úterý 19. května 2020

Změna probíhá, lži padají /3/ Důležité! - Mimo oficiální údaje - Lidé se přestávají bát sdělovat pravdu na veřejnosti - exozomy - viry a 5G

 

Proslov italské poslankyně o Billu Gatesovi, korupci a očkování

 

Velmi úderný a zajímavý přednes zaznamenatl italský parlament díky předsedkyni jedné strany, která se ve včerejším proslovu vyjádřila jasnými slovy a to bez ubrousku…..

Sara Cunia se „obula“ do vlády, která neustále svými podvodnými a přehnanými řečmi, drží mozky lidí v anestézii, jak se sama vyjádřila, a neříkají obyvatelstvu pravdivou skutečnost. Začala i dosti zvyšovat hlas. 

 

  Text převzat z Tadesco.org







Protesty proti vládním nařízením po celé planetě


Odkazy na některé videa zde: 

 

Slovenia: Cyclists "override" Ljubljana in anti-govt coronavirus protest

 

Albania: Anti-govt protests continue after demolition of national theatre

 

Italy: Milan street vendors demand permission to reopen shops


Spain: Citizens in Salamanca protest against lockdown


UK: Jeremy Corbyn's brother among 19 arrested at London anti-lockdown protest

Germany: Thousands protest against coronavirus restrictions in Stuttgart 

_____________________________________________________ 
______________________________________________________________________________

Prísne tajné vedomosti

 

 

Velice podrobné informace o zákulisním řízení světa,  černé šlechtě a další události. 

 

Odkaz na video zde:

      (Občanská televizia)

https://www.youtube.com/watch?v=_3O1YexSeHo&feature=youtu.be



_____________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________


Trocha parodie a humoru, nebo velká pravda?

          

         Lidé (ovčané), co si vzali modrou pilulku

 

_______________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

Fanánek: Rouška je náhubek a z lidí je stádo, co se samo hlídá. Uvěřili v koronismus






Úryvek textu převzat z AC24: 

(celý pasáž videa DVTV níže)



Lou Fanánek Hagen, zpěvák a frontman kapely Tři sestry, poskytl rozhovor internetové televizi DVTV. S moderátorem Martinem Veselovským probírali kromě jiného současnou situaci spojenou s koronavirem. Podle zpěváka se kvůli covidu-19 celý svět zbláznil a nošení roušek nepovažuje za důležité. (Foto: DVTV)






Na začátek stojí za zmínku, že již na samotný rozhovor přišel zpěvák bez roušky. Vysvětlil to tím, že mu dělá špatně a špatně se mu v ní dýchá. „A pak je tu věc, že mi to přijde úplně jako zotročení. Přijde mi to jako v pravým slova smyslu náhubek. Vrchnost zkouší, jestli teď lidi budou nosit hadr na puse a jestli jo, tak pak si můžeme dovolit už úplně všechno,“ uvedl svůj názor zpěvák.

 

Dále konstatoval, že on sám má „nějaký svůj rozum“, který mu říká je to „úplná blbost“. Dodal, že se nechce s lidmi ohledně roušek hádat, tudíž přestal chodit do obchodu. Kvůli nošení roušek označil zpěvák Česko za stádo, které se i samo hlídá. Hlášku „moje rouška chrání tebe a tvoje chrání mě“, která v souvislosti s koronavirem zněla Českem, označil za pionýrskou a svazáckou.

 

„Policie má teď zjednodušenou práci a já jsem v této chvíli poprvé zrozpačitěl z českýho národa, který jsem vždycky strašně obdivoval, že si v tom, co říká vrchnost, dokáže najít svoji cestu, ale tady jsem zjistil, že lidi tomu většinou věří,“ dodal s tím, že roušky by měly být pouze doporučené, nikoli nařízené.


Na to zareagoval i samotný moderátor: „Připadám si teď trochu blbě, protože vlastně říkáte, že jsem stádo.“ Zpěvák ovšem vysvětlil, že moderátoři mají povinnost nosit roušky z nějakých předpisů.

 

„Ale klidně na mě prskejte, já budu rád. Já se těším na to, až na sebe zase budeme prskat na těch koncertech,“ dodal.

 

Ačkoliv koronavirus ochromil celý svět, český zpěvák se k němu staví poněkud skepticky.

 

„Teďka se vymyslí nějaká breberka, která je strašně nebezpečná? Já v tomhletom nevěřím vládě. Celej svět se zbláznil,“ 

 

Odkaz na video rozhovor zde: 

 

 https://www.youtube.com/watch?v=cV40Ojz3RRw

 

Text převzat z AC24 zde:

 https://ac24.cz/en/-/-klidne-na-me-prskejte-slavny-umelec-se-rozjel-kvuli-rouskam-o-pandemii-lzou-cesi-jsou-stado-tvrdi?redirect=%2Fen%2F

 ________________________________________________

________________________________________________


Dr. Cowan – Historie se opakuje. 5G & koronavirus. Viry nejsou příčinou nemocí.

 




Video bylo natočeno 12.3.2020 v Tusconu v Arizoně

 

Přeložil : David Formánek  Odkaz níže 

 

 Přepis: Historie se opakuje. 5G & koronavirus

 

Dr. Thomas Cowan: Mám 10 minut. Nevěděl jsem, jestli se k tomu dostanu. Nemohu si pomoct… musím říct něco o této situaci kolem koronaviru. – Chcete o tom slyšet? – Ano. Pokud znáte Steinera, máte odpovědi na test, ale pak musíte přijít na detaily. V roce 1918 po pandemii španělské chřipky se zeptali Steinera: Co to zapříčinilo? A on řekl: Viry jsou jednoduše výměšky toxické buňky. Viry jsou kousky DNA nebo RNA s pár bílkovinami, vystupují z buňky, a k tomu dochází, když je buňka otrávená. 

 

Viry nejsou příčinou ničeho. Rád bych, abyste si nejprve představili, že jste slavný doktor delfínů. Delfíny jste v severním polárním kruhu studovali už stovky let, nebo alespoň dlouhou dobu. Delfíni byli doposud v pořádku. Pak vám zavolají: Frede, spousta delfínů v polárním kruhu umírá. Můžeš to přijet vyšetřit? A musíte si položit jednu otázku. Kolik z vás by řeklo: Chci prozkoumat delfína, abych zjistil jeho genetické složení? Nikdo, protože to je hloupé. Kolik z vás by řeklo: Chci zjistit, jestli tento a tento delfín mají virus, protože může být nakažlivý, a proto ostatní delfíni jsou nemocní. Ten muž. 

 


Kolik z vás by řeklo… omluvte moji francouzštinu…. Dal někdo do té vody nějaké sračky? Jako případ tankeru Exxon Valdez… Někdo? Všichni. Protože to se stalo. Buňky delfínu se otráví, snaží se samy pročistit tím, že začnou vyměšovat látky, kterým říkáme viry. Současná teorie virů mluví o exozomech… Šéf Národního zdravotnického institutu (NIH) nedávno měl proslov o komplexitě virů. Zjistíte, že tohle je naprosto v souladu se současným chápáním virů. Při dospívání jsem zažil dramatickou událost u našeho domu, která s tím souvisí. Byly tam mokřady, plné žáb, které mě nenechaly v noci spát. 

 

 

Tak jsem okna omotal páskou… na jaře dělaly velký rámus. V průběhu času všechny žáby zmizely. Kolik z vás si myslí, že žáby měly genetickou chorobu? Kolik z vás si myslí, že žáby měly virus? Kolik z vás si myslí, že někdo do vody dal pesticid DDT? Přesně k tomu došlo. Nemoci jsou otravy. Je to jeden z důvodů, proč vakcíny… to na chvíli přeskočím. Co se tedy stalo v roce 1918? Během každé pandemie v posledních 150 letech došlo ke kvantovému skoku v elektrifikaci Země. Na konci podzimu 1917 došlo ke globálnímu zavedení rádiových vln. Kdykoliv jakékoliv biologické systémy vystavíte novému elekromagnetickému poli, otrávíte je, některé zabijete a zbytek se dostane do takového útlumu, takže kupodivu žijí o něco déle a s více nemocemi. 

 


 

Pak začala 2. světová válka s další pandemií, kdy se po celé Zemi zavedly radary. Celou Zemi pokryli radarovými poli. To bylo poprvé, co jim lidé byli vystaveni. V roce 1968 došlo k hongkongské chřipce, což bylo poprvé… Země má ochrannou vrstvu ve Van Allenových pásech, která v podstatě integruje kosmická pole ze slunce, Měsíce, Jupiteru, apod. a rozesílá je mezi živé bytosti na Zemi. 

 


 

A my do Van Allenova pásu jsme umístili satelity, co vyzařují radioaktivní frekvence, a poté během šesti měsíců jsme měli novou virovou pandemii. Proč virovou? Protože lidé jsou otráveni, vyměšují toxiny, které vypadají jako viry. Lidé si myslí, že jde o chřipkovou epidemii… V roce 1918 se zdravotnický ústav v Bostonu rozhodl vyšetřovat nakažlivost chřipky, tak, věřte tomu nebo ne, stovkám lidem s chřipkou vysáli sopel z nosu, a vpíchli ho do zdravých lidí, kteří chřipku neměli, a ani jednou se jim nepodařilo udělat zdravého člověka nemocným. Zkoušeli to opakovaně. Nakažlivost se jim nepodařilo prokázat.

 

 

Dokonce to zkoušeli s koňmi, kteří údajně dostali španělskou chřipku. Dali koni přes hlavu pytel, do kterého kýchnul, a pak ten pytel dali druhému koni. Ani jeden kůň neonemocněl. O tom si můžete přečíst v knize „Invisible Rainbow” od Arthura Firstenberga, ve které popisuje veškeré kroky v elektrifikaci Země a jak během šesti měsíců došlo k nové globální chřipkové pandemii. Když slyšíte normální vysvětlení… jak se ta chřipka během dvou týdnů dostala z USA do Jižní Afriky, jak to, že všichni na světě dostali symptomy ve stejnou dobu, navzdory tomu, že dopravním prostředkem byly tehdy koně a lodě? 

 


 

Není pro to vysvětlení… jen řekli, že neví, jak se to stalo. Ale když se nad tím zamyslíte… tyto rádiové vlny a ostatní frekvence, které někteří z vás máte v kapse a na ruce… můžete poslat signál do Japonska, který tam dorazí okamžitě. Pokud nevěříte, že existuje elektromagnetické pole, které globálně komunikuje v rámci sekund, tak jen nedáváte pozor. Zakončím tím, že poukážu na to, že v posledních šesti měsících došlo k dramatickému a kvantovému skoku v elektrifikaci Země. 

 

Určitě víte, o co se jedná. Říká se tomu 5G. 

 


Kolem Země je teď 20 tisíc satelitů vydávající záření, tak jako ta věc ve vaší kapse a na vaší ruce, co vydává záření, kterou neustále používáte. To se se zdravím neslučuje. Omlouvám se, že to říkám, neslučuje se to se zdravím. To je přístroj, který ničí strukturu vody. Pokud chcete říct: „No jo, ale nejsme elektrické bytosti, jsme jen fyzická hmota,” tak se neobtěžujte jakýmkoliv testem EKG nebo EEG nebo testem nervové vodivosti. Jsme elektrické bytosti a chemikálie jsou jen vedlejším produktem elektrických impulzů. Chcete si tipnout, jaké bylo první město na světě plně pokryté 5G technologií? 

 


Publikum: Wuhan. 

 


Dr. Thomas Cowan: Přesně tak. Když se nad tím zamyslíte… Jsme v existenční krizi, jakou lidstvo doposud nezažilo. Nechci teď znít jako prorok ze Starého zákona, ale tohle je něco nebývalého. 

 

 


 

Dávají sto tisíc satelitů do… samotné pokrývky Země. Mimochodem, jak jsem chtěl zmínit, souvisí to i s otázkou vakcín. Asi před rokem za mnou přišel pacient, naprosto zdravý, a pak si zlomil paži… pracuje jako elektrikář, instaluje systémy WiFi pro velmi bohaté lidi. Elektrikáři mají velmi vysokou úmrtnost. Ale on byl v pořádku… pak si zlomil paži, do které mu dali kovovou desku. O tři měsíce později nemohl vstát z postele. Začal trpět na srdeční problémy… naprostý kolaps. 

 


Náchylnost souvisí s tím, jak moc kovů máte v těle, a také s kvalitou vody ve vašich buňkách. Pokud do lidí začnete píchat hliník, stanou se receptory pro vstřebávání zvýšených elektromagnetických polí a to je dokonalá smršť pro úpadek druhu, což je něco, co nyní zažíváme. Zakončím to citátem od Rudolfa Steinera z doby kolem roku 1917. Tehdy byla jiná doba. „V dobách, kdy nebyly žádné elektrické proudy, kdy vzduch nebyl plný elektrických vlivů…” Mluvíme o roku 1917. „… bylo snazší být člověkem. Z toho důvodu, abychom dnes vůbec byli lidmi, je nezbytné vynaložit mnohem silnější duchovní kapacitu, než co bylo nezbytné před stoletím.” S tím to zakončím. Dělejte cokoliv, co vám zvýší vaši duchovní kapacitu, protože je velmi těžké být v této době lidskou bytostí. Děkuji.

 

 

Přeložil: David Formánek

 

Odkaz na originál  textu zde: 

 

https://www.otevrisvoumysl.cz/dr-cowan-historie-se-opakuje-5g-koronavirus-viry-nejsou-pricinou-nemoci/

 

 

V možné souvislosti s 5G v současném období na Moravě video

 

 

Odkaz zde: 

Záhada na Moravě

 

Žádné komentáře:

Okomentovat