čtvrtek 27. července 2017

Nassim Haramein: Nové axiomy fyziky aneb fraktální teorie vesmíru





Představujeme vám přednášku originálního vědeckého samouka Nassima Harameina z konference v Cognos v roce 2010. V nových souvislostech hovoří o fraktální podstatě a geometrii vesmíru, starověkých civilizacích, pyramidách, matematice i templářských rytířích. Narodil se 20. listopadu 1962 ve Švýcarsku. Společně s fyzičkou Elizabeth Rauscherovou vymysleli koncept zákonitosti měřítek, která sjednocuje kvantovou fyziku s Einsteinovou teorií relativity. V roce 2003 založil Haramein neziskovou organizaci The Resonance Project Foundation, kde je v současné době ředitelem výzkumu. Tvrdí, že dekódoval piktogramy. Jeho tématy jsou kromě jeho sjednocené teorie pole i koncepce holofraktografického vesmíru, templáři, kabala, Strom života a další. Haramein konstatuje, že některé z geometrie byly nalezeny v troskách starobylých objektů a zároveň v kruzích v obilí.

 

 

Nassim Haramein strávil podstatnou část svého života zkoumáním elementárních základů geometrie hyperprostoru, studiem různých oblastí teoretické fyziky, kosmologie, kvantové mechaniky, biologie, chemie, antropologie a pradávných civilizací. Kombinováním znalostí a pozorováním souvislostí v přírodě objevil specifické geometrické pole, které chápe jako základní stavební kámen jeho Jednotné teorie polí.

 

 Propojený vesmír | The Connected Universe trailer 1

Stáhnout zde :https://www.ulozto.cz/!d2v3LuQJqDFT/propojeny-vesmir-the-connected-universe-2016-titulky-cz-720p-mkv 

 

Jeho přednášky nejsou nikdy nudné, vždy zlehka okořeněné jeho humorem doprovázené smíchem, rovněž snadno pochopitelné i pro laika. Ve druhé části čtvrtého dílu, kde zmiňuje oficální historické poznatky o pyramidách, jen srší humorem při představě otroků, kteří tyto pyramidy stavěli se svými možnostmi a chápáním, člověku se zdravým rozumem je bezesporu vše jasné. Vždy je na co se těšit, obzvláště pokud porozumíme tomu co říká. Propojí-li se duchovno s vědou, jsme na dobré cestě. 

 

 

 1/6 – Nové axiomy fyziky, fraktální teorie vesmíru:

 

 

 2/6 – Nový přístup k atomu, protonu a černým dírám:

 

 

 3/6 – Sjednocení kvantové fyziky a teorie relativity:

 

 

 4/6 – Struktura vakua, kruhy v obilí a starověké civilizace:

 

 

 5/6 – Starověké civilizace, posvátná geometrie a mimozemšťané:

 

 

 6/6 – Mimozemšťané a zařízení na volnou energii:

 

 

 

 Bonusová část – Otázky & Odpovědi:

 

 

Velké díky Filipovi Šusterovi za překlad titulků k filmu do češtiny. Tento překlad je sponzorován crowd-fundigovým projektem na Indiegogo.com, kde můžete Filipovi přispět.

 

  Další, související: 

 

Terorie holografického vesmíru - Autor teorie – Nassim Haramein 

 

 https://otevriocihz.blogspot.com/2017/07/autor-teorie-nassim-haramein-terorie.html

 

 

Nassim Haramein & Christopher Russak - Interview cz titulky 

 

 https://otevriocihz.blogspot.com/2017/08/nassim-haramein-christopher-russak.html

 

 

Tetragrammaton, Toroide, Spirale Aurea, DNA (Nassim Haramein) 

 

https://otevriocihz.blogspot.com/2017/08/tetragrammaton-toroide-spirale-aurea.html 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat