úterý 10. listopadu 2020

Nová pravdivá odhalení falšovaní volebních hlasů - VIDEO: Právníci Republikánské strany identifikovali 450 000 zfalšovaných hlasů v několika amerických státech, .....Anonymní skupina vědců našla empirický důkaz o podvodu a umělém přičítání hlasů Bidenovi! Ten se již v říjnu ke všemu otevřeně přiznal! A pozor, Donald Trump právě vyrazil ministra obrany a do čela armády postavil šéfa národní protiteroristické centrály! Co to znamená? Bude armáda provádět razie v Deep State? - Václav Klaus komentuje volby v USA @ CNN Prima News

 


VIDEO: Právníci Republikánské strany identifikovali 450 000 zfalšovaných hlasů v několika amerických státech, další stovky tisíc hlasů obsahují zaškrtnutého pouze Joea Bidena, ale ani jednoho demokratického kandidáta do kongresu nebo na post guvernéra! Anonymní skupina vědců našla empirický důkaz o podvodu a umělém přičítání hlasů Bidenovi! Ten se již v říjnu ke všemu otevřeně přiznal! A pozor, Donald Trump právě vyrazil ministra obrany a do čela armády postavil šéfa národní protiteroristické centrály! Co to znamená? Bude armáda provádět razie v Deep State?


 Advokátka a právní zástupkyně generála Michaela Flynna a jedna z hlavních advokátek Republikánské strany Sidney Powell, poskytla v neděli americké televizi FOX News zásadní rozhovor, který vám přinášíme v otitulkovaném videu níže v tomto článku. V úvodu videa však najdete záznam z vystoupení Joea Bidena z jeho projevu v pořadu Pod Save America ze dne 24. října, kde se přiznal, že společně s Barackem Obamou a dalšími lidmi z Bidenovy kampaně dali dohromady největší organizaci na páchání volebních podvodů v dějinách americké politiky.

 

 Média to okamžitě omluvila tím, že Joe Biden se pouze popletl, protože je starý a dobrotivý popleta, který plácá slova, prostě on to tak nemyslel, zapomeňte! Jenže, opak je pravdou. Joe Biden trpí pokročilou demencí, jejíž projevy jsou tlumeny injekcemi a medikamenty, ovšem vedlejším projevem demence jsou tzv. nekoordinované volní projevy, mezi něž patří nekontrolovaná upřímnost, nedomýšlení důsledků svých výroků, nedostatek kontroly nad kognitivními procesy v mozku. Joe Biden tak kvůli své nemoci velmi často říká to, co má na jazyku, to co je pravda, protože to nedokáže ovládat. Joe Biden se tak prořekl, že nachystali volební podvod, který americké dějiny nepamatují.

 

 Sidney Powell poskytla TV Fox další informace a je to hotový masakr. Republikáni totiž již identifikovali 450 000 volebních lístků v několika státech, které jsou prokazatelně zfalšované nebo neoprávněně započítané, dále evidují stovky tisíc hlasů, které jsou uměle vytvořené, protože obsahují pouze hlas pro Joe Bidena, ale nikoliv pro demokratické kandidáty na tomtéž volebním lístku, kde jsou další kandidáti demokratů do kongresu a na post guvernéra. Těchto lístků jsou stovky a stovky tisíc v několika státech, což je statistický nesmysl, že by tak obrovské množství voličů demokratů zapomnělo hlasovat pro demokratické kongresmany a guvernéry.

 

Dále bylo zjištěno, že podvody probíhaly i na úrovni státní pošty, která antidatovala razítky pozdě došlé volební lístky poštou, aby mohly být započítány do voleb. Sčítací programy od firmy Dominion Voting Systems překlápěly hlasy od Donalda Trumpa a dokonce i od republikánských kandidátů do kongresu ke kandidátům demokratů. Tak obrovské volební podvody opravdu dostály slovům Joea Bidena o tom, že nachystali největší organizaci na volební podvody v dějinách. Jenže, dnes přišel důkaz, který je možná právě tím největším důkazem ze všech. Je to vědecká analýza volebních dat.


