pondělí 9. října 2017

Drunvalo Melchizedek: návrat k moudrosti předků - video

 

 

 Souzním se slovy Drunvalo Melchizedeka. 

 

Přepis části videa: 

 

"Současní lidé si myslí, že jsme nejvyspělejší generace, která kdy žila ma Zemi. Myslíme si, že naše technologie je úžasná a nic tak skvělého tu ještě nikdy nebylo. Ale není to popravdě řečeno poprvé, v minulosti se již mnohokrát stalo, že rasy objevily technologie, kreré daleko přesahují to, co známe dnes a všechny dospěly k jednomu poznání, že Duch vysoko přesahuje všechno, co kdy můžeme vytvořit na fyzické úrovni.

 

 Přesto si dnes myslíme, že se nepotřebujeme poučit z minulosti a že nám stačí moderní chápání toho, kam směřujeme, ale každý soudný člověk vidí, že naše moderní technologie není udržitelná a když budeme pokračovat touto cestou, tak všichni zemřeme. Něco tomu totiž chybí. Technologie sama o sobě není špatná, pokud se k ní přidá vedení předků. Pokud to nepochopíme nastanou vážné problémy.

 ____________________________________________________________________

                                                 Indiáni Kogi

 

 

 „My už nemůžeme dál opravovat svět. Musíte to udělat vy,“ říkají domorodci, kteří se ukryli před civilizací v horách severní Kolumbie. Primitivní indiáni dávají vzdělanému Západu mravní a ekologickou lekci.

 

Indiáni Kogi uchránili svá tajemství, aby probudili naši paměť

 

„Já mamo, zastupuji všechny živé bytosti, zasvěcuji se ochraně Přírody. Jsem z velmi silného dřeva, takže mohu dávat podporu všem živým bytostem v Sieře i mimo ni. Pečuji o miliony.“

 Šaman indiánského kmene Aruaků

______________________________________________________________________

 

Když pochopíme a začneme naslouchat starým civilizacím, domorodým obyvatelům a starověkým kulturám a porozumíme jejich chápání života, které je tak odlišné od našeho. Oni jsou ve snovém světě my ve světě logické mysli. Žijeme ve dvou odlišných světech. Ale pokud pochopíme jejich svět a jak se jim podařilo zachovat život po miliony let a spojíme to s tím, čím jsme dnes, jen tehdy budeme moci pokračovat. "


 

Návrat k moudrosti předků je podle Drunvalo Melchizedeka cestou k zachování života této civilizace. Ducha, který všechno přesahuje, nelze spoutat žádnou technologií, naopak. Vývoj lidstva si žádá posun, a buď pochopíme anebo budeme muset začínat znovu, od nuly. Porozumíme?

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat