pátek 6. listopadu 2020

Odhalený plán - Zfalšování voleb demokratů - Hlasovací lístky v amerických volbách byly tajně označeny vodoznakem, schyluje se k zatýkání! - videa

 

Hlasovací lístky v amerických volbách byly tajně označeny vodoznakem, schyluje se k zatýkání!

 

Překlad - Zdroj: AE News


Bývalý tajemník ministra zahraničí Henryho Kissingera a agent C*A poskytl svědectví o ST*NG operaci na odhalení plánu demokratů na zfalšování voleb. Důkazy jsou nezvratné!


VIDEO JIŽ KE SHLÉDNUTÍ POUZE NA STRÁNKÁCH V ČLÁNKU UVEDENÉM NÍŽE!:

 

Odkaz na stránky a článek : AE News - VIDEO: Bývalý zpravodajský důstojník CIA odpálil na Infowars bombu, že Joe Biden a Demokratická strana se ocitli ve středu Trumpem nachystané Sting operace na odhalení plánu demokratů a Deep State na zfalšování amerických voleb! Trump tajně nařídil před volbami označit korespondenční hlasy kryptografickým vodoznakem na bázi technologie Blockchain, která umí zachovávat a ukládat nezfalšovatelné informace o distribuci lístků. Trump na svém Twitteru už v červnu odhalil, že o podvodu demokratů ví všechno! Za operací stojí zřejmě QAnon, komunita vlastenců ve vládních kruzích! Bidenovi a dalším hrozí zatčení!

________________________________________________________________________________


Odkaz na další stránky s touto tématikou

tadesco.org - Marného okénko Q°6 11.2Q2Q. Nacházíme se uprostřed apokalypsy. Mistrovský tah a šach mat Prezidenta trumpa


_________________________________________________________________________________


Okaz na video : Prohlášení Donalda Trumpa - namluvený cz překlad

 ________________________________________________

When America sees everything we are uncovering they will be disgusted and even the media won’t be able to pretend voter fraud isn’t real. Ending this crap once and for all will be fundamental to preserving our republic and faith in democracy.
__________________________________________________
  
 CZ : 
 
 donald trump Jr: Až Amerika uvidí vše, co odhalujeme, bude znechucena a dokonce ani média nebudou moci předstírat, že volební podvod není skutečný. Ukončení těchto srágor jednou provždy bude zásadní pro zachování naší republiky a víry v demokracii.
 
______________________________________________ 
 
 Zdroj: stránky tadesco.org
 

Prohlášení Prezidenta donalda j. trumpa:

Překlad melda 


Všichni víme, proč Joe Biden spěchá, aby mohl neprávem pózovat jako vítěz a proč se mu jeho mediální spojenci snaží tak usilovně pomoci: nechtějí, aby pravda byla odhalena. Prostým faktem je, že tyto volby ještě zdaleka neskončily. Joe Biden nebyl potvrzen jako vítěz ani jednoho státu, natož žádného z vysoce diskutabilních států, které míří k povinnému přepočítání, nebo států, v nichž má naše kampaň vznesla platné a legitimní námitky, které můžou určit konečného vítěze. V Pennsylvánii například nebyl našim právním pozorovatelům dovolen rozumný přístup, aby mohli sledovat proces počítání. Legální hlasy rozhodují, kdo je prezident, ne zpravodajské sdělovací prostředky.

 

„Počínaje pondělkem zahájí naše kampaň soudní řízení, aby zajistila, že volební zákony jsou plně dodržovány a křeslo získá právoplatný vítěz. Lidé Ameriky mají nárok na čestné volby: to znamená spočítání všech legálních voleních lístků a nezapočítávání žádných nelegálních. Je to jediný způsob jak zajistit, aby veřejnost měla plnou důvěru v naše volby. Zůstává šokující, že Bidenova kampaň odmítá souhlasit s těmito základními principy a chce započítávat volební lístky, i když jsou podvodné, vykonstruované nebo odevzdané neoprávněnými nebo zesnulými voliči. Pouze strana zapojená do porušování zákona by nezákonně držela pozorovatele mimo sčítací místnost – a potom bojovala u soudu za to, aby zablokoval jejich přístup.
„Takže co Biden schovává? Nebudu mít klid, dokud Lidé Ameriky nebudou mít poctivě spočítané volební hlasy, jak si zaslouží a jak Demokracie vyžaduje.

