neděle 10. září 2017

Světový řád Dokumentární film Vladimira Solovjova v rozhovoru s Putinem ( plus odkaz na film Prezident a další)


Ruský prezident Vladimir Putin na skupinové fotografii se studenty v Jaroslavli

 

Ve svých rozhovorech a vystupováních mi vždy Vladimír Putin přijde inteligentní zároveň  čistý a upřímný s vnitřní silou vyzařující do svého okolí, na rozdíl od ostatních politiků a lídrů, ze kterých neupřímnost cítí snad každý na sto honů, naslouchá-li  intuici. Putin je naladěn na přirozený chod všeho a tím je podporován vesmírem. 

 

 Film Světový řád 

 

 

Každý dokument s ním není pochuti těm co nechtějí slyšet pravdu, kterou se otevřeně nebojí říkat komukoliv, všem protivníkům nastavuje jejich vlastní zrcadlo.

 

Ve vetšině mainstreamových medíí je omezen jedním pohledem, proto na alternativě vzniká opak celé situace. Pravda si cestu vždy nachází, díky dnešnímu internetovému propojení není lehké lidmi manipulovat.  Všechno zlé, je tedy pro něco dobré. 

 

ODKAZ NA FILM:   

 

           Krym cesta domů https://www.youtube.com  /watch?v=AxQLBl1C8eE

 



Odkaz na Irenu Aneri, kerá překládá ruské dokumenty například ruského analytika Pjakina. 


https://www.youtube.com/channel/UCEB0x0zrM5P9GC0Do7SGTGQ/videos

 

  

Prezident – Ruský dokumentární film o Putinovi s českými titulky

Naprosto zásadní dokument, který se bezpochyby dostane na index "nebezpečných" ruských filmů v EU.   

Toto video s hrozivou poctivostí ukazuje, nakolik tento názor platí pro dnešní Rusko, které je podslední zemí v Evropě, které nepodléhá americkému imperialismu.


ODKAZ NA FILM:  

 https://vimeo.com/132073525

 



Dokument zahrnuje politický i běžný život Vladimíra Putina ve funkci prezidenta a premiéra Ruské federace od srpna 1999 do roku 2015 a přibližuje jeho osobní názory na současný stav světa. Diváci se mimo jiné dozvědí, co podle něj patří mezi nejdramatičtější momenty novodobé ruské historie: jsou to válka v Čečensku, smrt posádky ponorky „Kursk“, teroristický útok na Dubrovku či otázka Krymu. Vladimír Putin také přiblíží některé zlomové body vysoké světové politiky a proměny postojů k Rusku v souvislosti s ekonomickou krizí z let 2008 až 2014, olympijskými hrami v Soči či formováním opozice. Moderátor se neopomíná zeptat Vladimíra Putina i na jeho pohled na americké 11. září 2001, válku v Iráku či na ozbrojený konflikt v Jižní Osetii. Dokument je navíc doplněn o pohledy čelných hospodářských, politických a uměleckých činitelů na jeho osobnost a četnými archivními záznamy. 

 

 

Dokument ukazuje, že země, která má být suverénní, nepotřebuje nové politické strany, ale vůdce, za kterého by se národ mohl postavi. Tímto vůdcem Vladimír Putin bezesporu je, zároveň veden vnitřní silou s čistým přístupem.




Žádné komentáře:

Okomentovat