Na serveru Zerohedge se objevila studie [] anonymních vědců, kteří mají obavy o svůj život, ale poskytli data, ze kterých se doslova tají dech. Data totiž empiricky a vědeckým způsobem odhalují umělé a nepřirozené navyšování hlasů pro Joea Bidena v klíčových státech. Zdrojová data byla čerpána z volebních dat serveru The New York Times, takže cemperizační procesy nelze použít na znehodnocení validity těchto dat.

 

Pomocí jednoduchého skriptu vytvořili vědci grafy, které ukazují vizuální podobu postupu sčítání hlasů, jakou běžný člověk asi nikdy v životě neviděl, ale data jsou naprosto výmluvná a jasná. Abyste pochopili níže připojené obrázky, nejprve si vysvětlíme, co vlastně data zobrazují a co zachycují. Je to velmi důležité pro pochopení sofistikovanosti tohoto volebního podvodu. Když začne sčítání hlasů ve volbách, kde figurují dva kandidáti, můžeme vytvořit graf závislosti na čase, který bude zobrazovat poměr hlasů, resp. převažování hlasů v čase pro jednoho nebo druhého kandidáta.

 

 ZBYTEK ČLÁNKU I VIDEO - ZDROJ ZDE:AENews - VIDEO: Právníci Republikánské strany identifikovali 450 000 zfalšovaných hlasů v několika amerických státech, další stovky tisíc hlasů obsahují zaškrtnutého pouze ........

 

Sidney Powell o volebním podvodu v r. 2020 (Biden - Trump)

 

_____________________________________________________________________

 


   Igor Panarin: Trump má tajnou zbraň 

 

Není třeba být distributorem falešných zpráv „hlubokého státu“

8. listopadu 2020 napsal Donald Trump tuto záhadnou frázi: „Chytil jsem všechny!“ Jak to interpretovat. 

V amerických volbách bylo identifikováno pět typů rozsáhlých podvodů. 

  • První je seznam neexistujících voličů a „mrtvých duší“. 

  • Druhým je dvojí hlasování stejných lidí. 

  • Třetí je hlasování pro peníze. 

  • Čtvrtý je podvod s poštou. 

  • Pátým je programové zabezpečení – Past zaklapla nejen pro Bidena, ale pro všechny země, které spěchaly, aby Bidenovi poblahopřály.

     

Thomas Fitten, prezident právního týmu, který vyšetřuje kriminalitu, zjistil, že dva miliony voličů jsou falešné osoby. Rovněž uvedl, že předčasné gratulace z jiných zemí zasahují do vnitřních záležitostí Ameriky.

 

Trumpova protihra začala již v zimě roku 2020. Aktivní fáze se očekává 9.11. 2020.

 

Na začátku roku 2020 došlo ke dvěma leteckým nehodám, letadel CIA. Zahynula sestava pracovníků CIA, kteří měli být použiti proti Donaldovi Trumpovi. Byli zabiti. 

 

Web „Veteranstoday“ zmiňuje patnáct pokusů o atentát na Trumpa. 

 

Centrum CIA ve Frankfurtu nad Mohanem zasahovalo do voleb v Evropě. Během amerických voleb se něco pokazilo, statistické modely se posunuly. 

 

Alex Jones hovoří o Trumpově protihře a preventivní fixaci všech provinění. Trump veřejně obvinil média a Bidena z pokusu o spiknutí proti úřadujícímu prezidentovi. Trump má tajnou zbraň – pozměňovací návrhy k článku 14 Ústavy. Trump opakovaně argumentoval tím, že vyhrál skutečnými hlasy. 

 

Bude odsouzení klanu Clintonů veřejné, nebo se realizuje „hollywoodský“ scénář s Bidenovým pokáním?

 

Za Trumpem stojí velmi mocné síly, a ty nemohou prohrát. 

 

Operaci můžeme nazvat symbolicky: „9.11“. 

 

Všechny naše přední ruské a nejen ruské televizní kanály se začínají přizpůsobovat měnící se situaci. Musíme analyzovat, abychom nedělali špatné závěry.¨

Igor Panarin
https://bit.ly/3n9LCnP

 

Převzato - Zdroj: Pokec24 - Igor Panarin:Trump má......

 

 _____________________________________________________

 

Václav Klaus komentuje volby v USA @ CNN Prima News




Žádné komentáře:

Okomentovat