neděle 18. října 2020

Doktoři za pravdu – o COVIDU-19 - Dr. Carrie Madej: Bitva o lidstvo & Vakcína proti covidu-19

 

Doktoři za pravdu – o COVIDU-19

 

 Překlad - Stránky  : David Formánek- Otevři svou mysl

 

Ve zkratce

Doktoři za pravdu měli před týdnem setkání v Berlíně. Zde je krátký výňatek, kde mluví dr. Elke de Klerk a dr. Cahillová.

 

Přepis:

Elke de Klerk: Zdravím, jsem Elke de Klerk z Nizozemska. Chci říct, že tu z medicínského hlediska nemáme pandemii nebo epidemii. Také tvrdíme, že covid-19 by už neměl být na seznamu virů typu A, protože nyní víme, že jde o normální chřipkový vir, a normální chřipkový vir není na seznamu A. Také zahajujeme soudní žalobu proti státu Nizozemsko, v rámci které se spojíme s velkou skupinou doktorů a velmi velkou skupinou zdravotních sester. Máme kontakty na 87 tisíc sester, které nechtějí vakcínu, která se pro nás připravuje. Pokud tu není žádná pandemie, zajímalo by mě, proč naše děti musí ve škole nosit roušky? 

 

Existují absolutní ústavní práva, která nelze z žádného lékařského důvodu porušit. Není důvod panikařit, ani ve zdravotnictví. Panika se tvoří těmito falešně pozitivními PCR testy. 89-94 % těch PCR testů jsou falešně pozitivní. Netestují přítomnosti covidu-19 a zbytek je falešně negativní. Musíme to začít řešit klinicky. Lékaři musí přestat používat PCR testy. Je to velmi důležité. Vraťme se ke klinickým příznakům a faktům. Média v Nizozemsku nyní zveřejnila zprávu, že PCR testy nejsou správné testy. Z toho mám radost. Máme naději. Děkuji. 

 

Dr. Cahillová: Statistiky ukazují, že až do dubna 2020 v Irsku bylo 0 úmrtí na covid. To jsou oficiální statistiky ze CSO – Centrálního statistického oddělení. První úmrtí bylo v dubnu. V celém Irsku jsme doposud v roce 2020 měli 98 úmrtí z 5 milionů lidí. V Irsku každým rokem umírá 30 tisíc lidí. 10 tisíc lidí na kardiovaskulární onemocnění, 10 tisíc lidí na rakovinu, a těm 98 úmrtím na covid v Irsku se dalo zabránit, pokud by se jim dala prevence a léčba. Nyní vidíme, že v Irsku dojde k tisícům více úmrtím jen na kardiovaskulární onemocnění a rakoviny.

 

Překlad: David Formánek  



Video i text zde:  www.otevrisvoumysl.cz Doktoři za pravdu....

 _____________________________________________

____________________________________________

 


Dr. Carrie Madej: Bitva o lidstvo & Vakcína proti covidu-19

 

 Tento dokument doporučuji shlédnout, jako video!

 

 Překlad - Stránky : David Formánek - Antonín Vávra Otevři svou mysl

 

 ________________________________________________

Ve zkratce

Současná koronavirová pandemie je bitva o lidstvo. Dr. Carrie Madej a ostatní varují před vakcínou proti covidu-19, která má obsahovat novou technologii. 

__________________________________________________________


Přepis:

 

Vypravěč: Proč jsou tisíce lékařů a vědců po celém světě cenzurovány? Proč není dovoleno lékařským odborníkům mluvit o vakcíně proti covidu-19, a o efektivní léčbě covidu-19. Jsme ve věku bezprecedentní cenzury. Svoboda projevu zcela zmizela na planetě Zemi, doslova tisíce a tisíce dokumentů, rozhovorů, programů od lékařů a vědců byly odstraněny z internetu, jejich webové stránky byly odstraněny bez varování, co se děje? Proč se tak agresivně tlačí na vakcínu proti covidu-19? 

 

Proč je doslova každá úspěšná léčba pro covid-19 zakázána v tolika zemích? Něco se tu děje. Ahoj, jsem David Sorensen ze StopWorldControl.com. Dnes mám v našem studiu hosta, dr. Carrie Madej, je lékařská expertka, která má za sebou desítky let výzkumu, a zjistila velmi znepokojivé věci ohledně nadcházející vakcíny na covid-19. Dr. Carrie Madej byla lékařským ředitelem dvou velkých klinik. Má rozsáhlé lékařské zkušenosti a je nám ctí, že ji tu máme. Chci vás povzbudit, abyste se na toto video dívali až do konce, abyste slyšeli, co chce říct. Toto může být to nejdůležitější video, které kdy budete sledovat ve svém životě. 

 

Dr. Madej: Jsem velmi nadšená, že jsem tady, a cítím, že je velmi naléhavé, abychom tyto informace předali všem. Začala jsem zkoumat vakcíny pravděpodobně na počátku svých dvacátých let. Velmi jsem se o ně zajímala. Ale nikdy předtím jsem neviděla technologii, která se používá na této navrhované vakcíně na covid-19, nikdy předtím. Za prvé, tato vakcína bude používat modifikovanou RNA nebo modifikovanou DNA. Tak proč je to důležité? Je důležité to vědět, protože by to mohlo změnit naši DNA, náš genom. Proč tu řešíme DNA nebo RNA? No, náš genom. Genom je to, co nás dělá lidmi a co nás odděluje od zbytku zvířat a rostlin na světě. Je to kód pro to, co nás tvoří, jak se rozmnožujeme, jak fungujeme, jak opravujeme, jak se vyvíjíme. 

 

Takže jedna malá změna, vložení jednoho malého proteinu, vyjmutí nebo změna jednoho může ve skutečnosti vytvořit vrozenou vadu nebo dědičnou poruchu. Takže malá změna je velká. Takže něco, co to může změnit, by mohlo být opravdu zničující pro nás lidi. Takže oni navrhují použít tuto technologii a součástí té technologie se říká transfekce. Transfekce e je stejná technologie, která se používá k výrobě geneticky modifikovaného organismu, jako je rajče nebo kukuřice a ostatní potraviny. 

 

A všichni víme, že Monsanto je docela dobře známé pro výrobu geneticky modifikovaných organismů a nejsou tak zdravé jako ekologický, divoký typ, který vidíte v přírodě. Takže pokud je to stejná technologie používaná na rostlinách, co by se stalo s námi lidmi? Potenciálně bychom nebyli tak zdraví. A chci všem připomenout, že tohle je poprvé, co by bylo použito na lidi ve velkém měřítku. My bychom byli experiment. Byli bychom laboratorní krysy. Nemáme dlouhodobé studie. Takže je to velmi, velmi důležité vědět. Ukážu vám nebo vám povím o jednom z favoritů pro tuto vakcínu, což je Moderna. 

 

Moderna dostala asi miliardu dolarů od americké vlády pro výzkum a vývoj. Je podpořena Nadací Billa a Melindy Gatesových. Takže mají spoustu peněz, které je podporují. Chci, abyste věděli, že jsou na tomto písečku noví. Opravdu tu nebyli tak dlouho. Nikdy nevyvinuli lidskou vakcínu ani lidský lék. Tohle je jejich první běh. Také je dobré vědět, že vývoj vakcíny nesmírně urychlili. Přešli za laboratorního experimentu do fáze 2, což znamená testování pouze 45 lidských subjektů během 63 dní. To je šílené. 

 

To by se mělo dělat roky. A připomenu vám, že tohle je poprvé, co vyvinuli vakcínu. Jejich doposud rané studie ukázaly, že jejich fáze dvě, která používá 45 lidských subjektů, když zavedli tuto vakcínu do lidských subjektů, 100 % všech ve skupině, co dostali vysokou dávku, utrpěli systémové vedlejší účinky. A 80 % těch, co dostali nízkou dávku, utrpěli systémové vedlejší účinky. Takže už na začátku vidíme vedlejší účinky. Dlouhodobě to nevíme. Jedním ze způsobů, jeden z návrhů podávání té vakcíny, je použití tzv. bandáže s názvem mikrojehlová platforma. Takže mikrojehlová platforma by byla bandáž, kterou byste mohli dostat poštou Je to obvaz, který byste použili na ruku. Pak si ho sundáte a pak voila, máte vakcínu… sami si ji dáte. Tak jak to dělají? 

 

Bandáž má na sobě malé mikrojehly a je navržena po hadím zubu. Takže je to jako kousnutí od hada, ale mnoho kousnutí. Říkají, že to opravdu neucítíte, ale dostane se vám to do kůže a malé mikrojehly vám vstříknou vakcínu. Takže v mikrojehle to bude buď DNA nebo RNA vakcína. Zadruhé, bude to něco, čemu se říká luciferáza. Tohle je velmi důležité vědět. Patentovali enzym zvaný luciferáza. Podle nich se mu říká luciferáza, protože vydává bioluminiscenční světlo. Není to něco, co můžete vidět nebo cítit, ale pokud máte speciální zařízení, jako je aplikace pro chytrý telefon, s tou budete moct skenovat přes něj a on se rozsvítí. 

 

Ukáže to vzor, digitální kód, čárový kód, tetování. Budeme označeni. Každá osoba bude mít své vlastní ID. Víte, tohle mi připomíná druhou světovou válku. Je to něco k přemýšlení o tom, být označen jako produkt v obchodě. Takže to tam bude a bude to důkaz, že jste očkováni. Chtějí se ujistit, že jste naskenovaní a že jste dostali vakcínu. Takže budeme označeni. Na co by to mohlo být použito? No, existuje spousta technologií, ale je to něco, o co se musíme obávat. 

 

Takže jsou tu dvě věci – máme zcela novou experimentální DNA / RNA vakcínu, která by mohla potenciálně změnit náš genom. Zadruhé, budeme otetováni nebo označeni identifikátorem. A za třetí, bude to všechno v hydrogelu, takže hydrogel je technologie, kterou vynalezla DARPA, Agentura ministerstva obrany pro pokročilé výzkumné projekty Tohle je malá část Pentagonu nebo ministerstva obrany. Dělají sci-fi vynálezy, o kterých jste mohli slyšet. Takže tohle je jeden z jejich vynálezů. Na YouTube si vyhledejte hydrogel, společnost Profusa a DARPA, a uvidíte nějaké klipy této technologie. 

 

Takže je to speciální technologie, protože jde pod kůži. Tělo ji neodmítá. A má nanotechnologii, což jsou mikroskopické robotické organismy. Takže tyto mikroskopické organismy, které jsou robotické, budou ve vašem těle. Mohou sestavovat, rozebírat a znovu sestavit a dělat nesčetné věci ve vašem těle. Takže myšlenka by byla, že je to způsob, jak získat informace z vašeho těla. Můžete tak mít informace o svém krevním tlaku, hladině cukru v krvi, srdečním tepu, což zní dobře. Dobře, shromažďování těchto informací. Nicméně, má to také potenciál být použito pro jiné věci. 

 

Může shromáždit, kolik kroků jste podnikli, pokud jste spadli, pokud plavete, pokud běžíte, pokud máte menstruaci, jak probíhá váš menstruační cyklus, pokud máte sex, pokud spíte. Má to vlastně potenciál znát vaše emoce. Všechna tato data, 24 hodin denně, sedm dní v týdnu, 365 dní v roce se shromažďují. A kam to směřuje? Tvrdí, že do chytré aplikace, jako je váš telefon, iCloud nebo jakékoliv chytré zařízení. Ale kdo tyto informace dostává? Kdo ji používá? Na co je používají? To nebylo zodpovězeno. Takže další důležitá věc je, že shromažďují všechny ty informace o nás. A my je dáváme ven, takže jsme spojeni s umělou inteligencí. Musíte vědět, že to není jen vakcína. Jsme spojeni s umělou inteligencí. 

 

Takže stejně jako telefon, máte svůj chytrý telefon, můžete odeslat text, můžete poslat email. Ale do vašeho telefonu vám může někdo jiný posílat zprávy. To znamená, že někdo může poslat něco zpět do vašeho těla, zprávy nebo informace. Co by se z toho mohlo stát? Dokážu si představit, že byste mohli být ovlivněni svou náladou, chováním, pamětí. To by mohlo způsobit spoustu problémů, hodně zmatků. A kdo to má na starosti? Ministerstvo obrany, Bill a Melinda Gatesovi, kdo to dělá? Zatím nemáme odpovědi, ale je to něco opravdového. To je navrhováno. A nevím, jestli jste slyšeli o něčem, čemu se říká ID 2020, ale je to také myšlenka, každý bude mít jedinečný identifikátor a z tohoto identifikátoru se všechno stane. 

