čtvrtek 15. října 2020

Otevřený dopis ministrovi zdarvotnictví ČR panu Prymulovi - petice Kulový blesk -- Okultní pozadí Prymulova počínání? Co nám vlastně všechno (ne) chtíc sdělil?

 

 

 Pravda se vynořuje po celém světě, ale zdá se, že slepí jsou ti, co řídí Českou vládu a vydávají zdravotní nařízení, která ničí národ.

 

Dobrý den, pane ministře Prymulo,

 

jsem občanem USA, a pokud se divíte proč Vám píši zrovna já, tak vězte, že dokonce i Washington DC se mě bojí kvůli mým minulým politickým, ekonomickým a právním bitvám, které jsem proti nim vyhrál. Jsem bývalým strategickým plánovačem Republikánského národního výboru ve Washingtonu DC. To, aby Clinton v roce 1994 přišel o Sněmovnu i Senát, jsem navrhl já a realizoval tento plán jako svoji občanskou povinnost vůči Americe. Do dnešního dne jsme spolu nevedli žádnou komunikaci. Tento e-mail však můžete považovat za mé první a také jediné veřejné varování.

 

Přestože Adam Vojtěch již není českým ministrem zdravotnictví, bude mu doručeno předvolání k výslechu před americkým obvodním soudem, stejně tak jako již mnou připravené výslechové otázky. Tyto bude nucen zodpovědět, nebo bude čelit trestně právním důsledkům v případě jejich nezodpovězení.

 

 

Jeho vlastní činy proti němu shromáždily spoustu důkazních faktů, nemluvě o způsobených ekonomických škodách jak na české ekonomice, tak i na občanech a obyvatelích ČR. Výslechové otázky jsou připraveny předem a uloženy pod přísahou u mých právních zástupců a soudního zpravodaje, aby vytvořili jejich přepis a soudem nařídili jeho svědeckou výpověď před soudcem a porotou ve Washingtonu DC, a to buď v roli svědka, nebo v roli obžalovaného, či v obou rolích zároveň.

 

V současné době i pro Vás připravujeme výslechové otázky, a to ze zcela stejného důvodu jako je tomu u Vašeho předchůdce. Tyto výslechové otázky mohou zahrnovat i některé Vaše zástupce, takže nebudete moci předstírat, že pokyny vydal někdo Vám podřízený, či jiná osoba třeba na úrovni péče o veřejnou hygienu, a ne Vy sám osobně.

 

Z velmi důvěryhodného zdroje jsme obdrželi informaci, že některé hygienické stanice používající PCR testy (mimochodem velmi nespolehlivé testy, a proč tomu tak je, je vysvětleno níže) evidují například denní přírůstek 120 „nových případů“, ale někdo z vládních institucí jim nařídil deklarovat například 850 nových případů, a to z toho důvodu, aby se zcela účelově nafoukla data o počtu pozitivně testovaných. Myslím, že překlad z angličtiny do češtiny a naopak, u slova PODVOD, je pro většinu lidí dostatečně jasný, tak aby pochopili úmyslné falšování statistik, které podle našich informací probíhá podle stejného scénáře v zásadě v celosvětovém měřítku.

 

 Doporučuji přečíst celé, velice důležitý a zajimavý dopis!

 

 Celý dopis najdete ve formátu pdf zde(i ke stáhnutí): Kulový blesk petice - Otevřený dopis ......

 

____________________________________

 

Okultní pozadí Prymulova počínání? Co nám vlastně všechno (ne) chtíc sdělil?


        
Podobnost se slavným dílem Juraje Herze rozhodně nebyla náhodná…

 

Vystoupení ministra zdravotnictví (13. 10. 2020, video zde), rozklíčujeme-li jej dle kabbalistických a okultních vědomostí, nebylo nijak náhodně ani zvoleno, ani režírováno.

 

Podobnost s krematoriem, čehož si povšimly dle jejich reakcí desetitisíce lidí už pár hodin po projevu, nebyla nijak náhodná. Krematorium skutečně z toho čišelo a to velmi záměrně: Krematorium je nikoli pohřební kaple či běžná obřadní síň, ale jak vědí všichni pravoslavní, katolíci i židé, cokoli, co souvisí s kremacemi, je oblastí ryze ďábelského působení.

 

I proto dodnes kremaci ostatků zakazuje jak platné kanonické právo katolické římské církve, tak všichni pravoslavní a kremaci také nikdy nepodstoupí žádný vyznavač židovské víry.

 

Navíc celá scéna zahrnovala devět mužů. Osm v pozadí, tvořících dvojstup s rouškami světlými a jednoho vpředu (velmistra?) s rouškou tmavou. Celý tento obrazec nakreslený v půdorysu dává, když spojíme dle fotografie dohromady všechny účastníky tohoto podivného vystoupení, dva protilehlé zednářské úhly! Znamení satanovo, znamení, v němž se energie Zla zesiluje a násobí pravoúhlým propojením všech přítomných v mocnou zlou sílu proudící skrze obrazovky na diváky!

 

 Důležité pokračování níže!

 

 Mužů na videu bylo devět. Stejně, jako je devět andělských chórů, je i devět kůrů andělů padlých. I ďábel má svou hierarchii, která je však parodií, karikaturou, té jediné pravé hierarchie Boží.

 

„Anděly, kteří si nezachovali své vznešené postavení, ale opustili určené místo, drží Pán ve věčných poutech v temnotě pro veliký den soudu“, praví list Judův (Ju 1,6)

 

Je zde ale plno dalších věcí: Echo „cathedral“, dodatečně domixované do nahrávky projevu ministra má podvědomě evokovat STRACH. Toto echo, přesněji tedy takzvaný hall (a věřte mi, že jako celoživotní muzikant a také letitý zvukař vím, co říkám), totiž pracuje s dodatečnými opakujícími se hlubšími frekvencemi, než je původní zvuk; frekvencemi působícími tudíž na lidskou psychiku dosti nepříjemně. Na rozdíl od jiných typů hallů, které nahrávky spíše projasňují. Tato ji naopak posouvá do podvědomí člověka a má vybudit hrůzu!

 

Zvolený okamžik pro tento projev byl původně v pondělí 12. října 2020, v 19:55 hodin. Bez omluvy byl ovšem projev odložen na poslední chvíli na úterý 13. října, ovšem v 19:54!

 

Takže toto nám dává na vědomí, že je třeba prohlédnout horoskopy pro Prahu na oba tyto okamžiky. A hle: Co nevidíme?

 

Ve chvíli odvysílání projevu, tedy v ono úterý v 19:54, jsou v horoskopu toho okamžiku TŘI T-kvadratury, velmi neblahé, ba zlověstné trojité znamení pro každého zkušeného astrologa.

 

Saturn, hlavní účastník těchto T-kvadratur, stojí v tu vteřinu v osmém domě horoskopu, což staří astrologové vykládali velmi jasně jako očekávanou úmrtnost v širokých lidových vrstvách. Je současně v neblahé konjunkci s Plutem, rovněž účastníkem této T-kvadratury, a jak již víme, konjunkce Saturna s Plutem znamená jednou za cca 35-40 let změnu epochy.

 

S nimi byl ve chvíli plukovníkova projevu v konjunkci také Jupiter, čímž bylo zrušeno veškeré „dobro“ v celém horoskopu! Jupiter takto postavený v VIII. domě signalisuje navíc obrovské ztráty státní pokladny, krach v zákonodárství, bezpráví a tyranii a také smrt v řadách vysoce postavených představitelů země.

 

Mars, jeden ze dvou stěžejních bodů všech tří T-kvadratur, stojí v domě jedenáctém, což naznačuje parlamentní krise do budoucna, možná úmrtí mezi zákonodárci a veliké potíže v armádě.

 

Druhý ze stěžejních bodů T-kvadratury, Slunce, které je jak v oposici na tento Mars, tak v kvadraturách na Pluto, Saturn i Jupiter, je ve chvíli plukovníkova projevu v domě pátém. Což jednoznačně vyloženo je velmi nevýhodné pro školství, divadelnictví a umění obecně a lze očekávat až krach vzdělávacího systému.

 


 

A samotné Pluto? To, jako součást jedné z těch T-kvadratur, stojí rovněž v domě osmém a osmý dům znamená smrt, magii, okultismus. A totéž nám symbolisuje planeta Pluto.

Čili vidíme, že chvíle projevu takto podivné a přesně seřazené skupiny lidí nebyla vůbec náhodná: Okultisté všem, kdo to umějí přečíst, jasně naznačili, kam hodlají jít a proč. A současně vyslali jasný signál všem svým „souvěrcům“, sluhům říše temnot, že nastal čas aktivace Zla.

Říkáte si možná, proč to vše nyní píši? Co s tím může běžný člověk vůbec udělat?

Může!

Můžeme se modlit ke svatým našim zemským patronům, svatému Václavu, Cyrilu a Methoději, ke svaté Ludmile, Anežce a také ke svatému Prokopovi, který ďábla nakonec zapřáhl do pluhu na svém poli.

Ať i tito okultní běsové a jejich sluhové, namísto, aby nám nakonec uškodili, jsou nyní tvrdě zapřaženi do NAŠICH pluhů „na národa roli dědičné“.

Nechť povstane Bůh a rozptýleni budou nepřátelé Jeho!

Amen.

Leo P. Švančara, psáno 14. října smutného roku 2020

 

 Převzato - Zdroj: X-P.cz

 

Žádné komentáře:

Okomentovat