neděle 15. listopadu 2020

Odhalen zásah cizích zemí do amerických voleb! - Americká armáda pod novým velením provedla razii v datacentru ve Frankfurtu nad Mohanem a zabavila server společnosti SCYTL, který zfalšoval výsledek amerických voleb! Informaci potvrdil republikánský kongresman státu Texas,

 

BOMBA: Volby do roku 2020 proběhly za trumpem vyhlášeného „národního nouzového stavu“, který nastražil past na den voleb na „neoprávněný přístup k volbám a volební infrastruktuře“


https://twitter.com/MajorPatriot/status/1327710826594234368

 

(Částečný překlad. Článek je velice dlouhý. A teď vidím, že o tom ve zkratce zrovna psal tom!)

 

Tento nouzový stav vyhlásil prezident trump již 12.9.2018, když podepsal výkonný příkaz, kterém se příliš nemluví, s názvem „Výkonný příkaz k uložení určitých sankcí v případě cizího zasahování do voleb ve Spojených státech.“

 

Tento stav nouze trvá dodnes a volby roku 2020 proběhly za tohoto výjimečného stavu, což je zásadní bod pro pochopení toho, co přijde dál. …
V rámci příkazu prezident uvádí, že je známo, že lidé a organizace umístěné částečně mimo USA mohou „zasahovat do veřejné důvěry ve volby ve Spojených státech nebo podkopávat jejich důvěru, mimo jiné prostřednictvím neoprávněného přístupu k volbám a volební infrastruktuře nebo skryté šíření propagandy a dezinformací.“

 

 

Pokud začínáte vidět, jak to souvisí se CNN, New York Times, Washington Post a MSNBC, nejste sami. Všechny tyto organizace, jak brzy uvidíte, byly dopadeny pod touto nouzovou deklarací o „cizím zasahování“ do amerických voleb s pomocí korporací spolupůsobících na americké půdě.

 

Příkaz dále uvádí, že tento cizí zásah do amerických voleb „představuje neobvyklou a mimořádnou hrozbu pro národní bezpečnost a zahraniční politiku Spojených států.“

 

Dominion Voting Systems je kanadská společnost. A Scytl (další široce užívaný systém) je provozován zbankrotovanou společností ze Španělska. Oba představují „cizí zásah“ do voleb v USA… s daty směrovanými přes servery v Německu.

 

Stejně jako volební systémy Dominion, má Scytl dlouhou historii volebních podvodů v různých zemích, včetně vkládání zadních vrátek do svého volebního softwaru. Tato záležitost přiměla odborníky tázat se, proč byla citlivá práce počítání hlasů outsourcována na zahraniční společnost? Jak mohla zkrachovalá španělská společnost počítat americké hlasy ve Španělsku?

 

Kvůli tak rozsáhlému podvodu se předseda americké federální volební komise Trey Trainor domnívá, že americké prezidentské volby roku 2020 jsou nelegitimní.

 

Tento výkonný příkaz se konkrétně zaměřuje na jakoukoliv mediální organizaci, která pomáhala v kamufláži nebo pomáhala cizím zásahům do voleb v USA.

 

A konečně příkaz popisuje, co to znamená pojmem „cizí vměšování“. …

 

„Jakékoli skryté, podvodné, klamavé nebo nezákonné akce nebo pokusy zahraniční vlády nebo jakékoli osoby jednající jako zástupce zahraniční vlády nebo jejím jménem, prováděné za účelem nebo s následkem nebo ovlivněním, podkopání důvěry v, nebo POZMĚŇOVÁNÍ VÝSLEDKU NEBO OZNAMOVANÉHO VÝSLEDKU VOLEB, nebo narušení důvěry veřejnosti ve volební procesy nebo instituce.“

 

To je přesně to, co Big Tech a lživá fake news média udělala s Amerikou. Jde jen o zločin, je to zrada … a spadlo to přímo do pasti národní nouze, kterou Trump veřejně vyhlásil v roce 2018, což nyní znamená, že všechny tyto korporace a organizace mohou mít majetek zabavený doslova přes noc.

 

 

Podle videorozhovoru s rep. Louisem Gohmertem (R-TX), který byl vysílán již dříve, provedla americká armáda razii na serverové farmě nyní zkrachovalé společnosti Scytl ve španělské Barceloně.

 

(podrobnosti a video v článku)

 

Nyní také máme potvrzení z dokumentů WikiLeaks, že CIA použila datové centrum ve Frankfurtu jako vzdálenou hackerskou základnu k manipulování amerických voleb.

 

Úniky údajně odhalily, že přísně tajná jednotka CIA použila německé město Frankfurt nad Mohanem jako výchozí bod pro četné hackerské útoky na Evropu, Čínu a Střední východ.

 

Německý deník „Süddeutsche Zeitung“ uvedl, že v budova je známá jako domov pro rozsáhlé sítě zpravodajského personálu včetně agentů CIA, špionů NSA, personálu vojenské tajné služby, zaměstnanců ministerstva pro vnitřní bezpečnost a zaměstnanců tajné služby.

 

(více podrobností v článku)

 

Také nám bylo řečeno, že součástí manipulace voleb CIA ve volbách v reálném čase byla data přesouvána na servery umístěné v Německu a možná v Srbsku. Do těchto voleb jsou tedy zapojeny nejméně tři nebo čtyři cizí země, a to nezahrnuje ani Čínu a Venezuelu, které obě hrály jiné role v řízení vlivných operací, aby zmanipulovaly výsledek voleb ve prospěch Bidena. (hovoří se také o financování Dominionu bohatými socialisty z Venezuely)

 

trumpův tým je nyní v procesu shromažďování nezvratných důkazů o kriminální koluzi za účelem provádění volebních zásahů.

 

Prezident donald trump bude jediným tahem moci:

– Zadržet a zmocnit se majetku všech předních demokratů a zrádců z Deep State, kteří se pokusili ukrást volby roku 2020.

 

– Zmocnit se všech korporací Big Tech a levicové mediální propagandy, které se podílely na spiknutí. To může zahrnovat zabavení jejich doménových jmen, jako je Twitter.com, YouTube.com, Facebook.com atd.

 

– Porazit navždy Výbor demokratické strany odhalením drtivých důkazů o rozsáhlých volebních podvodech, které také vyústí v celonárodní výzvu k vytvoření systému identifikace voličů pro všechny budoucí volby.

 

– Upevnit své vlastní postavení prezidenta USA jako skvělé vůdčí osobnosti na druhé funkční období (a troufáme si říci možná i na třetí).

 

Nikdy se nevsázejte s donaldem.

 

NA PŘEPOČÍTÁVÁNÍ již nezáleží; certifikace hlasů je nyní irelevantní.

Důležité je, že tato obrovská mezipaměť důkazů o podvodech s hlasováním bude více než dostačující k tomu, aby prezident Trump tyto důkazy předložil americkému lidu a poté vyhlásil pokus o nezákonnou vzpouru proti Spojeným státům americkým, zatímco nasadí U.S.Marshals (elitní jednotka operující pod ministerstvem spravedlnosti) nebo vojenskou policii k zatčení zrádných aktérů ve Spojených státech, kteří se pokusili provést tento komplikovaný trestný podvod. Není divu, že se John Brennan svíjí pokaždé, když se objeví v živém televizním vysílání. Jakmile se trumpův plán plně aktivuje, budou lidé jako Brennan potřebovat doživotní zásobu Pampersek.

 

Jakmile budou shromážděny a předloženy všechny důkazy, Prezident trump bude pouze muset prohlásit celé volby za neplatné jako artefakt neúspěšného pokusu o zahraniční převrat proti USA, kterému napomohli zrádní operátoři uvnitř Demokratické strany a určitá temná zákoutí zpravodajských komunit (CIA, FBI atd.).

 

 Vybrala a přeložila Melda

 

 

 Zdroj a více zde:www.tadesco.org Zpravy od Meldy 15.11.2020..

 

Odkaz na originální článek:https://dcdirtylaundry.com/bombshell-the-2020-election-took-place-under-a-trump-declared-national-emergency-that-set-an-election-day-trap-for-the-unauthorized-accessing-of-election-and-campaign-infra/

_____________________________________________________________________________

 

 Uniklá data ze serveru, který zabavila americká armáda ve Frankfurtu. Donald Trump skoro zopakoval triumf Ronalda Reagana z roku 1984

 

VIDEO: Americká armáda pod novým velením provedla razii v datacentru ve Frankfurtu nad Mohanem a zabavila server společnosti SCYTL, který zfalšoval výsledek amerických voleb! Informaci potvrdil republikánský kongresman státu Texas, podle uniklých informací z razie Donald Trump vyhrál americké volby s drtivou převahou a získal 410 hlasů volitelů, Joe Biden pouze 128 hlasů! Razie byla provedena záhy poté, co Donald Trump vyhodil ministra obrany Marka Espera a nahradil další klíčové figury v Pentagonu svými loajalisty! V USA došlo podle informací k pokusu o státní převrat za pomoci interference do voleb ze strany cizích státních mocností!

 

 Republikánský kongresman za stát Texas Louie Gohmert v šokujícím prohlášení pro americkou televizi Newsmax potvrdil, že americká armáda před několika dny provedla razii v datacentru v německém Frankfurtu nad Mohanem poté, co americký prezident Donald Trump byl ze strany kongresmana Gohmerta a Trumpových právníků informován o technické specifikaci elektronického řešení amerických voleb. Podle těchto informací celé americké volby končily v podobě datových záznamů a databází zde v Německu, a to konkrétně na serveru společnosti SCYTL, která má sídlo v Barceloně ve Španělsku.

