pátek 20. listopadu 2020

Nové informace o situaci v Americe. Softwar, kterým se falšují hlasování ve volbách. Kdo je za ním! Plus video - Pavel Kříž z Kalifornie: O soudní tahanice už nejde, republikáni prý mají důkazy, chystají zatýkání

 

 Úryvek z článku AENews:

 

"Celými USA v současných dnech otřásá skandál zfalšovaných voleb amerického prezidenta, který pomalu směřuje k americkým soudům a v konečné instanci k Nejvyššímu soudu a k americkému kongresu, který bude možná volit prezidenta sám poté, co sbor volitelů nedosáhne 14. prosince 2020 potřebných 270 hlasů pro zvolení konkrétního kandidáta. Všechno to totiž směřuje k tomu, že se nestihne certifikace výsledků voleb z jednotlivých států, což dnes začalo v Michiganu, kde dva republikánští certifikátoři oznámili, že jejich včerejší souhlas s certifikací volebních výsledků ve volebním okrese Wayne byl vynucen pod hrozbou násilí ze strany Demokratické strany, Antify, BLM a progresivních médií."


" Právnický tým republikánů měl dnes výživnou tiskovou konferenci, na které hovořil Rudy Giuliani a Sidney Powell a chystáme k tomu extra článek a video. Jenže už dopředu musíme odhalit informaci, která opět je naprostým šokem a bombou, kterou v cemperizačních českých a slovenských médiích neuslyšíte. Sidney Powell s pomocí zdrojů z okruhu FBI zjistila, že americký volební systém poskytovaný a obchodovaný firmou Dominion Voting Systems je po softwarové a programátorské stránce zajišťován subdodavatelskou firmou SmartMatic, která vyrobila zmíněný volební software na objednávku venezuelské vlády Hugo Cháveze.

 

 Ten potřeboval software, jenž dokáže měnit hlasy a výsledky v reálném čase. Republikáni mají svědky přímo z Venezuely a vysoké důstojníky, kteří jsou připraveni svědčit i před Nejvyšším soudem. Jenže, ta největší pecka a bomba je v tom, že předsedou správní rady SGO Corporation Limited, holdingu ovládajícího zmíněnou firmu SmartMatic, je Lord Mark Malloch-Brown [2], bývalý vice-prezident George Soros Management Fund a rovněž současný člen představenstva Open Society Foundations George Sorose. A je to venku! Níže krátké shrnutí, kdo je to Mark Malloch-Brown."

 

 Odkaz na  celý článek zde:AENews - Podezření na software falšující hlasování už i v České republice, během hlasování o prodloužení Nouzového stavu v poslanecké sněmovně došlo k překlopení hlasů odpůrců prodloužení, takže na sjetině měli výsledek, že hlasovali pro prodloužení! Na nesrovnalost upozornili hned dva poslanci! Miloš Zeman ztratil poslední zbytky integrity a vyzval Donalda Trumpa k uznání porážky, ten přitom v USA míří k volebnímu vítězství poté, co advokátní tým republikánů odpálil bombu, že firmu stojící za výrobou volebního softwaru v USA řídí člověk, který byl vice-prezidentem George Soros Investment Fund a je současným členem představenstva Open Society Foundations George Sorose!


____________________________________________________________________________

 

Aktuální rozhovor přímo z Ameriky! Doporučuji !!


Pavel Kříž z Kalifornie: O soudní tahanice už nejde, republikáni prý mají důkazy, chystají zatýkání


 Citace autora Incorrect CZ : 

 AKTUÁLNĚ: včera uspořádali zástupci žalobců ze strany republikánů tiskovou konferenci. Ta se obešla bez pozornosti českých médií. Popsali, jak údajný podvod probíhal. Dílčí soudy o přepočítání hlasů jsou pro ně jen formalita a oni ví, že nic nezmění. Někteří právníci byli v obrození života, bylo jim vyhrožováno smrtí a tak odstoupili. Verze médií o odstoupení na protest je tedy opět popřena. Existují tisíce oznámení, že lidé nemohli volit, protože jim bylo řečeno, že už volili.

 

 

 

__________________________________________________________________



Sidney Powell v rozhovoru pro NewsMax řekla, že korupce je celosvětová a ovlivní volby po celém světě.

 

Odkaz zde : 

 

 Tweet s videem Sidney Powell

 Tweet s videem Sidney Powell

 

 Více informací zde: 

 

 tadesco.org - Zprávy od Jury 20.11.2020

 

 Nové Zprávy - tadesco.org 

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat