pátek 28. července 2017

Kdy dojde ke konečnému odhalení? CE5 Iniciativa Dr. Steven Greer


Česká republika: Obnovme vědomé spojení s vnitřním i vnějším vesmírem...

 

 

 

 

Podle mnoha statistických průzkumů provedených po celém světě více 50% lidí věří tomu, že nejsme ve vesmíru sami. Existují tisíce lidí, kteří by řekli, že mají osobní zážitek s něčím, o čem bychom mohli mluvit jako o blízkém setkání. Přesto stále ještě velmi významné procento lidí čeká na konečné odhalení. Ptají se: Kdy k tomu dojde?

Odpověď je prostá: Právě teď!

 

Jsme součástí dlouhodobého a pozvolného procesu, kdy se učíme chápat vnější i vnitřní realitu tohoto Světa jiným způsobem. Podívejte se na internet a sledujte kolik nových informací se na toto téma na něm objevuje a jak je stále obtížnější logicky rozlišit, co je skutečné a co je jen trik. Je na každém z nás, jak se s tím vyrovná. (Vnímejme srdcem…)

 

Jsme generací lidí, kteří nejspíše zažijí fenomén hlubokého, láskyplného, přátelského a vědomého propojení s celým Vesmírem.

 

Pokud ještě stále čekáte na nějaké politické a nebo vědecké prohlášení v hlavních zprávách, pak vezte, že tito lidé o tom začnou mluvit až jako poslední, když nebude možné před tímto fenoménem nadále utíkat. V současnosti nejde o politicky zajímavé téma, neboť by to podkopávalo ego stávajícího společenského a mocenského systému.

 

Proto nehleďte na názory druhých a zkuste učinit vlastní zkušenost. Můžeme si být jistí, že je tu vždy někdo, kdo se dívá stejně jako my na hvězdy a že je tu někdo kdo nás slyší – kdo cítí a vnímá naše myšlenky napříč Vesmírem. Naučme se tedy naslouchat i My.

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------

Steven M. Greer se rozhodl uvolnit k volnému stažení film Sirius.  Jde o jeden z nejsledovanějších dokumentů na témata volná energie a přítomnost mimozemské civilizace na Zemi za poslední tři roky. Shlédlo jej na miliony lidí po celém světě. Steven M. Greer se tak rozhodl učinit proto, aby podpořil další šíření myšlenky odhalení a odtajnění informací kolem fenoménu UFO a vůbec exopolitiky.

 

Film je k dispozici v angličtině, ale titulky jsou dosažitelné z pirátských verzí z minulých let.

 

I když ostřílení nadšenci v oblasti exopolitiky mohou namítnout, že ve filmu se zase až tak moc převratného neděje, jsem přesvědčen, že tento dokument je cílen především na lidi, kteří o této tematice mají jen malé, anebo vůbec žádné informace. Pro ty něco takového může být i šok! Proto určitě tento dokument doporučuji. Sdílejte jej včetně této stránky a tím prosím podpořte myšlenku CE5 Iniciativy a připojte se k nám.

 

 

SIRIUS: from Dr. Steven Greer - Original Full-Length Documentary Film (FREE!) 

 

 

 

 Film Sirius s cz titulky:

https://www.mojevideo.sk/video/1a4d9/dr_steven_greer_sirius_2013_cz_titulky.html

 

Odkaz na stránky:

https://www.ce5.cz/                                                                                                                


 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat