pondělí 31. srpna 2020

Význmamný proslov Roberta F. Kennedyho Jr. na mohutné demostraci v Berlíně (29.8.2020) - Proslov Davida Ickea v Londýně


Robert F. Kennedy, Jr. - Proslov na demonstraci v Berlíně proti vládním nařízením

 

Přepis - Překlad: David Formánek - Otevři svou mysl


Děkuji vám všem. U mě doma v USA zprávy říkají, že jsem tady dnes přiletěl, abych mluvil k asi 5000 nacistům. Zítra budou říkat, že ano, byl jsem tady a mluvil jsem možná k 3-5 tisícům nacistů. Ale když se dívám na tohle publikum, vidím opak nacismu. Vidím lidi, kteří milují demokracii. Lidi, kteří chtějí otevřenou vládu. Lidi, kteří chtějí vůdce, kteří jim nebudou lhát. Lidi, kteří chtějí vůdce, kteří si nebudou vymýšlet nahodilá pravidla a regulace, aby mezi lidmi nařídili poslušnost. 

 

Chceme vůdce ve zdravotnictví, kteří nemají finanční vazby na farmaceutický průmysl, kteří pracují pro nás a ne pro velkou farmu. Chceme pracovníky, kterým záleží na zdraví našich dětí, a ne na farmaceutických ziscích nebo vládní kontrole. Dívám se na tohle publikum a vidím všechny evropské vlajky, vidím lidi každé barvy, vidím lidi z každého národu, každého vyznání, jak všem z nich záleží na lidské důstojnosti, na zdraví dětí, na politické svobodě… tohle je opak nacismu! Vlády milují pandemie. 

 

Milují pandemie ze stejného důvodu, proč milují války. Protože jim dávají schopnost uvalovat na populaci taková opatření, která by populace jinak vůbec nepřijala. Dává jim to možnost vytvářet instituce a mechanismy pro vynucování poslušnosti. Něco vám povím. Je mi záhadou, že tito velcí a důležití lidé jako Bill Gates, a Tony Fauci, plánovali a přemýšleli o této pandemii desítky let. Plánovali ji, abychom byli v bezpečí, jak pandemie konečně přijde. Ale teď, když ji tu máme, oni ani neví, o čem mluví. 


Spíše to vypadá, že si postupně vymýšlí, co budou říkat. Nafukují čísla… nedokážou vám říct úmrtnost na covid-19. Nedokážou nám dát PCR test, který vůbec funguje. Musí neustále měnit definici covidu na úmrtních listech, aby vypadal nebezpečnější, než je. Jedna věc, která jim jde dobře, je šíření strachu. Herman Göring před 75 lety svědčil v Norimberských procesech. Ptali se ho: „Jak jste Němce přesvědčili, aby tohle vše přijali?” A on odpověděl: „To je snadné. Vůbec to nesouvisí s nacismem.

 

 

Souvisí to s lidskou podstatou. Tohle můžete dělat v nacistickém režimu, v socialistickém režimu, v komunistickém režimu, v monarchii a demokracii. To jediné, co vláda potřebuje, aby z lidí udělala otroky, je strach. Pokud se vám je podaří vyděsit, můžete je přimět udělat cokoliv, co chcete.” Můj strýc John Kennedy před 50 lety navštívil tohle město… Přišel sem do Berlína, protože Berlín byl přední linií proti globální totalitě. Berlín je dnes znovu přední linií proti globální totalitě. Můj strýc zde přišel a hrdě Němcům řekl: „Ich bin ein Berliner (Jsem Berlíňan).” Všichni z nás, kteří tu dnes jsme, můžeme znovu s hrdostí říct: Ich bin ein Berliner. 

 

Protože jste přední linií proti totalitě. Řeknu ještě jednu věc. Moc dobrou práci v ochraně veřejného zdraví nedělají. Ale velmi dobrou práci dělají v tom, že využívají karanténu, aby dostali 5G do všech našich komunit. A aby začali proces přesunu nás všech na digitální měnu, což je začátek otroctví. Protože pokud kontrolují váš bankovní účet, kontrolují vaše chování.

 

Všichni v televizi vidíme tyto reklamy, kde říkají: „5G přichází do vaší komunity. Bude to pro vás všechny skvělá věc. Změní to vaše životy. Všechny vaše životy to nesmírně zlepší.” Musím říct, že je to dost přesvědčivé. Když se na ty reklamy dívám, říkám si: To je skvělé, Už se nemohu dočkat, až to tu bude. Protože budu schopen si stáhnout video hru za šest sekund namísto 16 sekund. Je to důvod, proč do 5G investují 5 bilionů dolarů? Ne. Důvodem je sledování a sbírání dat. 

