středa 17. června 2020

Michael Tellinger „Kabala bojuje o přežití“ 14.6.-2020 - - Gesara v platnosti



Zpráva od Michaela Tellingera



Michael Tellinger je jihoafrický spisovatel, politik, průzkumník a zakladatel strany Ubuntu, který podporuje dodávky základního příjmu napříč celou společností.
 


PRO MÉ PŘÁTELE V USA

 

Sledovat zvnějšku USA je jako sledovat odehrávájící se velkou tragédii, ve které pobíhají volně darebáci a způsobují stále více škod, přičemž přesouvají vinu na ty, kteří chtějí udržet mír a harmonii a prostě žít krásný život.


 Pro všechny mé přátele v USA - mějte na paměti, že ve vaší zemi dochází k regulérnímu útoku stejných bolševických povstaleckých agentů, financovaných Rothschildovými, kteří za posledních 250 let ve světě způsobili většinu ničení a chaosu.


 Jedná se o nejnebezpečnější syndikát organizovaného zločinu na Zemi. Zabili prezidenty, zahájili války, svrhlli vlády, unesli, mučili, vydírali, podpláceli a zavraždili miliony lidí, aby si udrželi kontrolu nad většinou světových vlád doposud.

 

 Obrázky : Youtube


  Mezi jejich slavnější oběti patří: Andrew Jackson, Abraham Lincoln, arcivévoda František Ferdinand 1914; Car Nikolaj Romanov 1918, JFK v roce 1963, jihoafrický premiér Hendrik Verwoerd v roce 1966 a mnoho světových vůdců, kteří vzdorovali jejich bankovnímu systému - včetně Muammara Kaddáfího z Libye.


  Donald Trump je první vůdce, který tuto kontrolu přerušil a v USA je odstavil od moci převzetím kontroly nad FED.


  Proto jsou útoky na něj tak brutální a vytrvalé a přicházejí ze všech stran. Vzhledem k tomu, že USA byly vždy nejsilnějším územím Rothschildů, aby se svou silnou armádou ovládli zbytek světa. Tito globální zločinci vytáhli všechny trumfy, aby řádně zvoleného prezidenta zastavili. Aktivovali a uvolnili veškeré své jmění, aby toho dosáhli.

 


 

  Protože Trump ovládá armádu a FED, jejich hlavním nástrojem jsou mainstreamová média s opakující se lživou propagandou 24/7, která otrávuje mysl lidí. Bojují o přežití.


  Budou vám lhát do očí, lidskou tragédii a emoce použijí ve svůj prospěch proti vám, zničí hospodářství, zničí města a památky, svrhnou celou zemi, zabijí a podvedou každého, jen aby dosáhli vítězství. Prosím, uvědomte si to. Pokud nemohou Trumpa zničit, budou konečně po 250 letech globální kontroly zničeni sami.


  Pokud žijete v USA, je jasný přehled o situaci velmi obtížné získat, protože většina amerických médií je součástí Kabaly, je toxická s propagandou anti-Trump. Trumpovo vítězství osvobodí všechny ostatní země od Rothschildovy kontroly nad všemi centrálními bankami a přinese lidem svobodu všude.
  Ať už se vám Trump líbí anebo ne, on není problém - je to jediný světový vůdce, který porazil Rothshildy únosem své centrální banky v USA. 

 


  Během března 2020 se to stalo tiše a bez jakéhokoli mediálního pokrytí, protože média patří do stejné rothschildské bankovní říše.


  Úspěch TRUMPa proti hlubokému státu a jejich komunistům, bolševickým agentům, není o přežití USA - jde o osvobození CELÉHO SVĚTA od jejich krvelačné kontroly.

 


  Informujte se - buďte inteligentní - buďte si vědomi. Svoboda světa závisí na vašem dalším kroku a na tom, co se stane v USA v listopadu 2020

 

Zdroj : 

https://dinarrecaps.com/our-blog/michael-tellinger-the-cabal-are-fighting-for-survival-6-14-2020 

 

 

 Trump převzal kontrolu nad FED - Vede cestu, kterou mohou následovat další země - Michael Tellinger

 

Trump Takes Control of the FED - Leads the way for other countries to follow - Michael Tellinger

 

Video a více níže: 


 

______________________________________________________

__________________________________________________

 

 

 Dimanche 14 červen 2020

 

dimanche 14 juin 2020

 

 Algoritmus konečného vydání byl proveden v noci ve čtvrtek až pátek 10. – 11. Června a ověření byla úspěšně dokončena.

 

 

Algoritmus konečného vydání byl proveden v noci ve čtvrtek až pátek 10. – 11. Června a ověření byla úspěšně dokončena.
Zpoždění minulý týden je způsobena problémy s bezpečnostními týmy pracujícími během nepokojů, zajištěním středisek pro výplatu v demokratických státech kvůli nepokojům, zrušením cestovních omezení na vnitrostátní úrovni a mezinárodní díky Pandemii a Trumpovi, aby mohli splnit ultimátum čínských starších, aby do konce června 11. června bylo zveřejněno Měnové přecenění (RV).
Trump byl schopen splnit podmínky ultimátu před čtvrtkem 11. června a byla vydána publikace.
Tyto podmínky jsou: (1) Více než 3 000 zatčení členů Cabalu a (2) Trump hladce oznámil americkému dolaru se zlatým podkladem (USN) finančnímu světu ve čtvrtek 11:11 (EST). Červen a u kulatého stolu ve 16 hodin (východní letní čas USA) čtvrtek 11. června.


Soukromí pokladníci z Hongkongu se zúčastnili soukromých schůzek v noci ve čtvrtek 11. června a potvrdili, že veškerá hotovost za RV byla uvolňována od nejvyšší po nejnižší úroveň.
V úterý nebude zahájeno čínské zahájení, protože RV již bylo spuštěno.
USD / USN bude $ 1 = $ 1 po dobu nejméně 90 dnů - ne-li 12 měsíců -, zatímco lidé na celém světě si vymění své dolary (hromaděné) za naši novou měnu.
Vše, co se týká směn, výkupů měn, Zim, CMKX, PP a dalších, se týká pouze vlád, určitých institucí, skupin, ale také jednotlivců z celého světa, kteří kdysi investovali a které budou brzy provedeny splatit jejich splatné.
Například, CMKX jsou stížnosti amerických rolníků, kteří byli despilovaní a kteří nakonec dostanou náhradu za to, co jim dlužíme.
Ostatní fondy půjdou do jiných skupin.
Obecně budou všechny tyto peníze znovu investovány do humanitárních projektů po celém světě, aby se lidstvo zbavilo chudoby.
Tyto peníze pocházejí, mimo jiné, od Saint-Germain Trust, který byl založen před více než 250 lety a který od té doby získal kumulativní úrok za tak dlouhou dobu.
Tato částka je kolosální a je dost, aby se z každého obyvatele Země stal milionář, včetně dětí.
Tyto peníze budou nejprve použity na obnovu světa a jeho ekonomiky, aby se zlepšilo množství jeho obyvatel.
Další část bude také pocházet ze zboží, které bude zabaveno od členů Cabalu, kteří nám po staletí ukradli.
Veškerá jejich aktiva budou zabavena podle amerického Patriot Act po útocích z 11. září 2001, který byl Trumpem vylepšen v prosinci 2017 bezprostředně po jeho zvolení.
Ve druhém kroku bude toto zboží rozdáno lidem.
Všechny tyto peníze musí být uvolněny současně; stejný den po celém světě. Nyní chápete, proč to trvalo tak dlouho.
Tato distribuce musela být organizována po celém světě ve stejný den.
To znamená, že převod těchto obrovských prostředků do všech globálních distribučních center (Redemption Centers), zajištění bezpečnosti těchto fondů, distribučních center, nalezení členů Cabal v bankách, kteří si přáli přizpůsobit své prostředky a vyhnali je z cesty po celém světě.
To je také důvod, proč se dříve ohlášená data záměrně mýlila.
Tito jednotlivci museli být podvedeni, aby je mohli spláchnout a zatknout.
Jsme připraveni tyto peníze uvolnit.
Nevím, jestli jsou data dobrá, nebo jestli se vrátí dál.
Všichni účastníci podepíší NDA, dohodu o mlčenlivosti.
To znamená, že přes noc nebudeme mít o těchto platbách žádné další informace.
To neznamená, že již nebudou existovat.
Budou jednoduše zaplaceni a nikdo nebude mít právo o tom hovořit, včetně mě, pod trestem přísných sankcí.
Bude to však skvělá zpráva pro celý svět.
Judy Byingtonová
Dinárské kroniky      

