neděle 11. února 2018

Velká Sfinga objevena v Pákistánu? plus video

      

Když jsme poprvé prozkoumali nezveřejněné, přesto skutečně existující, tajné průchody, které se nacházejí pod základy a strukturami Sfingy, byli jsme konfrontováni s přesvědčivými důkazy, naznačujícími existenci další Sfingy na druhé straně afrického kontinentu v Zinderu. Ne toliko, že existovaly zbytky této kdysi velkolepé stavby, ale také jasně rozpoznatelné a erozi odolávající doprovodné pyramidy. Nicméně, co může být pro mnohé ohromující, že přesně 6000 km na východ v Pákistánu, na místě, zvaném Balochistán, lze také dohledat Sfingu, podobnou té starověké.  Tato teze podporuje indície, které na našem kanále pravidelně zveřejňujeme, že civilizace, která staré Egypťany dalekosáhle předčila, tyto úžasné pyramidy, ač z dosud neznámých, ale sofistikovaných důvodů, skutečně postavila.

 

 

 Je známá pod jménem "Sfinga z Balochistánu". Mnoho fundovaných akademiků možnost, že tato formace, něco silně připomínající, je původně vytvořená člověkem,  rezolutně odmítá, přičemž se mnozí pokoušejí tvrdit, že její známý tvar spolu s okolním, uměle připomínajícím prostředím, je jen náhodný, a že celá oblast je jen přirozenou formací. Tyto závěry byly učiněny bez oficiálních archeologických výzkumů, které se na tomto místě nikdy neuskutečnily. 

 


 Naštěstí však stejný počet osob, kteří toto místo skutečně navštívili, většinou na své náklady, došli k úplnému opaku. Graham Hancock dospěl k závěru, že toto místo je vskutku velmi starou Sfingou, datovanou docela dobře k poslední precesi Lva před 12 500 lety. Jak se na Grahamovýh stránkách uvádí: "Vypadá to, že je Sfinga ozdobena pokrývkou hlavy, která dosti připomíná Nemes egyptských faraónů. Klobouk Nemes je proužkovaný, pokrývá korunu a zadní část hlavy. Má dvě velké, zřetelné klopy, které visí za ušima a před ramena. Sfinga má na čele horizontální drážku, což odpovídá faraónově pásce, která drží celou Nemes na svém místě. Člověk by mohl snadno dokreslit obrysy položených předních končetin Sfingy, které končí velice jasně určitelnými tlapami. Je dosti těžké si představit, jak by mohla příroda dokázat vytesat sochu, která se podobá známému mýtickému zvířeti, s tak ohromující přesností." Konec citace. 

 

Jsme zklamáni, i když to není překvapující, že mnozí jednotlivci, pohybující se v oficiální vědě, byvše akreditováni se spoustou titulů, a tím také s velkou odpovědností k nové generaci na školách, brání staré paradigma bez ohledu na výzkumy. Je to vysoce neprofesionální, ale přesto pravidelně se opakující praxe napříč mnoha obory. Sfinga je téměř všemi zainteresovanými vnímána jako symbol ochrany, strážní síla, který byl často vystavěn na posvátných nebo velmi důležitých místech. A Sfinga z Balochistánu se nijak neodlišuje, zdá se, že chrání chrámu podobnou stavbu. Mnoho lidí dospělo k závěru, že tato lokalita chrám - Sfinga v Balochistánu uchovává jasné důkazy o pilířích u vchodu do chrámu. Jedná se o vyvýšenou vytesanou strukturu nalevo od vchodu s mnohem zajímavější geologií, než okolí.       

       

 

   Je Balochistán opravdu jen přirozenou formací? Pokud je tomu tak, proč nebyly provedeny žádné oficiální vykopávky? Jde o jednoznačně velmi kontroverzní archeologickou lokalitu, kterou však považujeme za velice přesvědčivou.




Žádné komentáře:

Okomentovat