 

Právě zde v Německu poté docházelo k úpravám volebních výsledků a jejich zasílání zpět do USA, a to z jediného důvodu, z vyhnutí se trestní odpovědnosti spáchání zločinu spiknutí, protože pokud falšování voleb fyzicky proběhlo v cizině, tedy v tomto případě na serveru společnosti SCYTL provozovaného ve zdejším datacentru ve Frankfurtu, potom americká justice nemá nad stíháním takového trestného činu přímou jurisdikci, protože americké právo se řídí principem teritoriality.


Informaci o razii uveřejnil již minulou neděli na Twitteru německý whistleblower, který informoval, že americká armáda provedla razii v jednom z největších evropských datacenter ve Frankfurtu, kde španělská technologická společnost SCYTL měla svůj volební server, který podle informací, které naše redakce nyní zpracovává, přijímal volební data z celkem 28 amerických států a umožňoval hackerům přes speciální aplikaci měnit v reálném čase výsledky voleb přímo na sběrných serverech v USA.

Potom to bylo možné sledovat i v amerických televizích v živých přenosech, kdy si lidé všímali toho, že republikánští kandidáti najednou skokově přichází o své hlasy ve stejném objemu, v jakém v tom okamžiku je objem hlasů připočítán demokratickému kandidátovi a Joeu Bidenovi. O těchto změnách, kdy najednou Donald Trump o hlasy přišel a získal je Joe Biden, anebo Joe Biden naráz získal přes 130 000 hlasů a Donald Trump ani jeden jediný, jsme už informovali v minulých článcích.

 

Nyní se ukázalo, kdo za tímto podvodem stál. Byla to španělská společnost SCYTL, na jejíž server ve Frankfurtu proudila volební data z USA a právě na tomto serveru došlo k zásahům a změnám v datech, k jejich úpravám a následnému zpětnému zaslání zpátky do USA. To všechno s jediným cílem, k zamezení trestnosti a snadností stíhání, protože americké soudy nestíhají trestné činy Američanů spáchané mimo území USA.

 

Pokud chtějí americké soudy stíhat např. teroristický čin amerického občana v cizině, potom si to musí osobně vyžádat dotčený americký subjekt a musí prokázat, že došlo k poškození amerických zájmů doma v USA, případně zdraví či bezpečnosti amerických občanů v obecné rovině. Donald Trump totiž podle nezfalšovaných dat dosáhl podobného vítězství jako Ronald Reagan, když v roce 1984 porazil na hlavu Waltera Mondalea, když Reagan získal 525 hlasů volitelů a Mondale z Demokratické strany jen 13 hlasů.

 

Donald Trump již v roce 2018 prezidentským dekretem umožnil, aby americké mocenské složky mohly stíhat pachatele falšování voleb i v zahraničí

 

Je naprosto logické, proč to provedli v cizině a proč k falšování a změně volebních dat došlo na serveru v Německu. Jedná se totiž o časovou tíseň. Za 75 dnů od amerických voleb, kdy má proběhnout 20. ledna 2021 inaugurace nového prezidenta, je tak krátká doba, že se nestihnou vznést obžaloby, protože trestný čin proběhl v cizině. A to je na dlouhé lokte.

 

Deep State počítá s tím, že jakmile se Joe Biden stane prezidentem, prezidentským dekretem zahladí trestní stíhání a FBI vše odloží, protože trestným činem kdesi na serveru v Německu se nikdo zabývat nebude. Jenže, Donald Trump je génius. On se totiž zařídil dlouho dopředu. Donald Trump totiž dne 12. září 2018 podepsal prezidentský dekret Executive Order on Imposing Certain Sanctions in the Event of Foreign Interference in a United States Election [1] , tedy v překladu Exekutivní příkaz o uvalení jistých sankcí v případě vměšování cizích moci do amerických voleb.

 

 

A tento exekutivní příkaz tak automaticky činí trestnými jakékoliv činy vykonané kýmkoliv v zahraničí proti průběhu amerických voleb. Díky tomuto můžou americké orgány, a to jakékoliv, už nejenom americká justice, ale i americké tajné služby a právě i americká armáda, provádět zásahy a operace v cizích zemích v zájmu americké národní bezpečnosti. A právě k tomu došlo, když na příkaz prezidenta Trumpa došlo k razii americké armády v datacentru zde ve Frankfurtu. Najednou to všechno zapadá do sebe. Už je naprosto jasné, proč Donald Trump minulý týden vyrazil Marka Espera, ministra obrany a další 3 nejvyšší činitele Pentagonu a nahradil je svými loajalisty. Bez nich by totiž nebyla americká armáda pod kontrolou a k razii ve Frankfurtu by nikdy nedošlo.