 

Nebudeme potřebovat kreditní karty. Nebudeme potřebovat hotovost. Tohle je začátek jedinečného identifikátoru, tohoto označení, tohoto tetování. To znamená konec hotovosti, konec kreditních karet. Tohle je začátek toho všeho. Ztráta autonomie, ztráta nezávislosti, ztráta soukromí. Musíme opravdu vědět, co tihle lidé mají v úmyslu udělat. Společnosti také tvrdí, že hydrogel má potenciál být systém podávání léků na požádání. Neříkám, že to přichází v této vakcíně, ale říkám, že je to ta samá technologie. Takže systém podávání léků na požádání. To znamená, že prostřednictvím aplikace může být lék dodán do vašeho těla. 

 

No, to je trochu znepokojující, protože vím, že když beru lék, mám pilulku a láhev, která má štítek. Vidím tu tabulku. Má jedinečný identifikátor na pilulce. Beru si ji a mám to celé pod kontrolou. Ale co když něco má zdroj světla, a nejsem si úplně jistá, co tím myslí, ale o tom mluví, který může něco aktivovat ve vašem těle. Co když nevíte, že to bylo aktivováno? Co když to způsobí problém? Dokážete si představit důsledky toho? Co když se skupina lidí vymkne kontrole? Mohlo by se ve vás něco stimulovat, aby vás to uklidnilo? Dokážu si představit, že ve špatných rukou by to mohlo být velmi nebezpečné. 

 

Je to součástí důvodu, proč je do toho zapojena naše armáda? Jen vám dávám pár nápadů, abyste přemýšleli kriticky a věděli, co navrhují v těchto vakcínách a zkoumat tyto věci pro sebe, opravdu musíte vědět, jak to není jen vakcína, kterou nám dávají. Manipulují s naší DNA, naším genomem. Říkají, že je to dočasné. Ale říkám vám, že když manipulujete genomem pomocí transfekce, můžete ho udělat natrvalo. Je to možnost. A nebudou to vědět, dokud to neudělají nám všem. Chcete to risknout? 

 

Vypravěč: Další prvek, který je velmi znepokojující ohledně této vakcíny, je to, že ji tlačí hlavní prodejce vakcín na světě. Kdo je Bill Gates? Je to muž, který má doslova nulové lékařské vzdělání. Chci se vás na něco zeptat, jestli jste nemocní, půjdete k doktorovi, jdete k někomu, kdo byl vycvičen, aby vás správně léčil, někdo, kdo vás dokáže přesně diagnostikovat a kdo vám může navrhnout nejlepší léčbu na vaší cestě k uzdravení. Šli byste někdy k osobě, která má doslova nulový lékařský výcvik? 

 

Nikdo z nás by to nikdy neudělal. Bill Gates je ale osoba s jediným hlasem na světě, ovládá celé vlády, zdravotnické organizace v mnoha zemích. Je to hlavní finanční podporovatel Světové zdravotnické organizace. Řídí, co dělají a co nedělají. Jedná se o člověka, který má doslova nulový lékařský výcvik, přesto je hlasem číslo jedna na světě a řídí lidstvo jako celek v extrémně nebezpečných lékařských rozhodnutích v lékařském směru. On je ten, kdo financuje vakcíny. To on mluvil s prezidentem Trumpem. A můžete slyšet tento klip během několika sekund, kdy doslova řekl prezidentovi Trumpovi, neměli byste vyšetřovat rizika nebo poškození vakcín. 

 

Bill Gates: A podruhé, co jsem ho viděl, bylo v březnu 2017 v Bílém domě a na obou těchto dvou schůzkách se mě zeptal, jestli vakcíny nejsou špatná věc, protože zvažuje komisi, která by zkoumala špatné účinky vakcíny, špatné účinky vakcíny, špatné účinky vakcín. A někdo, kdo se jmenuje Robert Kennedy mladší mu radil, že vakcíny způsobují špatné věci. A já řekl, ne, to je špatná věc. Nedělejte to. 

 

Vypravěč: Bill Gates je známý ničivou destrukcí, kterou způsobil po celém světě svými vakcínami. Robert F. Kennedy mladší je blízký příbuzný zesnulého Johna F. Kennedyho, který byl zavražděn, protože vyšetřoval korupci CIA. Robert Kennedy má stejnou vášeň pro pravdu a boj s korupcí. Vyšetřoval vakcinační průmysl Gatese a vypracoval zprávu, která ukazuje, jak Gates udělal miliony žen neplodnými, aniž by o tom věděly. Způsobil paralýzu, autismus, smrt u stovek tisíc dětí. Za to ho vyhodili z Indie. 

 

V Bílém domě je doslova petice s více než 600 000 podpisy od lidí, kteří požadují vyšetřování Billa Gatese za zločiny proti lidskosti. To je muž bez lékařského vzdělání. Neví nic o léčbě nemocných lidí, ale je to hlavní prodejce vakcín. Proč to dělá? Řekl doslova, že dostat se do obchodu s vakcínami byla jeho nejlepší obchodní investice, jakou kdy udělal.

 

Zdvojnásobil své jmění z 50 miliard dolarů na více než 100 miliard dolarů tím, že obchodoval s vakcínami. Kromě toho vlastní většinu médií, nebo je podplácí. Je tu jeden známý německý novinář Udo Ulfkotte. Byl redaktorem jednoho z největších novin v celé Evropě. Před pár lety vyšel ven s šokujícím přiznáním. Říkal: 25 let jsem byl novinář. Za všechny ty roky mě učili lhát, zrazovat a nikdy neříkat veřejnosti pravdu. Dále říká: Podplatili mě američtí miliardáři, CIA, tajné společnosti a německá tajná služba. 

 

Udo Ulfkotte: Byl jsem novinářem asi 25 let a byl jsem vzdělaný lhát, zrazovat a neříkat veřejnosti pravdu. Není správné, co jsem v minulosti udělal, abych manipuloval s lidmi, dělal propagandu. A není správné, co moji kolegové dělají a udělali v minulosti, protože jsou podplácení, aby zradili lid, a to nejen v Německu, ale v celé Evropě, žijeme v banánové republice a ne v demokratické zemi, kde máme svobodu tisku, kde máme lidská práva. Byl jsem podporován Ústřední zpravodajskou agenturou, CIA. Jsem tím otrávený. Už to nechci dělat. 

 

A tak jsem právě napsal knihu… ne abych vydělal peníze. Ne, bude mě to stát spoustu problémů, jen dát lidem v Německu a Evropě celém světě náhled do toho, co se děje za zavřenými dveřmi. 