             

Originální zdroj: 

https://interetpourtous2.blogspot.com/2020/06/lalgorithme-de-liberation-finale-ete.html#more

 

___________________________________________________

________________________________________________

 

Obnovená republika prostřednictvím GCR: Aktualizace k úterý. 16. června 2020

 

Kompilované úterý 16. června 12:01 EDT od Judy Byingtonové, MSW, LCSW, terapeuta, novináře, autora, „Dvacet dvou tváří: uvnitř mimořádného života Jenny Hill a jejích dvaceti dvou osobností.“

Judy Poznámka: Finální zavedení likvidity RV začalo Paymasters financovanými v 11:00 EDT Po. 15. června.

Zdroje mimo Reno, Curych, Asii a Hongkong uváděly, že mají na úterý stanovena jmenování. 16. června - do stejného data by byly uzavřeny konečné mezinárodní směnné kurzy.

Servery Wells Fargo rozesílaly 527 000+ 800 # s oznámení pro úroveň 4b od St. 17. června.

Ve stejný St. 17. června schůzky na úrovni 4b začnou financováním likvidity v 13 810 centrech pro výplaty v USA a dalších po celém světě

St. 17. června bylo také datum ukončení bankrotu v USA, plus oficiální začátek NESARA / GESARA.

Doufali, že se jim v prvních čtyřech dnech podaří Zimovi vyplatit, nebo je provede Sat. 20. června.

Předpokládalo se, že lhůta pro odkoupení / výměnu u jmenování za účelem získání smluvních sazeb bude prodloužena do konce června.

A. Po. 15. června 15:45 EDT Fleming's Military Intel Contact:

1. V zákulisí je ve skutečnosti hodně pohybu, děje se uvolnění a pozastavení účtů se připravuje, plátci a lidé jsou buď na svém místě, nebo se dostávají do pozice pro konečné výplaty rolloutu.

2. Poslední dojíždění probíhalo tiše. Věci se začaly pohybovat v 11:00 EDT Po. 15. června.

3. GESARA zahájí st. 17. června poté, co jsme zahájili schůzky na úrovni 4b.

4. Tento týden byl spuštěn rozvrh RV a věci byly stále na dobré cestě.

B. Sun. Večerní EDT 14. června Flemmingův vojenský Intel Kontakt:

1. Kupujícímu dluhopisům bylo řečeno, že vše začíná po 15. června a to bude poslední, na které čekáme na dokončení.

2. Od 17:00 EDT Ne. 14. června byl tento týden z Hongkongu vypsán časový rozvrh výplaty od nejvyšší úrovně / úrovně k nižší úrovni / úrovně a burzy úrovně 4b (nás, internetová skupina) tento týden.

3. Oznámení úrovně 4b 800 # s budou vycházet ze serverů Wells Fargo kdykoli během následujících 72 hodin.                                                                                                                           C. GESARA část 20 - Trumpovo EO nastavuje scénu, Santa Surfing: https://www.youtube.com/watch?v=b1QiBLyOLFo

Trump podepsal EO o blokování majetku Deep State.

1913 Federální rezervní systém vytvořen

1933 zabaveno celé zlato

1950 válečných her

1960 Kennedy chtěl stříbrné dolary, o čtyři měsíce později byl vyřazen

1971 Nixon odstěhoval USA ze zlatého standardu

1982 Fed vládl v úrokových sazbách, ale problémy minulosti by neodešly.

D. Kabal bojoval o přežití, Tellinger: https://dinarrecaps.com/our-blog/michael-tellinger-the-cabal-are-fighting-for-survival-6-14-2020

E. Mezinárodní obchodování s pohlavím dětí: 

 

CELÉ ZDE:

 Zdroj:

 https://inteldinarchronicles.blogspot.com/2020/06/restored-republic-via-gcr-update-as-of_16.html

Žádné komentáře:

Okomentovat