neděle 11. února 2018

Jim Carrey se připravuje na psychedelickou filmovou roli


Jim Carrey se připravuje na psychedelickou filmovou roli tím, že zůstává v přírodě kde sní houby.

                                                                                                                                     

"Čím hlouběji jdete do psychedelické dimenze, tím větší je. Viděl jsem to, co nikdo předtím neviděl, a žádná jiná lidská bytost nikdy neuvidí. Odešel jsem do přírody a vzal jsem si pět gramů sušených hub, abych se připravil na tuto roli. "

- Jim Carrey

O svém nejnovějším filmovém projektu "True Hallucionations" založeném na životě a práci Terence McKennyho.




Fanoušci zesnulého, skvělého Terence McKennyho se mohou radovat! Dlouho očekávaný nezávislý film založený na životě a práci Terence McKennyho se brzy dostane do produkce. A hlavní hvězdou bude Jim Carrey.



Zdá se, že Carrey je značně ovlivněn zesnulým filozofem Terencem McKennym. Na otázku, proč byl inspirován tímto projektem, tvrdí: "Většina problému moderního dilematu je, že přímá zkušenost byla vyloučena a na jejím místě byly postaveny všechny druhy systémů víry."



O Jimových mimořádných dobrodružstvích není známo nic víc, ale slova, která z něj vycházejí, již naznačují zásadní změnu.



"Myslím, že opravdovým poselstvím psychedelik je získat zpět zkušenosti a důvěřovat si. Vaše vnímání je primární. Vaše pocity jsou správné. Všechno se musí sloučit a dávat smysl a souhlasit s tím, co víte. Pokud nezačínáte s tímto předpokladem, tak jste od začátku úplně vedle. A psychedelika rozpustí kulturní programování, které vás potenciálně změnilo a obnoví vaši pravost. "- Řekl novinářům.


Pravá halucinace od Terence McKennyho je experimentální dokument o chaosu v La Chorrera, představivosti, čase, Logosu, víře, naději, šílenství a pochybnostech. Vytvořeno Peter Bergmannem, tento projekt je rozšíření nápadů poprvé představených v "Transcendentálním objektu na konci času".

 

Můžete se podívat na původní dokument zde:

 

 

 Via McKennite.com

 

Zdroj: http://educateinspirechange.org/alternative-news/jim-carrey-preparing-psychedelic-film-role-staying-nature-taking-mushrooms/

Žádné komentáře:

Okomentovat