úterý 12. května 2020

Opravdové pochopení virů. Důležité, z vnějšího okolí je nelze získat ! Viry nejsou nakažlivé, strach ano . - Teorie virů vs exozomů & pravda o testech na covid

  ____________________________________________

Výzva k vlastnímu zkoumání, používání kreativního myšlení a konání. Každý jedinec má velkou sílu i moudrost neustále v sobě.  

 

Níže přidány další důležité informace potvrzující  že viry jsou exozomy. 


Aktualizace 2.6.2020 níže přidáno : 

Dr. Cowan – Historie se opakuje. 5G & koronavirus. Viry nejsou příčinou nemocí.

______________________________________________________

____________________________________________________

 Nutriční specialista Aajonus Vonderplanitz mluví o problematice virů, co byla podle něj příčina vypuknutí AIDS v Africe, a více... 

 

Komentář před videem: 

 

Pro mnoho z Vás bude toto video nepochopitelné. Důvod je velmi jednoduchý – vždycky nám říkali, ve škole nás učili. Pokud by Vám někdo od dětství dával jíst žížaly – budete je s největší pravděpodobností normálně jíst.

 

Nabádáme Vás pouze ke kritickému myšlení, a to nejen Vás, ale hlavně celou odbornou veřejnost. Ukazuje se, že práce mikrobiologů a virologů je práce nebezpečná. Nejen pro možná rizika nákazy, ale pro možná rizika objevů a prolomení toho, co někdo nepotřebuje, abychom věděli.

 

Odborníci, mikrobiologové, co takhle na 5 let pozastavit všechna očkování, proti kterým, pokud jsou opravdu ku prospěchu lidí vůbec nejsme. A prověřit jak to vlastně je?

 

Je totiž zcela možné, že si z této oblasti někdo udělal nechutný byznys, na úkor zdraví nás všech.¨

 

 

Přepis videa:

 

Dr. Aajonus Vonderplanitz: 

 

 Kolik lidí ví, že viry nejsou živé? Ve zdravotnictví je známo po celé roky, že nedáváte antibiotika na viry, protože jsou neúčinné, protože nejsou živé. Nemají jádro, jsou to části bílkovin. Není tu žádné dýchání, žádná funkčnost, žádná činnost žláz… nejsou živé. Ale co jsou? Jsou to mýdla, jsou to rozpouštědla. Tělo si je vytváří, aby rozpustilo tkáň ve vašem těle, které je k jídlu pro parazity, bakterie a houby příliš jedovatá. Příliš jedovatá. 

 

Jako když jsem měl chemoterapii, ozařování. Paraziti, bakterie, houby zkoušeli sežrat tu mrtvou tkáň, byli usmrceni, protože tou tkání byli otrávení k smrti. Co je to tedy za krávovinu o nakažlivosti viru? To je jako říct, že prací prášek je nakažlivý. No, je v každé domácnosti a všichni ho používají ve tři odpoledne. Nebo mezi jedenáctou a třetí hodinou odpoledne, většina hospodyněk a lidí pere prádlo. Takže to musí být nakažlivé, protože se to děje vždy ve stejném čase.

 

To je, kdy se vyskytují rýmy a chřipky… sezónně. Má to svůj důvod. Existuje 300 000 variant virů. Každá z nich vezme jen malou část buňky po kouscích a rozloží ji. A farmaceutický průmysl řekne: „Vidíte? Rozpouští to buňku!” Ne, rozpouští to konkrétní tkáň v té buňce, tak specifickou, že nemůže nikdy zničit celistvost té buňky. Ledaže máte mnoho virů najednou kvůli vysoce toxicky znečištěné buňce. Z průmyslového znečištění. A je se to děje ze zdravotnictví. Ale obvykle jen jeden, dva viry se u mnoha lidí vyskytují zároveň. Takže… jeden člověk chytí chřipku, pak další chytne chřipku. Běžný člověk na druhém konci města ji chytne. 

 

A najednou se začnou objevovat všichni ti lidé a řeknou, že je to nakažlivé. To je jako říct, že první kokrhání kohouta, který začne kokrhat ke slunci, je nakažlivé pro všechny ostatní kohouty. Protože oni také vstanou a kokrhají. Viry nejsou nakažlivé. AIDS není nakažlivé. Je to uměle vytvořený virus. Je to lymfatický ovčí vir a leukémický hovězí vir spojený dohromady, vytvořený člověkem. Injektovaný do naší populace naší drahou a skvělou vojenskou vládou. Jako biochemické bojové experimentování. A víte, kdo byli ti nežádoucí, na kterých to měli povolené? NSA říká, že to mají povolené udělat na nežádoucích. Víte, kdo byli ti nežádoucí? Homosexuálové. Homosexuálové v New Yorku, Houstonu, Los Angeles a Francisku byli terčem. Jak se na ně zaměřili? Pokud si vzpomínáte, v 70. letech a po celou dobu 80. let dostávali zánět jater převážně homosexuálové kvůli jejich intenzivnímu užívání drog. 

 

Takže to dávali do očkování proti hepatitidě B a strategicky rozmístili do těch měst. 10 % (očkovaných) nebyli homosexuálové, proto to dostalo 10 % lidí , kteří nebyli homosexuálové. V těch městech. Ale tak se to stalo jen v těch městech. Pak, když byla vláda přistižena, začali to dávat i do dalších měst. Dostali to všude. Pak to dali to očkování proti neštovicím v Africe. Proč by britská vláda a americká vláda darovaly 125 milionů vakcín proti neštovicím? Proč by dali 125 milionů vakcín? Bavíme se o miliardách dolarů. Aby je vyrobili, přepravili, dostali je tam a postarali se o ně. 125 milionů vakcín bylo darováno a zaplaceno britskou a americkou vládou. Proč si myslíte, že to udělali? Co se stalo? Ve všech těch zemích to vytvořilo zdravotní katastrofu. Kam šli pro zdravotní pomoc? 

 

Šli za britskou a americkou vládou, jenž mají být zdravotně „vyspělé”. Takže dostali ošetření. A hádejte, kolik zemí je teď pod Světovou bankou, protože nemohli splatit svůj dluh za zdravotní pomoc? 27 afrických zemí je teď spravováno britskou a americkou vládou skrze Světovou banku. Protože otrávili Afričany s AIDS v očkování proti neštovicím. Nikdo tam nedostal AIDS kromě lidí, kteří dostali očkování proti neštovicím. Pokud tedy nedostávali transfuzi od někoho naočkovaného proti neštovicím. Takže můžete to dostat přenosem krve. Ale nemůžete to přenést sexuálně, ani nijak jinak. Protože to musí být píchnuto do vašeho těla. 

 

Vnějším krvácením to nemůžete dostat. I kdybyste měli anální sex a krvácíte… je to vnější krvácení, ne vnitřní. Doktor Struker prokázal, že jsou pouze dva viry na jednu ejakulaci. Pět bílých krvinek zničí dva takové snadno, nikdy se dovnitř nedostanou. Jak jsem říkal, nemůžou se rozmnožovat, nemnoží se, protože nejsou živé. Viry nejsou živé. Jsou vytvářeny buňkami, aby vyčistili tělo. Je to rozpouštědlo, mýdlo. Jako když vám teče sopel, vaše tělo vytvořilo rozpouštědlo, což je prvek virového typu, který čistí a způsobuje silné tečení z nosu, protože jste vdechli něco, co vám uvízlo ve sliznici. Stává se to především lidem, kteří nevytváří pořádná hlenová vlákna. Hlen, pokud se podíváte pod mikroskop, je jako síť. Vypadá jako tkanina. Máte tam všechna ta bílkovinná vlákna, které do sebe zapadají, takže je to vrstva na vrstvě tlusté. Částice nemůžou projít skrze a poškodit vaše dutiny. Když lidi nevytváří kvalitní hlen a trpí nedostatkem bílkovin, tato vlákna jsou příliš otevřená a částice projdou skrze do jejich dutin a mají alergie. Hlen je příliš úzký. 

 

 

Musí být tlustší, potřebuje hodně bílkovin, jako vajíčka. Takže když to projde dovnitř, způsobí to podráždění a vaše tělo vytvoří rozpouštědlo, aby to přinutilo téci a vytéci. To není špatná věc, to je dobrá věc. Viry jsou dobrá věc, tělo má důvod, je vytvářet. Aby se zbavilo poškozené tkáně, abyste mohli obnovit novou tkáň a být zdravější a naživu. Pokud pořád umíráte, pokud vaše buňky dál umírají a vy je neobnovíte, co se stane? Jste ten starý člověk, který se snaží přejít ulici po malých kouscích. A pokud obnovujete, tak budete jako já, od smrti k životu, víte? Od smrti v 21 letech k životu v 60 letech. Zdravější každý den. 

 

Autor videa:

 

 Takže můžete se ptát, a co nemoci jako černá smrt nebo obrna? Nebyly to viry? Jak můžou být dobré, když jste mrtví? Aajonous zkoumal, co způsobuje vznik virů a spouští je. Říká, že černá smrt byla pravděpodobně způsobená kumulací rtuti a dalších těžkých kovů způsobující toxicitu v tělech lidí, kteří používali uhlí jako palivo do svých kamen, k zahřátí svých domovů, což se často usazovalo kvůli špatnému větrání a celých měst pokrytých smogem z krbu. Což vytvářelo znečištěné prostředí dýchání. Vinil z toho fakt, že hodně lidí v té době začalo pálit uhlí jako náhradu za palivové dříví a věcí jako je rašelina. Virus obrny se také aktivuje, když je kumulace těžkých kovů příliš velká na to, aby se jich tělo zbavilo. Aajonous si byl téměř jistý, že toxicita těžkého kovu hliníku způsobila vypuknutí obrny, jenž přišla od lidí, kteří jedli z plechovek. Což bylo velmi oblíbené po první a druhé světové válce. Došel k závěru, že viry jsou posledním pokusem těla, vám zachránit život.

 

 

  Odkazna video :

 

 https://www.youtube.com/watch?v=9bS18_pDF1A

 

 Odkaz na video na jiné platformě. plus další odkazy

 

https://rumble.com/v9ahsj-viry-nejsou-nakaliv-ale-strach-je.html

 

 

 Přepis videa převzat zde :

  (Děkujeme za překlad)

 

https://www.otevrisvoumysl.cz/odkaz-nutricniho-specialisty-k-zamysleni-nad-problematikou-viru-a-big-pharma-lobby/ 

 

 ________________________________________________________________

 

Další doporučující článek: 

 

 Virus odpad našich vlastních otrávených buněk

 

Citace z článku, původně z videa Dr. Thomase Cowana :

 (více na stránkách )

 

"Když jsou buňky otráveny, pokouší se čistit tím, že uvolňují odpad, kterému říkáme viry. Zjistěte si něco o teorii fungování virů, které je založeno na exosomech, jak vysvětluje mimo jíné šéf NIH, který hovoří o komplexnosti virů, a uvidíte, do jaké míry je v souladu se současným názorem na podstatu viru." 

 

 Odkaz na celý článek zde:

 

 Virus odpad našich vlastních "otrávených" buněk. 

 

_______________________________________________

 ________________________________________________

 

 JSOU VIRY VLASTNĚ EXOZOMY? !

 

     Teorie virů vs exozomů & pravda o testech na covid-19

 

 Co když viry jsou ve skutečnosti exozomy? Stále více odborníků věří této nové teorii, která ukazuje, že nemoci nejsou nakažlivé a že za nimi stoji něco jiného. 

 

 

Máte otevřenou mysl? Dokážete se na chvíli zdržet úsudku? Většina lidí nedokáže. Ale co když na tom závisí vaše práce? Co když na tom závisí svoboda objímat druhé lidi? Co když na tom závisí váš život? Zde je nová teorie. Nejprve zvažte, že žijeme ve světě, kde je vše toxické. Půda, voda, vzduch, potraviny a léky. I stres může být toxický. Představte si, že všechny ty toxiny jsou pro nás na buněčné úrovni jedovaté. Představte si, že naše buňky mají obranu a reagují na tuto situaci. 

 

Otrávený genetický materiál, buď RNA nebo DNA, se zabalí a vyšle z buňky ve formě malých bílkovinných kuliček. Nazvěme tyto kuličky genetického materiálu exozomy. Představme si, že exozomy se mohou chovat jako zprávy, které ostatní buňky varují před konkrétním jedem, a tak více buněk v celém těle zabaluje otrávený materiál a uvolňují ho. V určitých ročních obdobích v důsledku teplotních cyklů mají lidé tendenci se z těla zbavovat velkého množství těchto otrávených genetických materiálů, což vede k symptomům nemoci. Tyto exozomy nezpůsobují nemoci a ani nejsou nakažlivé, i když se zdá, že se šíří celým tělem. To je teorie exozomů. Teď přejděme k uznávané teorii virů. Obecně se má za to, že viry nejsou živé. 

 

 

Nemají buněčnou strukturu a samy se nerozmnožují. Ale uvnitř našeho těla jich máme biliony. Jsou to malinkaté kousky genetického materiálu, buď RNA nebo DNA, zabalené v malých bílkovinných kuliček, které zdánlivě vstupují do buněk a vystupují z nich. Zní to povědomě? Jsme přesvědčeni, že některé tyto entity jsou nakažlivé a patogenní, že se přenáší mezi lidmi a uvnitř našeho těla rozmnožují a tak způsobují nemoci a smrt. 

 

Podívejme se tedy na situaci s koronavirem a porovnejme ji s těmito dvěma teoriemi. Nejprve zvažme příběh o původu koronaviru. Skupina lidí měla respirační nemoc, na kterou antibiotika nezabírala, tak lékaři začali hledat virus. Pod elektronovým mikroskopem viděli, že buňky vyměšují malé bílkovinné kuličky. Dobře, první srovnání. Tohle by dávalo smysl jak v teorii exozomů tak virů. Pak hledali a našli fragment RNA, který předtím u některých pacientů neviděli. 

 

 

To dává smysl jak v teorii exozomů tak virů. Neprokázali, že někoho nebo zvíře mohou nakazit vyčištěnou formou tohoto tzv. viru. Jednoduše se domnívali, že tento fragment RNA je příčinou nemoci, kterého u některých pacientů viděli, a usoudili, že je nakažlivý. Víte, jak fungují testy? Není to binární test jako těhotenský test. Říká se mu PCR test, který spočívá v zesílení genetického materiálu tím, že ho v desítkách cyklů zdvojnásobuje, dokud nemáte miliardy nebo biliony původních molekul. Na základě těch výsledků se pak určuje, jestli máte dostatek fragmentu RNA, aby se výsledek testu dal určit za pozitivní. 

 

Zde je jedna věc… V určitém bodě zdvojení by každý člověk testoval pozitivně. Tyto testy používají nahodilý bod přerušení, kdy přestávají materiál zdvojovat. Ten bod přerušení je u různých testů na covid-19 odlišný. Mezi 33 testy, které úřad FDA schválil, bylo 10 různých bodů přerušení. To se zdá trochu zvláštní, že? Možná vám přijde zajímavé, že vynálezce PCR testu a držitel Nobelovy ceny stál za tím, že by se PCR test neměl používat k diagnóze nakažlivé nemoci.

 

 

Možná jste slyšeli o nějakých problémech s testem, jako třeba vysoká míra falešných pozitiv. I tak řekněme, že po 37 zdvojeních specifického genetického materiálu z vašeho těla usoudili, že máte dostatek RNA, kterou hledají, aby byl výsledek pozitivní. To může dávat smysl jak v teorii exozomů tak virů. Ale přece na světě jsou oblasti, kde je více nemocných než jinde. Podívejte se na New York. Musí to být virus. Nicméně, pokud jste vystaveni něčemu toxickému ve svém prostředí, je pravděpodobné, že i lidé kolem vás. Pokud se těchto jedů obecně zbavujeme během určitých ročních obdobích, mnoho lidí může mít současně symptomy nemoci. To zapadá do obou teorií. 

