středa 14. února 2018

David Icke, Nové poznatky (Politika není to co něco změní) - video


David Icke v přínosném rozhovoru s Alžbětou Šorfovou - Cesty k Sobě vysvětluje fungování politiky, její funkčnost k rozdělování všech lidí na planetě, dále rozvádí jakým způsobem vzít svou moc do svých rukou, zkušenosti z cest v jiných zemích, zabránění transhumanismu - nelidskosti. 

 

  Přepis částí mluveného překladu z videa: 

 

"Jestli chce člověk pochopit tuto situaci, tak se musí uchýlit do stínu nesnažit se na to přijít z toho co vidí kolem sebe ze zpráv v televizi a v novinách, protože z toho to nikdy nepochopí. To co dělají televizní novinové zprávy je, že neustále zamezují tomu, aby si člověk mohl dát věci dohromady. Podívá se na tohle jedná se o samostatnou věc, pak se podívá na tamto také samostatná věc a tak dále. Když člověk ustoupí stranou a začne se to vše dávat dohromady tak nakonec uvidí celý obraz, takže je nutné se uchýlit do stínu. Mainstreamová media do stínu nepůjdou, jsou to totiž entity, které jednají na úrovni pěti smyslů."

__________

"Politika není to co něco změní, ale je naopak tím co změně brání, změně která je lidem ve skutečnosti přínosná.  Kdežto politika brání podstivosti a spravedlnosti dále pohání tuto celosvětovou agendu čím dál tím větší centralizací moci a tím se život čím dál tím většího počtu lidí dostává pod kontrolu stále menšího počtu lidí.

Když budeme pokračovat v doměnce, že politika nebo volby, jsou jediným způsobem, jak změnit svět nebo změnit zemi, myslím, že to je obrovský podvod, je to iluze.

 Chtějí aby jste si mysleli, že jediný způsob k jakékoliv změně nutně vede každých čtyři nebo pět let přes volby a pak teprve můžete žít v takzvané "demokracii." Žijete ve svobodné zemi, říkají nám, že slova demokracie a svoboda jsou zaměnitelná, ale ve skutečnosti je nelze zaměnit. Co je to demokracie, co je to tajné hlasování. Za prvé, když většina lidí volí vládu tak volí nějákou politickou stranu, neobtěžují se aby si zjistili mnoho informací o člověku, který za tuto stranu kandiduje, prostě hlasují pro tuto stranu ....... "

_________________________

"Je to naprostý podvod celý politický systém je podvod. A proto když tohle pomineme, jsme to my lidé kteří to musí změnit a jak můžeme změnit zemi?  Zemi změníme podle toho, jak interagujeme jeden s druhým. Když jeden s druhým jednáme s laskavostí nikoli konfliktním způsobem, když vláda řekne rozhodli jsme se udělat toto občané řeknou "to nebudeme dělat tohle ne" a tak vláda tyto lidi rozdělí, aby se zbavila té jednoty, která říká "tohle dělat nebudeme."

 

Objeví se někdo z parlamentu nebo odkudkoliv z ulice nebo Bílého domu a řekne  měli jsme mítink a uděláme tohle a lidé řeknou "to dělat nebudeme". Kam se poděla moc politika? Je pryč. Takže to co chtějí je, aby ta cílová populace byla rozdělena a zmanipulovaná k tomu, aby mezi sebou bojovala a aby tam nebyla jednota, která by říkala "to dělat nebudeme". A co je společnost to je iterakce lidí jejich přístup, způsob jakým se chovají, co dělají, to je to čemu se říká společnost. A pokud tyto věci změníme, změníme společnost, aniž bychom k tomu potřebovali nějákého politika. Pokud si lidé vezmou zpět svou moc a uvědomí si, že jsou milióny a milóny. ........"

 ___________________

 "Stejně jako Google, Youtube, Facebook, Twitter veškeré projevy této sítě se snaží stejným způsobem zavřít přístup k informacím, které způsobují, že by lidé pohlíželi na svět jiným způsobem. Je tady celý trend transhumanistiské  agendy napojování lidí a lidského mozku na technoligie a umělou inteligenci, to usiluje o to, aby byli všichni technoligckým způsobem uzamknuti v této simulaci, aby nemohli rozšiřovat své uvědomění mimo ni a to řídí tu simulaci, což není lidská síla o tom píšu ve svých knížkách, ta má naprostou kontrolu nad lidskou myslí. ..."

"Jedno z nejďábelštějších seskupení nemovitostí na planetě zemi a které řídí tuto tranhumanistickou agendu, někteří z jich jsou Frankenstejnovými mluvčími a otevřeně hovoří o napojení lidského mozku na umělou inteligenci okolo roku 2030 nyní je rok 2017. A poté čím dál tím větší přechod na umělou inteligenci a vymazání toho čemu říkáme lidská myšlenka. A mluví o tom například lidé jako vedoucí pracovníci Google, kteří jsou Frankenstejnovými mluvčími. Vedoucí pracovníci Google to je šokující. Mimochodem u Google stejně jako u Facebooku  stojí zrůdy a oni to nyní prodávají, prodávají toto napojení na umělou inteligenci, jako že to vytvoří super člověka. Nevytvoří, záměr je jen vytvořit nelidskou bytost ta už není člověkem. 

 

"Potřebujeme se probudit a rychle a to je další důvod proč se snaží čím dál tím víc zadržovat tok informací, které jsou mimo normu mimo mainstream, aby k tomuto uvědoměmí a k tomu kam to spěje a že to spěje rychle, mělo přístup co nejvíce lidí. " 








Podobné téma : 

 

Superrozhovor s Davidem Ickem - video 

http://otevriocihz.blogspot.cz/2017/09/superrozhovor-s-davidem-ickem-video.html 

 

SUPERPŘEDNÁŠKA Davida Icke 4. díl - video 

 

http://otevriocihz.blogspot.cz/2017/10/superprednaska-davida-icke-4-dil-video.html 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat