neděle 22. listopadu 2020

Překlad videa : Advokátka Donalda Trumpa na tiskové konferenci vylíčila, jak se falšovaly americké prezidentské volby pomocí hlasovacích strojů, na kterých běží software vyrobený původně pro Hugo Cháveze firmou, kterou ovládá pravá ruka George Sorose! -- „Očekávejte tisíce zatčených,“ uvedla v reakci na americké prezidentské volby právnička Leigh Dundas

VIDEO: Advokátka Donalda Trumpa na tiskové konferenci vylíčila, jak se falšovaly americké prezidentské volby pomocí hlasovacích strojů, na kterých běží software vyrobený původně pro Hugo Cháveze firmou, kterou ovládá pravá ruka George Sorose! Do strojů lze zadávat povely pro překlápění hlasů pomocí nastavených koeficientů pro každého kandidáta, operátoři dostávali školení, jak zahazovat hlasy pro Donalda Trumpa, jak ručně vkládat stovky tisíc umělých hlasů, jak skenovat hlasy s předtištěnými puntíky pro Joea Bidena! Záhadné mlčení vládních úřadů naznačuje, že systém používá CIA ve světě na ovlivňování voleb jinde!

Zdroj: AENews

 Advokátka amerického prezidenta Sidney Powell měla společně s Rudym Giulianim již ve čtvrtek 19. listopadu tiskovou konferenci v centrále Republikánské strany (RNC) a na této tiskovce vypustila očekávaného “Krakena”, tedy zásadní informaci o falšování amerických voleb.  Neměl jsem čas na zpracování jejího projevu dříve, takže přináším její projev s českými titulky až teď o víkendu, ale myslím, že to stojí zato. Sidney Powell totiž odhalila, že systém amerických voleb ve skutečnosti řídí a ovládají podivné a na zahraničí napojené firmy, které mají neprůhlednou vlastnickou strukturu, která mizí ve spleti offshore společností a není jasné, kdo je vlastně majitelem firem.

 

 Společnosti mění svá obchodní jména, mění kanceláře, mění názvy, mění vlastnické struktury, a přesto mnohé americké státy tyto volební mašiny nakupují a ohrožují tím bezpečnost Spojených států. Kauza v USA připomíná v ČR známé cínovecké lithium, kde jsme jako první v ČR mediálně informovali o tom, že vlastnické struktury údajně australského těžaře končí ve skutečnosti v nepřehledném spletenci offshore firem vedoucích až na Britské Panenské ostrovy. Tady v případě amerických voleb ale jde o více, nejde jen o nějakou těžební surovinu, ale rovnou o změnu politických procesů v USA skrze ovlivnění výsledku voleb.

 

Sidney Powell na tiskové konferenci vysvětlila, že všechny americké firmy, které se točí okolo voleb a elektronického sčítání hlasů, jsou de facto vzájemně propojeny. Firma Dominion Voting Systems je prázdná schránka, která funguje jako bílý kůň. To potvrzuje i zjištění, že firma ihned po skončení amerických voleb vystěhovala své kanceláře v Torontu, které sdílela s Open Society Institute George Sorose.

 

Jednatelé a šéfové firmy Dominion Voting Systems nejsou k nalezení a jen pár hodin před kongresovým slyšením v Pensylvánii zrušili svoji účast, nedostavili se [1] a podle informací na americké alternativě jsou na útěku. Situace tak dramaticky eskalovala a lidé okolo Trumpa už mluví o tom, že FBI by na představitele Dominion Voting Systems měla vydat zatykače. Firma totiž působila jako přikrývka pro úplně jinou firmu, a to Smartmatic Technology. Ta je totiž skutečným výrobcem softwaru do volebních strojů. Jenže, je to daleko komplikovanější.

 

Advokátka Donalda Trumpa na tiskovce detailně popsala software na falšování nejen amerických voleb! CZ titulky

 


 

Odkaz na celý zbytek článku i video ZDE:AENews - Advokátka Donalda Trumpa na tiskové konferenci vylíčila, jak se falšovaly americké prezidentské volby pomocí..... 

____________________________________



 

Brzy má přijít epické odhalení! Miliony ukradených a nelegálních hlasů pro Bidena a další aktualizace

 

 Odkaz na celý článek a videa zde: AC24. cz - Brzy má přijít ......

 ________________________

 

 „Očekávejte tisíce zatčených,“ uvedla v reakci na americké prezidentské volby právnička Leigh Dundas

 

„Podle toho, co slyším, můžeme očekávat stoky, spíše tisíce zatčení. A myslím, že armáda se také připravuje... na nasazení na různých místech země, kde je normálně nenasazujeme..,“ uvedla právnička Leigh Dundas. (Foto: Twitter)

 

Zdroj: AC24.cz

 ____________________________

 

MAP 699 EU se hroutí! MMF varoval před krachem evropských bank! Orbánovi a Polsku stačilo 5 dní VETA

 


 

Žádné komentáře:

Okomentovat