 

Není to pro vás a mě, je to pro Billa Gatese, Jeffrey Zuckerberga a Bezose a všechny ostatní miliardáře. Bill Gates říká, že jeho flotila satelitů bude schopná nepřetržitě sledovat každý čtvereční centimetr na planetě. Ale to je jen začátek. Také vás bude moct sledovat pomocí všech vašich chytrých zařízení, skrze biometrické rozpoznávání obličeje, skrze vaše GPS. Myslíte si, že Alexa pracuje pro vás? Nepracuje pro vás, ale pracuje pro Billa Gatese, který vás špehuje.

 

Pandemie je příhodná krize pro elitu, která stojí za těmito nařízeními. Dává jim schopnost odstranit střední třídu, zničit demokratické instituce přesunout všechno naše bohatství do hrstky miliardářů, aby sami mohli zbohatnout tím, že zbytek z nás přivedou do chudoby. To jediné, co stojí mezi nimi a našimi dětmi, je tohle publikum, které přišlo do Berlína. Dnes jim říkáme: Naši svobodu nám nevezmete! Nebudete ničit zdraví naším dětem! Budeme požadovat navrácení naší demokracie! Moc vám všem děkuji za to, že bojujete. 

 

 

Překlad: David Formánek 

 

 Zdroj : Otevři svou mysl


 

                                      

                                Robert F Kennedy Jr in Berlin 28 aug 2020

 

 





 

 Aeronet - odkaz na článek :

 Exkluzivně: Český překlad projevu Roberta F. Kennedyho Jr. na milionové demonstraci v Berlíně, která zlámala všechny rekordy! Česká i světová média nehorázně lžou a tvrdí, že na demonstraci bylo jen 20 000 lidí! Důkazní porovnávací fotky z demonstrací v Minsku a z pražské Letné jsou tvrdým důkazem nehorázného lhaní světových médií o demonstraci, kde synovec JFK varoval národy před nástupem otroctví a totality pod rouškou opatření proti koronavirové pandemii! Robert Kennedy Jr. varoval před Billem Gatesem, připomněl vládu strachu podle slov Hermanna Göringa, varoval před zotročením lidí digitální měnou!

______________________________________

 

PREJAV DAVIDA ICKEA V LONDÝNE

 


 Zdroj : Zem a Vek

 

 

V Londýne sa zhromaždili tisícky demonštrujúcich, presvedčených, že koronavírus je klamstvo rozšírené globalistami na čele s Billom Gatesom. Na londýnskom Trafalgarskom námestí sa zhromaždil obrovský dav na protest proti vládnym obmedzeniam v súvislosti s ochorením Covid-19. Na pódiu vystúpil aj David Icke s nasledovným prejavom:

 

„Aké potešenie, vidieť ostrov zdravého rozumu v tomto bláznivom svete! Zišli sme sa dnes kvôli nebezpečnej a smrteľnej chorobe, ktorá sa rozšírila v našej krajine, aj po celom svete. Tá choroba nie je Covid-19. Je to fašizmus. Fašizmus, ktorý hľadá ospravedlnenie vo vymyslenej pandémii Covid-19. Vírus, ktorý musím pochváliť za to, ako je skvele pripravený na akúkoľvek situáciu: nesmiete sa priblížiť k druhému človeku na menej ako meter a pol, aby ste sa chránili. Takže vírus má meter a meria vzdialenosti. Nesmiete sa stretnúť s nikým mimo vašej domácnosti na dlhšie ako 15 minút, takže vírus má hodinky a dokáže merať čas. Rúška sú povinné, ale až od konca budúceho týždňa, takže vírus má dokonca i kalendár, ktorým sa riadi. Ten vírus je tak geniálny, že nakazí len účastníkov protestov, ale iba tých, ktoré vláda nepodporuje!

 

Prečo také nezmysly? Prečo každý, kto má aspoň štipku zdravého rozumu vidí, že to je nezmysel? Pretože je to všetko vymyslené! Prečo? Prečo to robia? Môžem vám odpovedať sériou nasledujúcich otázok. Ako som mohol súčasné udalosti predpovedať už pred desiatkami rokov? Ako ich mohol v 30. rokoch predpovedať Aldous Huxley? Ako to isté mohol v 40. rokoch predpovedať George Orwell? Je to jednoduché.

 

Súčasná situácia nie je žiadna náhoda a nič sa nedeje len tak. Sme svedkami uskutočnenia dlhodobého plánu a ak teraz nič neurobíme, je viac ako isté, že všetko skončí globálnym zotročením ľudskej rasy a to nielen za pomoci technológií. Nachádzame sa vo výnimočnom historickom okamihu, ocitli sme sa na rázcestí. Ak dovolíme hŕstke manipulátorov kontrolovať naše životy, tento príbeh nebude mať šťastný koniec. Ale ak sa rozpamätáme, ak si spomenieme, kto tu má skutočnú moc, tak toto bláznivé obdobie môže veľmi rýchlo skončiť. To MY máme skutočnú moc! Nechcú, aby sme odhalili najväčší podvod, ktorý na nás hrajú: že nejaké autority majú moc.

 

Autority nemajú ŽIADNU skutočnú moc! Jedinou mocou, ktorú na celom svete majú, je tá, ktorú im sami odovzdávame. Tento svet je ovládaný hŕstkou ľudí a to len vďaka opakovaniu scenára donútenia a podvolenia sa v rámci pyramidálnej štruktúry. Donútenia a podvolenia sa v každej úrovni pyramídy, smerom dole, až k nám, ľuďom. A ak sa podvolím predposlednej úrovni nad nami, ktorou sú naše vlády alebo polícia, potom my spojíme kruh medzi tou hŕstkou manipulátorov kdesi hore a celou populáciou. Toto spojenie vytvorí začarovaný kruh, kedy malá hŕstka manipulátorov tam hore ovládne miliardy ľudí. Ako sa dostaneme z toho začarovaného kruhu? Prestaňme sa podvoľovať! Ľudstvo povstaň! Lev už nespí! 

 

 

Zostaneme zatvorení doma? NIE! Budeme nosiť rúška? NIE! Necháme sa psychicky deptať? NIE! Nastal čas, aby sme si vzali ponaučenie z histórie. A celá história ľudskej rasy je založená na tom, že hŕstka kontroluje väčšinu, a že väčšina sa podvoľuje. Už stačilo! SLOBODU! SLOBODU! SLOBODU!

 

Nedovolíme nič menej ako slobodu! A policajtom, ktorí nás tu strážia, chcem povedať jediné: aj VY máte deti! Aj VY máte vnúčatá! Tie budú musieť žiť vo fašizme, ktorý tu podporujete. Preboha! Pridajte sa k nám! Prestaňte slúžiť psychopatom! Sú nás miliardy a tá hŕstka manipulátorov by sa vošla do jedinej miestnosti. Takže si viem predstaviť ako sa z tejto situácie dostaneme. Ľudia celého sveta! NEDAJME SA!“

 

 

Text - Překlad - Zdroj : Zem a Vek


 

 




__________________________________________________________________________________

 

(AT) Ak je to pravda, ... ‼️


Komentář hovořící za vše: 

 
Zdá sa, že vrcholní politici všetkých štátov boli podplatení stovkami miliónov USD, aby hrali toto nechutné pandemické koronové divadlo a podarilo sa nastaviť Reset celého sveta elitami, čo bolo naplánované už v Davose, na ekonomickom fóre v januári tohto roku. Jedine Tramp im tam trochu prekážal a Šoroš ho nazval podvodníkom a ďalším. Jedine Lukašemko to odmietol a odolal a to mu neodpustia. Majú silné zbrane, neobmedzené finančné prostriedky, ktoré prostredníctvom finančných kríz a bánk za 100 rokov stiahli z celého sveta (všetkých nás okradli) a médiá ktoré vlastnia a ktoré púšťajú len tie informácie, ktoré sú vhodné pre ich plán svetového Resetu a oblbovania ľudí. A vidíme na koronovej kríze, že ľudia sú veľmi ľahko manipulovateľní. Bravó odvážna rakúska novinárka

 

 _____________________________________

 


 

Vláda zrazuje své občany? “Zneužíváte pandemie k prosazování migrantů! Ničíte ekonomiku! Zavíráte podniky kvůli rozestupům!” Smělý projev italské političky Meloniové. Blíží se Ital-exit?

 

Pěkně od podlahy to vzala v italském parlamentu Gerogia Meloniová, předsedkyně strany Bratři Itálie. Naplno řekla to, co si myslí většina Italů: Vláda zradila své občany, prioritou pro ni není občan, ale migrant. Brzy i u nás?

 „Zneužíváte speciální pravomoci, které máte kvůli kranténě,” apelovala Meloniová na předsedu vády Conteho, kterého mnoho Italů viní ze zrady kvůli proimigratské politice. “Vy se nezajímáte o italské občany, ale jen o imigranty.

 

Další část článku zde:  Argumenty Fakta

 

Žádné komentáře:

Okomentovat