 

Teď to začne být zajímavé. Teď si řekněme o tom, co se stalo na výletní lodi Diamond Princess. Věděli, že lidé, kteří spolu několik dní bydleli ve stejném pokoji, měli protichůdné negativní a pozitivní testy? Jak jeden člověk může mít vysoce nakažlivou nemoc, a nepřenést ji na někoho, kdo s ním několik dní žije? To dává smysl v teorii exozomů, kde kuličky RNA nejsou nakažlivé, ale nedává to smysl v teorii virů, kde kuličky RNA mají být vysoce nakažlivé. Podívejme se na první případ přenosu ve státě Illinois. Žena letěla do Wuhanu, vrátila se a jak ona tak její chronicky nemocný manžel testovali pozitivně na koronavirus. 

 

 

Zdravotnické instituty pak vystopovali 300 lidí, kteří s nimi byli v blízkém kontaktu, aby zjistili, kdo virus chytil. A hádejte co? Nikdo ho nechytil. To znovu dává smysl v teorii exozomů, jelikož exozomy nejsou nakažlivé. Ale nedává to smysl v teorii virů, kde tohle má být nakažlivý virus. Víte, že po celém světě je spousta zdokumentovaných případů pacientů, kteří testovali pozitivně na tento fragment RNA bez žádné relevantní historie cestování a žádným vědomým kontaktem s někým nakaženým? To byli lidé žijící daleko od světa, na počátku této krize, kteří najednou testovali pozitivně. 

 

 

To znovu dává smysl v teorii exozomů, kde se RNA produkuje uvnitř našich buněk jako imunitní reakce. V teorii virů to nedává smysl, kde musíte přijít do kontaktu s někým, kdo je virem nakažený. Co vysoký počet pozitivně testovaných lidí, kteří nejsou nemocní? 80 % lidí, kteří testují pozitivně, jsou buď bez symptomů, nebo mají mírné symptomy nachlazení. Proč? To dává smysl v teorii exozomů, jelikož fragmenty RNA nejsou příčinou nemoci. Ale v teorii virů to nedává smysl, kde tento virus má způsobovat nemoc. A to ještě nejsme u toho nejzvláštnějšího. Věděli jste, že někteří lidé v řádu několika dní nejprve testovali pozitivně, pak negativně a následně znovu pozitivně? To dává smysl pro teorii exozomů, kde buňky možná na základě určitých podmínek uvolňují více či méně těchto exozomů.

 

 

Ale v teorii virů to nedává smysl, kde jste údajně nakažení, dokud se viru nezbavíte. Jaká z těchto teoriích se vám zdá pravděpodobnější? Co kdybyste slyšeli, že existují virologové, kteří věří, že viry jsou ve skutečnosti exozomy? Co kdybych vám řekl, že tomu také věří doktoři a ostatní vědečtí odborníci? Nehledě na to, jaké teorii v tuto chvíli věříte, zavedené teorii o nakažlivém viru, nebo formující se teorii exozomů, jak moc věříte PCR testům? Vážně chcete, aby vám byl život omezen na základě výsledků z tohoto potenciálně bezvýznamného testu? Chcete testovat svoje blízké? Chcete být testovaní? Nebo bychom možná měli test odmítnout? 

 

 Překlad a přepis:  David Formánek

 Děkujeme

 

 

  _________________________________________________________________

 

Dr. Cowan – Historie se opakuje. 5G & koronavirus. Viry nejsou příčinou nemocí.


 

 

Video bylo natočeno 12.3.2020 v Tusconu v Arizoně

 

Přeložil : David Formánek  Odkaz níže 

 

 Přepis: Historie se opakuje. 5G & koronavirus

 

Dr. Thomas Cowan: Mám 10 minut. Nevěděl jsem, jestli se k tomu dostanu. Nemohu si pomoct… musím říct něco o této situaci kolem koronaviru. – Chcete o tom slyšet? – Ano. Pokud znáte Steinera, máte odpovědi na test, ale pak musíte přijít na detaily. V roce 1918 po pandemii španělské chřipky se zeptali Steinera: Co to zapříčinilo? A on řekl: Viry jsou jednoduše výměšky toxické buňky. Viry jsou kousky DNA nebo RNA s pár bílkovinami, vystupují z buňky, a k tomu dochází, když je buňka otrávená. 

 

Viry nejsou příčinou ničeho. Rád bych, abyste si nejprve představili, že jste slavný doktor delfínů. Delfíny jste v severním polárním kruhu studovali už stovky let, nebo alespoň dlouhou dobu. Delfíni byli doposud v pořádku. Pak vám zavolají: Frede, spousta delfínů v polárním kruhu umírá. Můžeš to přijet vyšetřit? A musíte si položit jednu otázku. Kolik z vás by řeklo: Chci prozkoumat delfína, abych zjistil jeho genetické složení? Nikdo, protože to je hloupé. Kolik z vás by řeklo: Chci zjistit, jestli tento a tento delfín mají virus, protože může být nakažlivý, a proto ostatní delfíni jsou nemocní. Ten muž. 

 


Kolik z vás by řeklo… omluvte moji francouzštinu…. Dal někdo do té vody nějaké sračky? Jako případ tankeru Exxon Valdez… Někdo? Všichni. Protože to se stalo. Buňky delfínu se otráví, snaží se samy pročistit tím, že začnou vyměšovat látky, kterým říkáme viry. Současná teorie virů mluví o exozomech… Šéf Národního zdravotnického institutu (NIH) nedávno měl proslov o komplexitě virů. Zjistíte, že tohle je naprosto v souladu se současným chápáním virů. Při dospívání jsem zažil dramatickou událost u našeho domu, která s tím souvisí. Byly tam mokřady, plné žáb, které mě nenechaly v noci spát.

 

 

Tak jsem okna omotal páskou… na jaře dělaly velký rámus. V průběhu času všechny žáby zmizely. Kolik z vás si myslí, že žáby měly genetickou chorobu? Kolik z vás si myslí, že žáby měly virus? Kolik z vás si myslí, že někdo do vody dal pesticid DDT? Přesně k tomu došlo. Nemoci jsou otravy. Je to jeden z důvodů, proč vakcíny… to na chvíli přeskočím. Co se tedy stalo v roce 1918? Během každé pandemie v posledních 150 letech došlo ke kvantovému skoku v elektrifikaci Země. Na konci podzimu 1917 došlo ke globálnímu zavedení rádiových vln. Kdykoliv jakékoliv biologické systémy vystavíte novému elekromagnetickému poli, otrávíte je, některé zabijete a zbytek se dostane do takového útlumu, takže kupodivu žijí o něco déle a s více nemocemi. 

 


 

Pak začala 2. světová válka s další pandemií, kdy se po celé Zemi zavedly radary. Celou Zemi pokryli radarovými poli. To bylo poprvé, co jim lidé byli vystaveni. V roce 1968 došlo k hongkongské chřipce, což bylo poprvé… Země má ochrannou vrstvu ve Van Allenových pásech, která v podstatě integruje kosmická pole ze slunce, Měsíce, Jupiteru, apod. a rozesílá je mezi živé bytosti na Zemi.

 

 

A my do Van Allenova pásu jsme umístili satelity, co vyzařují radioaktivní frekvence, a poté během šesti měsíců jsme měli novou virovou pandemii. Proč virovou? Protože lidé jsou otráveni, vyměšují toxiny, které vypadají jako viry. Lidé si myslí, že jde o chřipkovou epidemii… V roce 1918 se zdravotnický ústav v Bostonu rozhodl vyšetřovat nakažlivost chřipky, tak, věřte tomu nebo ne, stovkám lidem s chřipkou vysáli sopel z nosu, a vpíchli ho do zdravých lidí, kteří chřipku neměli, a ani jednou se jim nepodařilo udělat zdravého člověka nemocným. Zkoušeli to opakovaně. Nakažlivost se jim nepodařilo prokázat.

 

 

Dokonce to zkoušeli s koňmi, kteří údajně dostali španělskou chřipku. Dali koni přes hlavu pytel, do kterého kýchnul, a pak ten pytel dali druhému koni. Ani jeden kůň neonemocněl. O tom si můžete přečíst v knize „Invisible Rainbow” od Arthura Firstenberga, ve které popisuje veškeré kroky v elektrifikaci Země a jak během šesti měsíců došlo k nové globální chřipkové pandemii. Když slyšíte normální vysvětlení… jak se ta chřipka během dvou týdnů dostala z USA do Jižní Afriky, jak to, že všichni na světě dostali symptomy ve stejnou dobu, navzdory tomu, že dopravním prostředkem byly tehdy koně a lodě? 

 

 

Není pro to vysvětlení… jen řekli, že neví, jak se to stalo. Ale když se nad tím zamyslíte… tyto rádiové vlny a ostatní frekvence, které někteří z vás máte v kapse a na ruce… můžete poslat signál do Japonska, který tam dorazí okamžitě. Pokud nevěříte, že existuje elektromagnetické pole, které globálně komunikuje v rámci sekund, tak jen nedáváte pozor. Zakončím tím, že poukážu na to, že v posledních šesti měsících došlo k dramatickému a kvantovému skoku v elektrifikaci Země. 

 

Určitě víte, o co se jedná. Říká se tomu 5G. 

 


Kolem Země je teď 20 tisíc satelitů vydávající záření, tak jako ta věc ve vaší kapse a na vaší ruce, co vydává záření, kterou neustále používáte. To se se zdravím neslučuje. Omlouvám se, že to říkám, neslučuje se to se zdravím. To je přístroj, který ničí strukturu vody. Pokud chcete říct: „No jo, ale nejsme elektrické bytosti, jsme jen fyzická hmota,” tak se neobtěžujte jakýmkoliv testem EKG nebo EEG nebo testem nervové vodivosti. Jsme elektrické bytosti a chemikálie jsou jen vedlejším produktem elektrických impulzů. Chcete si tipnout, jaké bylo první město na světě plně pokryté 5G technologií? 

 


Publikum: Wuhan. 

 


Dr. Thomas Cowan: Přesně tak. Když se nad tím zamyslíte… Jsme v existenční krizi, jakou lidstvo doposud nezažilo. Nechci teď znít jako prorok ze Starého zákona, ale tohle je něco nebývalého.

 

 

Dávají sto tisíc satelitů do… samotné pokrývky Země. Mimochodem, jak jsem chtěl zmínit, souvisí to i s otázkou vakcín. Asi před rokem za mnou přišel pacient, naprosto zdravý, a pak si zlomil paži… pracuje jako elektrikář, instaluje systémy WiFi pro velmi bohaté lidi. Elektrikáři mají velmi vysokou úmrtnost. Ale on byl v pořádku… pak si zlomil paži, do které mu dali kovovou desku. O tři měsíce později nemohl vstát z postele. Začal trpět na srdeční problémy… naprostý kolaps. 

 


Náchylnost souvisí s tím, jak moc kovů máte v těle, a také s kvalitou vody ve vašich buňkách. Pokud do lidí začnete píchat hliník, stanou se receptory pro vstřebávání zvýšených elektromagnetických polí a to je dokonalá smršť pro úpadek druhu, což je něco, co nyní zažíváme. Zakončím to citátem od Rudolfa Steinera z doby kolem roku 1917. Tehdy byla jiná doba. „V dobách, kdy nebyly žádné elektrické proudy, kdy vzduch nebyl plný elektrických vlivů…” Mluvíme o roku 1917. „… bylo snazší být člověkem. Z toho důvodu, abychom dnes vůbec byli lidmi, je nezbytné vynaložit mnohem silnější duchovní kapacitu, než co bylo nezbytné před stoletím.” S tím to zakončím. Dělejte cokoliv, co vám zvýší vaši duchovní kapacitu, protože je velmi těžké být v této době lidskou bytostí. Děkuji.

 


 

 

Přeložil: David Formánek

 

Odkaz na originál  textu zde: 

 

https://www.otevrisvoumysl.cz/dr-cowan-historie-se-opakuje-5g-koronavirus-viry-nejsou-pricinou-nemoci/

 

 

 Převzato, zdroj: 

 

 Portál pro nový svět -  Otevři svou mysl

 

  Doporučuji sledovat pravidelně ! 


 https://www.otevrisvoumysl.cz/teorie-viru-vs-exozomu-pravda-o-testech-na-covid-19/

 

 _______________________________________________________________

___________________________________________________________________

 

V možné souvislosti s 5G v současném období na Moravě video


 

 

 

 



Odkaz zde: 

Záhada na Moravě

 

Žádné komentáře:

Okomentovat