 

Vypravěč: Proč je to důležité ve vztahu k vakcínám? Nedávno se v Ženevě konalo tajné setkání špičkových specialistů na bezpečnost vakcíny ze Světové zdravotnické organizace. Tahle schůzka byla tajná. Neměla se dostat na veřejnost. Někdo se svědomím vypustil záběry z této schůzky, protože ti nejlepší odborníci na bezpečnost vakcín z celého světa si navzájem přiznali své vážné obavy z mnoha dlouhodobých zdravotních škod způsobených vakcínami a mnoha úmrtí, které způsobují. Jeden z hlavních vědců ze Světové zdravotnické organizace říká, že v mnoha zemích nemáme dobré bezpečnostní systémy a nemáme odpovědi na otázky lidí o úmrtích, ke kterým dochází v důsledku vakcín. 

 

WHO: Nejsme schopni dát jasné odpovědi na otázky ohledně úmrtí z důsledku vakcíny. Ohledně úmrtí z důsledku konkrétní vakcíny. A proto se mi zdá, že to není neočekávané, pokud násobí výskyt nežádoucích účinků, pokud násobí výskyt nežádoucích účinků, které jsou spojeny s antigenem,, kvůli nedostatku statistické síly v původních studiích nemusely být detekovány. Máte pravdu. Hlavní zdravotní obavy, kterých jsme svědky, jsou obvinění z dlouhodobých účinků. Dlouhodobých účinků. Máme velmi nejistou přední linii zdravotníků, kteří začínají zpochybňovat vakcín a bezpečnost vakcín. Na lékařské fakultě máte štěstí, když se o vakcínách učíte aspoň půl den, natož držet krok s tímto vším. 

 

Vypravěč: Pravidelné vakcíny jsou známé jako velmi nebezpečné a mají závažné vedlejší účinky. Média to skrývají před vámi, před veřejností za každou cenu. Nedávno proběhlo slyšení Marka Zuckerberga, generálního ředitele Facebooku, americkou vládou. Senátor poukázal na to, že vláda USA zaplatila více než čtyři miliardy dolarů lidem, jejichž životy byly zničeny vakcínami. Proč pak Facebook skrývá informace o poškození vakcín před svými uživateli? 

 

Kongresman Bill Posey: V dubnu jsem vám napsal, že jsem byl zklamán, že Facebook by zvážil omezení práv na svobodu projevu ohledně sdílení rizik spojenými s očkováním. Na základě uznání nejistot a rizik očkování, federální vláda vytvořila svěřenecký fond očkování, který vyplatil čtyři miliardy dolarů ke kompenzaci těch, kteří byli zraněni očkováním. Neexistuje jasnější nebo přesvědčivé prohlášení o riziku spojeného s očkováním, než je existence a platebních záznamech tohoto fondu. Lékařský výzkum čas od času stanovil případ a kontext specifických rizik spojených s očkováním. Neměl by někdo mít možnost vyjádřit názor odlišný od vašeho? Přes čtyři miliardy dolarů bylo vyplaceno fondem pro více jak čtyři tisíce lidí. Nemyslíte si, že by lidé měli mít možnost mít informace, aby se mohli informovaně rozhodnout? 

 

Mark Zuckerburg: Ano, kongresmane. A to je důvod, proč nezastavujeme lidi v publikování na jejich stránce něco, co je špatně. Něco, co je špatně, něco, co je špatně, něco, co je špatně, něco, co je špatně. Někdo zadává do vyhledávacího pole něco, co by mohlo vést k obsahu proti očkování. Nedoporučujeme jim výsledky hledání proti očkování. Nedoporučujeme jim vyhledávání proti očkování. Nedoporučujeme jim vyhledávání proti očkování. 

 

Kongresman Bill Posey: Ale mnoho lidí, kteří touto politikou poškozují, jsou ve skutečnosti rodiče postižených dětí. A nemyslím si, že bychom se k nim měli tak rychle otočit zády. Když se podíváte na statistiky, myslím, že děláte špatnou chybu. 

 

Vypravěč: Vážná forma autismu způsobuje, že lidé už nejsou schopni jasně myslet, neumí správně mluvit, nemohou se chovat správně, jsou mentálně postiženi. CDC provedla studii, která zkoumala souvislost mezi vakcínami a závažným autismem. Zjistili, že očkování skutečně způsobují autismus. Co se stalo? Všechny důkazy hodili do popelnice, kterou dali uprostřed místnosti. Zničili důkazy a vydali vědeckou práci ve známém časopise Pediatric, kde říkali, že žádné vakcíny nezpůsobují autismus. Hlavní vědec té vyšetřování studie, William Thompson, řekl: Jsem vinen. Ukryli jsme pravdu před veřejností. 

 

Dr. Thompson: Moc dobře se neznáme. Vy máte syna s autismem a já se stydím. 

 

Del Bigtree: Je tu informátor ze CDC, který řekne, že CDC spáchalo podvod ve studii MMR, a že věděli, že vakcíny skutečně způsobují autismus.

 

Matka: Můj nejstarší syn, Ian, normálně chodil a běhával. Po vakcíně toho už nebyl schopen. 

 

Matka: Zavolala jsem na kliniku a řekla, že si myslím, že moje dítě má nežádoucí účinek na vakcínu. 

 

Matka: A pak přišel náraz hlavy, neustále se bouchal do čehokoliv, co mohl najít. 

 

Dr. Thompson: Právě teď sedím ve velmi pěkné pozici, pokud jde o to, že vám poskytnu spoustu informací. 

 

Relativní riziko získání diagnózy autismu bylo astronomické. 

 

Andrew Wakefield: CDC celou dobu vědělo, že existuje riziko autismu u vakcíny MMR. 

 

CDC: Podle CDC je nejlepší veřejnou politikou pokračovat v očkování beze změny. 

 

Dan Burton: Ti z vás, kteří řídíte naše zdravotnické agentury v této zemi, máte povinnost zajistit, aby tyto studie byly kompletní, důkladné, abychom měli všechna fakta. 

 

Dr. Thompson: Nemůžu uvěřit, že jsme udělali to, co jsme udělali. 

 

Del Bigtree: Opomenutí zásadních dat, zničení dokumentů, klamání Kongresu, způsobování závažné újmy nevinným dětem.

 

Pediatr Jim Sears: Všechno, co jsem svým pacientům posledních 10 let říkal, bylo založeno na lži a utajení. 

 

Bill Posey: Rodiče by měli mít možnost počítat s tím, že federální agentury řeknou pravdu. 

 

Dr. Granpeeshes: V roce 1978 se autismus vyskytoval u jednoho z 15 tisíc dětí. 

 

Dr. Seneff: Pokud budeme předpokládat, že věci budou stejně pokračovat, můžeme předvídat, že do roku 2032 80 % narozených chlapců skončí v autistickém spektru. Polovina dětí, 80 % chlapců. 

 

Dr. Granpeeshes: To je obrovské množství dětí, kterým se každý den diagnostikuje autismus. 

 

Dr. Seneff: Tohle bude naprostá katastrofa, pokud to prostě dopustíme.

 

Vypravěč: Existuje zločin na nejvyšší úrovni zdravotnických organizací, které tyto informace skrývají, média tyto informace skrývají. Dokument Vaxxed ukazuje obrovskou destrukci, kterou vakcíny způsobily po celém světě. Lidé vyjadřují své nevýslovné zlomené srdce z toho, co vakcíny způsobily jejich dětem, které už nemohou chodit, mluvit, myslet… že jejich oči jsou všude. Tento dokument byl zakázán, byl utlačován, byl cenzurován všemi možnými způsoby. 

 

To je důvod, proč jsem pozval doktorku Carrie, aby mluvila o vakcínách, protože vakcína na covid-19 bude mít všechna nebezpečí pravidelných vakcín, plus všechna rizika nových technologií, které jsou zavedeny bez bezpečnostních testů. Bill Gates doslova v rozhovoru s BBC řekl, že přeskakují obvyklé bezpečnostní testovací období, protože nemají čas. Co tím myslíte, že nemáte čas? To je naprosto šílené. A doslova řekl, že nejméně 700 000 lidí bude trpět vedlejšími účinky. A tyto vedlejší účinky zahrnují rakovinu, autoimunitní onemocnění, paralýzu, smrt, různé druhy závažných vedlejších účinků. Přehraji vám klip, kde uslyšíte Billa Gatese mluvit o přeskočení bezpečnostních testů.

 

Bill Gates: To, co nás dostane zpátky do světa, který jsme měli před koronavirem, je vakcína. A dostat ji ke všem sedmi miliardám lidí. Aby byla efektivní pro staré lidi, jejichž imunitní systém je slabý, je velká výzva. Pokud opravdu zesilujete vakcínu k tomu, pak můžete narazit na bezpečnostní problémy. Pak můžete narazit na bezpečnostní problémy, pak můžete narazit na bezpečnostní problémy. Takže si budeme muset vzít něco, co obvykle trvá pět nebo šest let a dodělat to za 18 měsíců. Ale bude tam kompromis. Budeme mít méně bezpečnostních testů, budeme mít méně bezpečnostních testů, budeme mít méně bezpečnostních testů, než bychom měli obvykle. 

 

Moderátor: Jak to chápu, z toho, co říkáte, je, že je možné, že v některých bezpečnostních opatřeních musí být nějaký kompromis, u kterých by se normálně očekávalo, že vytvoří vakcínu, protože klíčový je čas. 

 

Bill Gates: No, samozřejmě, pokud chcete počkat a zjistit, zda se vedlejší účinek objeví o dva roky později, pokud chcete počkat a zjistit, zda se vedlejší účinek objeví o dva roky později, bude to trvat dva roky.

 

Vypravěč: V dalším klipu můžete slyšet, jak Bill Gates říká, že injektuje geneticky modifikované organismy přímo do žíly malých dětí. 

 

Bill Gates: Tak jako některé léky mají vedlejší účinky. Potřebujeme bezpečnostní testy? Bereme věci, které jsou geneticky modifikované organismy a píchneme je do do paží malých dětí. Prostě je střelíme přímo do žíly. Geneticky modifikované organismy, a píchneme je do paží malých dětí. Prostě je střelíme přímo do žíly. Takže jo, myslím si, že bychom měli mít bezpečnostní systém, kde budeme dělat zkoušky testovat věci. A myslím si, že bychom možná měli mít bezpečnostní systém a myslím si, že bychom měli mít bezpečnostní systém. 

 

Vypravěč: Všímejte si jeho výrazu, jakou radost z toho má. Podívá se na stranu a usmívá se. 

 

Bill Gates: Geneticky modifikované organismy, a my je píchneme do paží malých dětí. Prostě je střelíme přímo do žíly. 

 

Vypravěč: Takže jo, možná bychom měli udělat nějaké bezpečnostní testy, což znamená, že v době, kdy to řekl, je ještě nemají. Řekl to, což znamená, že po celá desetiletí vstřikuje geneticky modifikované organismy milionům lidí, které mohou změnit jejich DNA, což způsobuje ohromné škody pro jejich těla. A on jen říká: jo, možná bychom měli mít. 

 

WHO: Protože nejsme schopni dát jasné odpovědi, když se lidé ptají na úmrtí, k nimž došlo v důsledku konkrétní vakcíny. Hlavní zdravotní obavy, kterých jsme svědky, jsou obvinění z dlouhodobých účinků. Máme velmi nejistou přední linii zdravotníků, kteří začínají zpochybňovat vakcíny a bezpečnost vakcín. Tohle bude naprostá katastrofa, pokud to prostě dopustíme. 

 

Vypravěč: Ale děje se tu ještě něco jiného, co je extrémně, extrémně nebezpečné. Mike Adams z Natural News je vědec, který tohle zkoumá už mnoho let. Před lety natočil video, ve kterém řekl doslova, že vyvolají pandemii koronaviru, pak zavedou vakcínu, která zabije miliony lidí, protože chtějí snížit světovou populaci. 

 

Mike Adams: Budou povoláni k zabijáckému programu očkování. Nejpravděpodobněji to bude fungovat následovně. Za prvé dojde k plánovanému vypuknutí epidemie, uvolnění vytvořené biozbraně. V Disney Worldu jsme před pár lety viděli nácvik na vypuknutí spalniček, což se použilo k prosazení očkovacího zákonu SB277 v Kalifornii. Nyní to bude provedeno v globálním měřítku. Vypustí se vytvořená biologická zbraň. Budou výzvy k masivnímu vládnímu financování vakcinačního průmyslu k vyvinutí vakcíny. a zázračně budou mít vakcínu vyvinutou v rekordním čase. 

 

Každý si bude muset tuto vakcínu vzít, až na to, že samotná vakcína bude formulována tak, aby zabíjela lidi. Zabíjecí spínač pro lidstvo. Těžké zabíjení. Schválí se zákony požadující vakcinaci všech lidí. Lidem, kteří nebudou očkováni, budou zakázáno se účastnit ve veřejné dopravě, nebudete moct nastoupit do letadla. Bude vám odepřen bankovní účet nebo bankovní služby. 

 

A tyto vakcíny budou samozřejmě krmit více biologických zbraní. Budou obsahovat virové kmeny s dlouhou latencí, které jsou naprogramovány tak, aby se aktivovaly možná o několik měsíců později. Jakmile se obsah vakcíny začne projevovat, lidé začnou na ulicích umírat napříč všemi městy po celém světě. Jakmile to začne, média přijde s druhým kolem vakcín. To druhé kolo vakcín bude mít kratší dobu zabíjení a zabije lidi během týdnů, ne měsíců, v některých případech možná dnů. Pokud si tu vakcínu necháte dát, nejspíše brzy zemřete. O tom to je. Vakcíny se staly zbraněmi. Jsou zabíjecím vektorem pro lidstvo. Pamatujte, že globalisté nechtějí, aby tu byli lidé, alespoň ne většina z nás. Chtějí vylidnit planetu o 90 procent. Vakcíny se stále více stávají zbraněmi. 

 

Vypravěč: Je Mike Adams blázen? Zešílel? Proč to říká? Vrátím se k doktorce Carrie, ona vysvětlí několik věcí o pozadí Billa Gatese, jeho poslání a obecné agendě snížení světové populace. Zpátky k vám, Carrie. 

 

Carrie Madej: Můžete se ptát, proč se to děje v této nové navrhované vakcíně? Proč existují všechny tyto nové technologie? Kdykoliv si nejsem jistá něčím, vždycky říkám, ať sledujete peníze. A když se podíváte na podporovatele těchto společností, které se snaží být favority pro výrobu vakcín, když se podíváte na výzkum a vývoj, když se podíváte na to, kdo stojí za velkými zdravotnickými organizacemi, jako je Světová zdravotnická organizace, Národní zdravotnický institut, CDC, Centrum pro kontrolu nemocí… najdete stejná jména. Jedním z hlavních podporovatelů je Nadace Billa a Melindy Gatesových. 

 

Další, kterou uvidíte hodně, je naše armáda, ministerstvo obrany a DARPA. To je další část Pentagonu. Takže tohle uvidíte opakovaně. Takže víme, že existují různé entity, armáda, ale podívejme se na lidi, Billa a Melindu Gatesovi, kteří jsou tak otevření, protože proč by se tak zajímali o vakcíny? Protože jsou součástí této softwarové technologie. Jsou to techničtí lidé. Nemají žádné zkušenosti ve zdraví, vědě nebo epidemiologii. A oni jsou ti, kdo podporují a investují miliony a miliony dolarů do těchto společností, takže mají osobní zájem, aby mohli vydělat peníze, protože na vakcínách vyděláváte… to je jedna věc. 

 

Ale při pohledu na rodinnou historii vidíte, že rodina Billa Gatese je velmi zapletená do eugeniky. Eugenika – to je kontrola světové populace. Oni a on věří, že je příliš mnoho lidí na světě a že abychom vytvořili zdravý svět, musíme snížit počet lidí na světě. Kdo je on, že bude určovat, kdo zůstane a kdo půjde? Je video, kde říká, že novými vakcínami, technologií nových vakcín, můžeme, jak sám říká, snížit populaci o 10-15 %. 

 

Dnešní svět má 6,8 miliard lidí… míříme až k devíti miliardám. Pokud odvedeme opravdu skvělou práci na nových vakcínách, zdravotní péči, reprodukčních zdravotnických službách, mohli bychom to snížit o 10 nebo 15 procent. Kdo je on, aby rozhodl, kdo zůstane a kdo půjde? Takže to je velmi znepokojující. Musíme se podívat na motivaci někoho, kdo na to tlačí. 

 

To je jejich motivace? Další věc, kterou musíte vědět, je, že Nadace Billa a Melindy Gatesových a DARPA, agentura Pentagonu, ve skutečnosti financovali něco, čemu se říká výzkum genového pohonu neboli technologie genového vymírání. A je to přesně to, co si myslíte, že je. Je to o vymírání nebo vymírání druhů. Navrhují to použít, a investovali do toho miliony dolarů, aby vyhladili druh z planety. Navrhují, aby to udělali s komáry v Africe. S dalšími věcmi jako jsou rostliny. Mluvil o tom někdo, kromě těchto dvou agentur? Pokud mohou vymýtit druh z planety, můžete si to spojit s lidmi. Co když existuje druh nebo rasa, kterou nemají rádi? 

 

Je to možné. A jak to dělají? Dělají to mutagenezí, mutují genem skrze tzv. transfekci. Transekce je způsob, jak manipulovat s DNA a pak můžete zmutovat gen, což je ve skutečnosti stejná technologie, kterou použijí v této nové vakcíně na covid-19. Lidi, musíme znát motivaci za těmito vakcínami. Jaký je záměr? Proč na ně tak tlačí? Také musíte vědět, že s vakcínami, pokud se zraníme, pokud jsou lidé zabiti, pokud jsou lidé paralyzováni, pokud dostanou rakovinu, nikdo nemá žádné východisko. Nemůžeme žalovat. Nemáme hlas, protože v USA schválili dva zákony k ochraně výrobců vakcín a každého, kdo je podává, před veškerou odpovědností. Takže zaprvé, existuje vakcinační zákon z roku 1986, který je již osvobodil od jakékoliv odpovědnosti. 

 

A aby za sebou zametli stopy, Alex Azar v únoru 2020 prosadil zákon o připravenosti na mimořádné události, který znovu zahrnuje kompletní nulovou odpovědnost pro všechny výrobce vakcín. Takže jsou tu dva zákony, a skrze zákon o připravenosti na mimořádné události mohou populaci vynutit očkování, pokud není známá léčba infekce. To souvisí s další věcí… existuje léčba. Lékaři o ní mluvili. Víme o různých léčbách. Možná jste slyšeli o hydroxychloroquinu, který byl ale v určitých protokolech zakázán. Doktoři, včetně mého státu, Georgie, kde mám licenci, lékárny nyní mohou odmítnout naše předpisy pro hydroxychloroquine, jak se jim to hodí. 

 

Tohle je nevídané. Proč je lékaři zabráněno předepisovat léčbu, o které víme, že může pomoci s tímto virem a dokonce mu zabránit? Já nevím. Myslím si, že za to třeba můžou peníze. Možná jde o agendu s vakcínami, protože jaký je další důvod? Američtí doktoři z přední linie mluvili o svých zkušenostech, jak měli velký úspěch s hydroxychloroquinem. Před Kongresem měli veřejné slyšení a pak byli umlčeni. Jejich webová stránka byla zrušena. Jeden z doktorů byl vyhozen. Další byl pomlouván. Byly to následky za to, že promluvili. 

 

Doktoři z první linie: Viděla jsem, že včerejší vysílání má už přes 20 milionů zhlédnutí na YouTube, Facebook a Twitter. Pak nás vymazali a zrušili nás. Vymazali nás a zrušili nás. Už nás nebaví pozorovat, jak před námi umírají pacienti, a ještě víc nás štve, když vidíme pavučinu strachu, která obklopuje americkou veřejnost. Když existuje léčba, lék. Když existuje léčba, lék. Lidé se to báli říct. Ale jak jinak tomu říkáte? Když někomu dáte léky dřív a přeruší to chorobný proces. Jdeme po vás, technologické firmy. Jdeme po tobě. Nenecháme se umlčet. První dodatek je první z nějakého důvodu. Chcete ticho? Pokud se máme vracet každý den, budiž. Jsou nás tisíce. A mimochodem, příliv důkazů o tom, že hydroxychloroquin je bezpečný a řešením pro Američany, je ohromující. Příliv důkazů o tom, že hydroxychloroquin je bezpečný a řešením pro Američany, je ohromující.

 

Lék byl prokázán v endemických oblastech, kde ho používají po celou dobu. Není tam žádný covid… skorko žádný. Kdo je hlavní odborník na infekční nemoci na světě? Přidal se k tomu? Jmenuje se prof. Raoult. Ošetřil čtyři tisíce lidí tímto lékem a má skvělé výsledky. Hydroxychloroquine funguje, zadržování pacientů je ostudné. Jsme tu, abychom vám přinesli tu novinu, že hydroxychloroquine funguje. 

 

Jsem doktorka Stella Emanuelová. Jsem pediatrička a lékařka na pohotovosti v Houstonu v Texasu. Přicházím z jiné perspektivy. Původně jsem z Kamerunu a na medicínu jsem chodila v Nigérii. Používali jsme hydroxychloroquine, používali jsme camoquine, flavoquine a všechny ostatní „-quiny”. Jsem na tyto léky zvyklá. Když začali říkat, že je nebezpečný, nechápala jsem to. Protože ho dáváme dětem, těhotným ženám, starším lidem, všichni ho berou. Hydroxychloroquine funguje. Léčila jsem více než 350 pacientů, astmatiky, diabetiky, staré lidi přes 70 nebo 80 let. Neměli jsme ani jednu smrt. Ameriko, nemusíš se bát. Covid má lék. Nemusíš se bát, covid má prevenci. 

 

Je důležité, aby si lidé uvědomili, že existuje společná snaha udržet bezpečnost a účinnost hydroxychlorochinu daleko od amerického lidu. A my všichni musíme promluvit. Děkujeme. 

 

Jediný způsob, jak vy jako americký lid dostanete tento lék, je, když ho budete požadovat. Budete muset napsat svým kongresmanům, vašim guvernérům, tweetovat prezidenta Trumpa, Musíte si ho vyžádat. Když si ho vyžádáte, dostanete ho a můžete si zachránit život. A zachránit mnoho dalších životů. Udělejte to.

Mockrát vám děkuji. Ano, pojďme na to. Všichni tweetneme prezidentovi. Požadujme hydroxychloroquine. Jaký je náš hashtag? Hydroxychloroquine funguje. Napište prezidentovi. 

 

Vypravěč: jakV Nizozemsku je 1700. Zamyslete se nad tím číslem, 1700 lékařů a zdravotníků podpořených desítkami tisíc lidí z veřejnosti, kteří napsali dopis vládě se dvěma vzkazy. Za prvé, řekli, že je to velmi znepokojující, že lékaři a vědci jsou umlčováni, zostuzováni a obviňováni z toho, že mluví o stávající účinné, bezpečné, levné a široce dostupné léčbě proti covidu-19. A říkají, proč vlády zakazují tyto účinné, levné a bezpečné léčby, zatímco tlačí a ve skutečnosti spěchají k nebezpečné, netestované vakcíně? Vlády nyní dávají těmto výrobcům vakcín miliardy dolarů a eur a nejrůznější měny. Jsou to šílené částky peněz. A jsou to vaše peníze, pro které jste pracovali. Používají se k tomu, aby vás zabili, ovládali a utlačovali. Ve Španělsku se spojilo 600 lékařských lékařů a na národní tiskové konferenci uvedli, že celá pandemie koronaviru je jedním politickým plánem. Bylo to naplánováno s politickým záměrem. V Německu na národní tiskové konferenci vystoupilo přes 1500 lékařů, vědců a špičkových odborníků a řekli následující: 

 

Němečtí lékaři: Jako lékaři máme vážné pochybnosti o pravdivosti oficiálního příběhu o covidu-19. Vlastně máme spoustu důkazů, že je to falešný příběh po celém světě. A chci mluvit ke všem mým lékařským kolegům. Vidíme důkazy a je to očividné. To je nyní ta otázka. Pokud máme lékařské důkazy, že se jedná o podvod, že to není pravda, prostě není pravda, a musíme se sami sebe ptát proč, proč, proč, proč? Ano? A musíme se zeptat sami sebe, kdo na tomto profituje? Když se podíváte za závěsy, zjistíte, že oficiální příběh o covidu-19 – a máme lékařská fakta – je podvod, je falešný. Takže se musíme zeptat, kdo z toho prospívá a kdo má moc vytvořit tento podvod? Cílem jste vy. Občané a ekonomika. Jde o ekonomiku. Takže covid-19 se zdá být jen krycím příběhem. 

