neděle 15. března 2020

Kam směřovat svou pozornost, když vládne strach a panika - Čas k usebrání! :)

 Dostali jsme možnost k zastavení a usebrání. Nahlédnout do svého nitra k podstatě veškerého Bytí. Odtud vede veškerá moudrost! :)

 

 Citace z videa : Mooji - Objevte jednotu Universa a další

"Začíná to hledáním v sobě. Osobnost rozkvete do Přítomnosti a Přítomnost je nekonečněkrát moudřejší než osobnost. A když se Přítomnost probudí nebo projeví, má sílu začít měnit život, dokonce i v jevech Přítomnost, probuzená Přítomnost  je požehnání a světlem pro svět. 

Největším projevem evoluce musí být transformace od pouhé osobnosti k čisté Přítomnosti."

 

"Nikdy nebyla doba, kdyby svět byl stejný pro všechny, v jednom stejném stavu. Je to jako když oheň vzplane tady a pak se něco krásného objeví tady a pak je to něčím zbořeno a něco se postaví tady a pak to místo které dlouho trpělo, se uzdraví a je obnoveno a překypuje hojností a je nádherné. ..."

 

 

 

 

Petr Chobot, Nebojme se koronaviru

 

 

 

A trochu zvukového vyladění a humoru: 

 

Harmonizace Solfeggio frekvencemi 

 

 https://otevriocihz.blogspot.com/2019/12/harmonizace-solfeggio-frekvencemi.html

 

 

Divadlo Kampa

Zveme vás ke sledování živých přenosů!

Milí diváci, máme nemilé noviny. Dle aktuálního nařízení vlády se uzavírá Divadlo Kampa a všechna představení se na nejméně 30 dní ruší. Abychom však pozvedli náladu a nepodléhali všeobecnému stresu, domluvili jsme se, že budeme během neočekávaného divadelního volna organizovat alespoň živé přenosy. Doufáme, že si je užijete v pohodlí domova se sklenkou vína nebo šálkem čaje a v kruhu rodinném. 

Sledujte prosím náš tento web a také náš facebookový kanál, kde se budete průběžně dozvídat více. 

Prvním přenosem bude představení Malá Vizita s Jaroslavem Duškem, Pjérem la Šézem a Viktorem Zborníkem. Sledovat ji můžete na tomto odkazu v neděli 15. 3. od 19:30: https://www.youtube.com/watch?v=QAvHXO1VeQ8 Toto představení je veřejnosti zcela uzavřeno, v publiku se sejde jen několik členů divadelního týmu.

Druhým živým přenosem bude výjimečná Duše K - tentokrát o koronaviru s Milanem Calábkem dne 16. 3. v 19:30. Můžete ji sledovat živě na tomto odkazu a zároveň co nejdříve po odvysílání poskytneme záznam: https://youtu.be/Vo57oEdu_us I na tomto představení platí, že je zcela uzavřeno veřejnosti.

 

 Zdroj: https://www.divadlokampa.cz/aktuality

 

Žádné komentáře:

Okomentovat