 

-Prezident donald j. trump

 

https://twitter.com/doqholliday/status/1325127007529656322

 
_______________________________________________
 
Podnětný komentář z článku na AENews
 
 Položte si zásadní otázku: proč?

Čím to je, že americké zpravodajské kanály cenzurovaly tiskovou konferenci prezidenta Spojených států?

Čím to je, že technologičtí giganti cítí potřebu cenzurovat Trumpovy tweety?

Čím to je, že v klíčových státech Dems neměli pozorovatelé GOP dovoleno ve skutečnosti nic pozorovat?

Proč Dems podali žalobu, jen aby se pokusil zabránit pozorovatelům GOP ve sledování počtu hlasovacích lístků?

Proč všichni mediální konglomeráty prohlašují Bidena za vítěze, i když všichni vědí, že je to falešné (vítěze mohou prohlásit pouze soudy)?

Čím to je, že FoxNews stál v čele protitrumpovského povzbuzování během celého tohoto týdne?

Čím to je, že hluboký stát USA potřebuje, aby vůdci EU najednou všichni poblahopřáli Bidenu k vítězství?

Přemýšlejte o tom, co bude následovat: soudní spory u státních a federálních soudů, že?

Pak KDYŽ se Dems cítili přesvědčeni, že Trumpova kampaň nemá žádný důvod, proč si prostě neodpočinout, počkat a vidět, jak soudy Trumpovu kampaň odmítnou?

Ale ne, místo toho jednají přesně tak, jako by se všichni báli, že soudy mohou udělat něco, co by ohrozilo vítězství Bidenovy kampaně!

Samotný fakt potřeby tak extrémního spěchu a takových nezasunutelných výroků lze vysvětlit pouze obavou Dems, že by se něco v jejich plánech puče mohlo pokazit. A koneckonců se říká, že Giuliani ve své kariéře vyhrál přes 4000 soudních sporů a také by mě vyděsil 🙂

Svým způsobem bychom tedy mohli považovat masivní tlak Dems na vítězství u soudu veřejného mínění za jasný signál toho, že se mnohem více bojí soudu.

Dobrý.

Uspějí? Ano, pravděpodobně je Trumpova „agregovaná moc“ převyšována nad mocí zájmů mnohomiliardových dolarů, které využívají veškerou svou „propagandistickou palebnou sílu“ k vyřešení problému, než se k tomu dostanou soudy.

Ještě další důkaz toho, že Dems nejsou vůbec žádní demokraté, ale zcela nemorální gang násilníků nenávidících USA, kteří jsou ochotni zničit svou vlastní zemi, aby porazili jakéhokoli outsidera, dobrého i špatného, ​​odvážného vyzvat je. Velmi mi připomínají Kerenského a jeho vlastní gang zednářských plutokratů.

Přesto, dokud skutečně neuvidíme, že USSC je také ochotno zradit obyvatele USA, stále si můžeme ve svých srdcích uchovat malý pocit naděje.

Nyní se ale všichni lépe připravujeme na nejhorší, protože pokud se USSC také propadne, bude to konec Spojených států, jak je známe.

Saker

_________________________________________________

Odkaz na : Parlamentní listy - Vítězství senilního Bidena s komunistkou Harris v zádech? Katastrofa pro celý svět. Publicista ukazuje, kdo by se ve skutečnosti dostal k moci

_______________________________________________

"Tímto je vše, co nás trápilo v roce 2020 u konce, hra končí, žijme a radujme se!"
 
Pár slov k situaci 

Více níže
 

 
 
Odkaz na video:  Vysvetlenie volieb v USA.
 
_______________________________________________
 
    
    Video a proslov k připomenutí
 
                          Trumpův zatajený projev


_______________________________________


Podobnost čistě náhodná - co nás možná čeká?

              V jako Vendeta - Proslov




 _______________________________________________
 

Václav Klaus @ Rádio Impuls: Prymula jako Mussolini, Maláčová touží po tiskárně peněz




MaP 664 Nejvyšší soud USA vyhověl Trumpově stížnosti a nařídil pozdě došlé volební hlasy oddělit!




Žádné komentáře:

Okomentovat