 

Vypravěč: V Nizozemsku je dr. Rob Elens, praktický lékař. Viděl, jak se každý pacient s koronavirem zotavil za čtyři dny pomocí hydroxychloqoruinu. v kombinaci se zinkem. Byl napaden. Musel okamžitě ty lidi léčit, nebo by přišel o lékařskou licenci. Pak natočil video, ve kterém vysvětlil, že udělal seznam všech stávajících účinných léčeb pro covid-19. Za pár hodin to mělo desítky tisíc zhlédnutí, YouTube ho odstranil. Nechtějí, abyste vy a lidstvo věděli, že skutečně existují bezpečné a účinné léčby pro covid-19. Dr. David Brownstein z Michiganu léčil přes 120 pacientů s koronavirem, někteří umírali, někteří byli doslova na pokraji smrti. 

 

Dr. Brownstein: Jeden z našich pacientů nemohl dýchat. Ležel v posteli, nemohl vzít sklenici vody, protože byl příliš slabý. Jakmile začal přijímat peroxid vodíku a jód, tak se dramaticky zotavil. Dramaticky se zotavil. 

 

Vypravěč: Dr. Richard Bartlett z Texasu byl zodpovědný za zřízení kvalitní zdravotní péče pro celý stát Texas. Jedná se o muže, který je uznáván jako kvalitní lékařský odborník. Od počátku pandemie vyléčil více než 500 pacientů s koronavirem velmi levným a velmi jednoduchým lékem na astma, který je už desítky let dostupný. 



 

Dr. Barlett: Řeknu vám, co jsem slyšel od pacientů, když jsem ho začal používat. Řekli mi, že se cítí lépe během první léčby. Jejich bolest na hrudi zmizela, dušnost zmizela, jejich horečka přešla. Dám vám příklad. Mám pacienta, který má dva druhy rakoviny. Volala mi po pěti dnech, co u sebe doma ležela v posteli, nemohla z ní vylézt. Pět dní trpěla horečkou. Říkala, že mě slyšela v rádiu, a jestli bych jí mohl pomoct. Bylo to v pátek. Říkala: Moje vnučka dnes byla pozitivní a myslím, že to mám. A já řekl, jsem si jistý, že ano, se všemi příznaky, které popisujete. Momentálně bojuje se dvěma formami lymfomu.

 

Právě teď je na chemoterapii. Měla jen měsíc před tím radiaci kvůli lymfomu. Měla by zemřít, podle toho, co jste slyšeli od CDC a Světové zdravotnické organizace. Ale tu noc jsem jí tu léčbu podal. Ráno jí klesla horečka. O víkendu se poprvé dobře vyspala. Zotavila se a v pondělí měla osmihodinový pracovní den. Je bez příznaků. Má dva po sobě jdoucí negativní testy. To je lék. Je bez příznaků. Má dva po sobě jdoucí negativní testy. To je lék. To je lék.

 

Moderátorka: Můžete zopakovat jméno tohoto léku?

 

Dr. Barlett: Budesonid.

 

Moderátorka: Takže se inhaluje?

 

Dr. Barlett: Je to inhalátor. 

 

Vypravěč: To je jen několik příkladů. Jsou tu procedury. Existují léky, ale jsou potlačovány. Utajují je před vámi. Média spolupracují, aby lhala celému lidstvu, protože všichni chtějí tuhle jedinou věc, vakcinovat celé lidstvo něčím, co bude tak katastrofální, že to slovy nejde vyjádřit. Dr. Carrie Madej řekla pár věcí. Na konci tohoto videa řekne poslední varování. Ale chci vás povzbudit, abyste se zaregistrovali na webových stránkách, protože obdržíte mnohem více informací, mnohem více odhalení, mnohem více posilujících pravd, které vám umožní bránit svůj život, bránit svou rodinu, bránit svůj národ. Nacházíme se v zlomovém čase v historii. To, co se nyní děje, je nebývalé. Na webu stopworldcontrol.com najdete článek s desítkami faktů, které ukazují, stínu pochybnosti, že tato pandemie byla naplánována. Bylo to naplánované a zorganizované. Byly události, kterými se na tohle připravovali. 

 

 

Bylo to napsáno ve scénářích. Tohle je šílené. Můžete ho všichni najít a vidět na vlastní oči na stopworldcontrol.com. Povzbuzuji vás, abyste se stali hlasem svobody, abyste se stali hlasem pravdy. Tolik lidí objeví tento druh pravdy a pak si jen sednou a jsou odrazeni, bojí se nebo rozzlobí, nebo se rozhodnou to popírat. To nikomu nepomůže. Máš moc změnit svůj svět. Spojme se do celku. Pokud začneme sdílet tuto pravdu, sdílet tohle video a web stopworldcontrol, sdílet každý spolehlivý, kvalitní zdroj, který může probudit lidstvo, pak se můžeme stát zuřící řev, který je nezastavitelný. A žádný miliardář nemůže bojovat proti lidstvu, když se zvedne v plnosti toho, kým skutečně je. Takže vám doporučuji jít na web stopworldcontrol.com. K dispozici je tam odkaz ke stažení, kde si můžete stáhnout letáky, meme a plakáty, takže můžete rozšířit tuto webovou stránku. 

 

Carrie Madej: Takže všichni prosím poslouchejte naše slova a slyšte poselství. Momentálně čelíme něčemu, co může změnit lidstvo Z lidstva 1.0 do lidstva 2.0. Může to znít super, mohli bychom mít nějaké schopnosti, nadlidské schopnosti, pokud se začneme napojovat na tuhle 2.0, tuhle umělou inteligenci. Ale jsem tu, abych vám řekla, že si nemyslím, že by to bylo jako ve sci-fi filmech. Myslím, že by to bylo něco, co by nám sebralo naši autonomii, naše svobody, naši schopnost být suverénními lidskými dušemi. Proto se prosím zamyslete nad tím a proveďte svůj kritický výzkum a kriticky myslete. 

 

Musíme sjednotit naše hlasy po celém světě a musíme se postavit za svá práva, lidská práva. Společně se svým hlasem máme moc, protože lidé, kteří teď mají na starosti naše zdraví, ve výkonných pozicích, nejednají v našem nejlepším zájmu. Neřídíme se vědeckou metodologií, dobrou vědou. Proč? Proč zavádějí technologie, o kterých nemluví v hlavních médiích? Co skrývají? Takže se musíme spojit a mít jeden hlas a být sjednocení. 

 

Překlad: David Formánek + Antonín Vávra

Zdroj/Source

 

 



Odkaz na video i stránky:  www.otevrisvoumysl.cz - Bitva o lidstvo...

Žádné komentáře:

Okomentovat