Podle uniklých informací se na serveru firmy SCYTL nachází originální a nezfalšovaná data o amerických volbách a výsledek je šokující, ale současně pro alternativu nijak překvapující. Donald Trump podle nezfalšovaných údajů drtivě vyhrál a získal 410 hlasů volitelů, Joe Biden potom jen 128 hlasů. Americká armáda tak získala tento server a prezident Donald Trump, přesně jak slíbil na Twitteru, tento nadcházející týden všechno pustí ven, anebo když ne všechno, tak alespoň podstatné informace, které v Deep State vyvolají obrovskou paniku.

 

 

Tato data ze zkonfiskovaného serveru totiž mohou opravdu způsobit, že Nejvyšší soud označí Donalda Trumpa za drtivého vítěze amerických voleb a nařídí přepsat volitele a získané hlasy. Ano, panika v Deep State se nedá ani popsat a běhny z českého mainstreamu doslova tečou strachem, lžou každým dnem a dnes dokonce přinesli dezinformaci, že Donald Trump přiznal porážku, přitom se jednalo o falešný překlad smyslu jeho výroku na Twitteru, kde kritizoval Bidena, že se chlubí ukradeným vítězstvím, a že jen kvůli krádeži voleb “vyhrál” a současně Trump doplnil, že nikdy porážku v těchto volbách neuzná.

 


Naše redakce chystá podrobné informace o kauze společnosti SCYTL, přineseme další článek a podrobnosti, kde si popíšeme, jak celé spiknutí probíhalo, jak docházelo k přepisování výsledků, jaké prostředky byly použity, jak snadno se dají volby manipulovat a falšovat v reálném čase. Už nikdy se nebudete ani na české a slovenské volby dívat jako na transparentní věc, ale bude plivat a se zhnusením sledovat, co všechno a jak snadno lze měnit pomocí jednoduchých nástrojů.

 

Uvidíte, jaké triky byly v USA použity k získání času na úpravu volebních dat z Německa a jejich implantaci zpátky do amerických volebních databází. Porucha vodovodního řadu, potřeba přerušit sčítání, výpadek elektřiny v budově, to všechno jsou poznávací znamení zfalšovaných voleb, nejen v USA, ale v minulosti s vysokou pravděpodobností i v ČR, kdy Českému statistickému úřadu při sčítání výsledků parlamentních voleb v roce 2017 spadly “náhodou” servery kvůli prý výpadku elektřiny.

 

A teď v roce 2020 na podzim při sčítání výsledku krajských a senátních voleb pro změnu v budově ČSÚ praskl vodovodní řad, stejně jako v noci ze 3. na 4. listopadu ve Philadelphii v Pensylvánii, při sčítání hlasů z voleb amerického prezidenta. Tam jim také praskla voda. Jenže, ještě nikdy se nepodařilo chytit firmy a organizace při těchto operacích a při zajišťování manipulování voleb. Teprve až Donald Trump řízl do tohoto hnisu americké liberální politiky, která tato svinstva naučila i ostatní státy ve světě, své vazaly pod jařmem Pax Americana. Donald Trump podle všeho tak teď má důkaz, že cizí mocnosti v čele s Čínou se pokusily ve spolupráci s Demokratickou stranou zfalšovat americké volby.

 

Proto všichni politici v Evropě servilně poslouchají neocony, protože na těchto volebních podvodech se podílejí i ve vlastních zemích, o tom nepochybujte. Dnes koncem roku 2020 platí, že cokoliv napíše lamestream, je pouze lež napsaná na objednávku. Je to informační válka s cílem přesvědčit vás o falešné a fiktivní realitě, kde podvodníci a zloději jsou vykreslováni jako vítězové voleb a okradení jsou označovaní za poražené. Nic se neděje samovolně a Donald Trump je dopředu připraven na boj proti Deep State. Má v ruce server, na kterém je úplně všechno! V příštím článku exkluzivně přineseme podrobnosti, jak se falšovaly americké volby krok za krokem.

 

-VK-

Šéfredaktor AE News

 

 Zdroj : AENews - VIDEO: Americká armáda pod novým velením provedla razii v datacentru ve......

 

 ___________________________

 

OBROVSKÉ MASY TRUMPOVÝCH VOLIČŮ POCHODUJÍ AMERICKÝMI MĚSTY

 

 


Ve Washingtonu DC pochodují tisíce Trumpovýce věrných AFP                  14.11.2020




 Americký tisk „spěchá k soudu“ nesprávně označil Trumpovy spory za „bezprecedentní“: Trumpův poradce

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat