to, co je třeba

 

 

_____________________________________________________________________

 Tomio Okamura to dává "sežrat" lídrům sněmovních stran: Andreji Babišovi, Miroslavu Kalouskovi, Pavlu Bělobrádkovi, Vojtěchu Filipovi a předsedovi poslaneckého klubu ODS Zbyňku Stanjurovi. Pozvaný zástupce ČSSD, ministr zahraničí Lubomír Zaorálek se ze zdravotních důvodů omluvil.

         

                Takto jim to Tomio "dával" na seznamu v superdebatě!

 

 

___________________________________________________________________


 Bývalý český prezident se výrazně angažuje na politické scéně v Německu, které označil za "bojiště Evropy". V tomto sestřihu z rozhovoru s bývalou žurnalistkou mainstreamu, dnes komentátorkou alternativních informačních a mediálních kanálů Evou Herman si tradičně nebere servítky.

 

Václav Klaus o EU, migraci, médiích, Sorosovi, Rusku [rozhovor pro německou TV]

 

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat