středa 9. září 2020

Rozhovor s Pavlem Krejčím - tvůrcem CzechBooku o plánu pandemie - hrách globálních elit a vládách. Animovaný film o centrální bance - Nenošení roušky - plus další nové související události


 Informace které, jste možná ještě neslyšeli.

       Interview s Pavlem Krejčím (tvůrcem CzechBooku a Czechtubu)

 

Známá bojovnice za lidská práva Jana "Kometa" Peterková :)) se rozhodla, že vyzpovídá našeho šéfredaktora Pavla a že mu položí zajímavé otázky na témata: Covid-19, CzechBook, volby, globální elity a dále. A jelikož cenzura začala opět řádit a některé části rozhovoru, zejména přímé přenosy rozhovoru, byly smazány jak z Facebooku tak Youtube, rozhodli jsme se, že vám celý rozhovor poskytneme v celku.

 

 Převzato: infowars.cz 


Rozhovor ke shlédnutí zde:  infowarz.cz

 

 ______________________________________________

 

  Finanční ovládnutí světa elitami - od počátků. 

 

Americký sen - drsný animovaný film o americké centrální bance NOVĚ S DABINGEM

 

 _______________________________________________________________________________

 

Demonstrace za svobodu v Plzni.  31.8.2020

Klaudius Kryšpín



 

  


Klaudius Kryšpín: Za občanská práva a svobodu 30.8. 2020

 


Proti náhubkům, proti liberalismu! Brno 31.8. 2020

 





01.09.2020 Protest proti vláde Igora Matoviča

       I na Slovensku se probouzejí. 

Více níže: 



 ________________________________________

 

 Co si myslíte o nenošení roušky? Právní pohled

 


Zdroj: Radio SV

 ______________________________________


Česko by mělo zastavit testování na Covid-19 v zájmu ukončení paniky a hysterie podněcované WHO, vyzývají lékaři! Pozitivně testovaný člověk na Covid-19 nerovná se nemocný člověk! Většina z nás už má na SARS-Cov-2 virus v těle vyvinutou buněčnou imunitu, tvrdí lékařka z Olomouce! Drtivá většina pozitivně testovaných osob nemá žádný průběh nemoci, do postele ulehnou jen 2 až 3% testovaných osob a navíc s indikací chronických chorob, to je mnohokrát méně než u sezónní chřipky, která zažene do postele až šestinu populace! Proč WHO zaútočila na ČR, že málo trasuje epidemiologickou stopu obyvatelstva?


  Úryvky z článku:  

V Česku oficiálně vypukla II. vlna nákazy Covid-19 a česká média každý den informují o dramatickém nárůstu pozitivně otestovaných osob. Již 6 dní po sobě vzrůstá v ČR počet pozitivně otestovaných osob v průměru 500 lidí za 24 hodin a celkově je v ČR aktuálně 8 424 nakažených osob . Jenže, do postele v nemocnici ulehlo jen 214 pacientů, což jsou 2,5% otestovaných lidí. V kritickém stavu je potom 54 z nich, což je 0,6% otestovaných osob.

Česká republika má přitom více jak 10 milionů obyvatel a v nemocnicích tak leží s koronavirem 214 pacientů. což je 0,021 promile české populace. Proč se kvůli 214 lidem v nemocnicích pořádají v ČR Mezinárodní pandemické hry? Musíme si tady totiž uvést jasná fakta do souvislostí, protože i politici, kteří pravidelně z poslanecké sněmovny načítají Aeronet, by se měli dozvědět, jaká je vlastně realita okolo celé koronavirové hysterie. Budeme čerpat z veřejně dostupných údajů.

 

Čtu, co teď vydala

@WHO. Ta WHO, která nedoporučila roušky a ani nevěděla, že je pandemie. Podle mě by měla mlčet. A pro česká média, která stále kritizují a píšou, jak to nezvládáme, posílám statistiku počtu úmrtí v evropských státech na milion obyvatel. Jsme na tom velmi dobře.

 


Úryvky z článku: 

 V České republice bude nejlepší provést to, co navrhl před pár dny Donald Trump, že nemá smysl testovat všechny lidi, protože drtivá většina lidí, která je pozitivní, nemá žádné příznaky, nikdy neonemocní, mají buněčnou imunitu. Nejlepší tedy bude zastavit testování na Covid-19 a nepodílet se na těchto Mezinárodních pandemických hrách, jejichž pravidla určují a za běhu mění farmaceutické společnosti a jejich lobbisté napojení na pandemické komise. Jak nám v emailu napsala lékařka, dává smysl otestovat pacienty, kteří přijdou do nemocnice na hospitalizaci, aby se vědělo, jestli mají indikaci na virus, aby se to vzalo v potaz při jejich léčbě na nemoc, se kterou do nemocnice přišli.

 

Donald Trump ukazuje epidemiologickou mapu

 

Nemá však smysl hystericky testovat po republice celou populaci a nakonec zjistit, že virus má každý třetí v populaci, ale v nemocnici se kvůli nákaze objeví jen dvě setiny promile populace. Jak nám trefně lékařka napsala, je velký rozdíl umřením na Covid, a umřením s Covidem. A ve chvíli, kdy není ze strany ministerstva zdravotnictví zájem vést statistiku pitevních nálezů a přesného určení, jestli pacienti opravdu zemřeli na Covid, nebo jenom zemřeli s Covidem, ale v důsledku jiné nemoci, potom je jasné, že se s občany v ČR hrají podivné hry. Já je nazývám jako Mezinárodní pandemické hry, které mají spoutat, omezit a monitorovat pohyb lidí a celé populace pod záminkou strašlivého viru, který podle všeho organismus drtivé většiny veřejnosti identifikuje jako známou věc, proti které má veřejnost vytvořenou buněčnou imunitu. A jaká to může být věc? No logicky, jedině chřipka, i když s trochu pozměněným počátkem tělíčka viru, jak již dříve odhalila MUDr. Soňa Peková.

 

 VK-

Šéfredaktor AE News

 

 Zdroj a celý článek zde: AENews

Žádné komentáře:

Okomentovat