sobota 25. dubna 2020

Vesmírné - Kosmické tajemství (dokumentární film s českými titulky)

 

Badatel a jeden z nejprodávanějších autorů David Wilcock dokázal ve filmu pospojovat rozsáhlý sumář současných znalostí, které ukazují naši historii ve zcela odlišném světle než známe ze školy, učebnic a oficiální historie.
Lidstvo od nepaměti pohlíželo na hvězdy na obloze, aby našlo odpovědi o našem původu. Vykládali jsme si proroctví v naději, že nám pomohou předurčit naši budoucnost. Prostřednictvím náboženských textů, písma, umění a ústního podání jsme položili základy záhad o naší minulosti, ale otázky přetrvávají: Kdo jsme? Proč jsme tady a jaký je náš osud?

 



Badatel a jeden z nejprodávanějších autorů David Wilcock dokázal pospojovat rozsáhlý sumář současných znalostí, které ukazují naši historii ve zcela odlišném kontextu jako známe ze škol, učebnic a oficiální historie.

 

 



V dokumentu Vesmírné tajemství (The Cosmic Secret) říká množství vědců, archeologů a jiným způsobem zasvěcených osob. Tyto poznatky vás přinutí klást si otázky z knih naší historie a na vše, o čem jste si dosud mysleli, že víte o naší realitě.



Připravte se na film, který může významně zpochybnit každý váš systém víry a tímto procesem odhalíte tajemství původu lidstva a jeho dávného kosmického původu.

 

 



Účinkují: David Wilcock, Corey Goode, Dr. Michael Salla, Jordan Sather, John deSouza, Michael Cremo, Laura Magdelene Eisenhower, Dr. Semir Osmanagić a další.





Dokumentární film měl celosvětovou premiéru 19. listopadu 2019.

 

 

Kosmické tajemství The Cosmic Secret dokument 2019, EN CZ tit

 

 

 

 

Celý film s titulky si můžete stáhnout ZDE:  https://uloz.to/file/TBrPQ8b5BOfO/kosmicke-tajemstvi-the-cosmic-secret-dokument-2019-en-cz-tit-avi

 

Zdroj:

 https://www.infovojna.sk/article/video-vesmirne-tajomstvo-dokumentarny-film-s-ceskymi-titulkami?fbclid=IwAR2zlBQxGz5FRLv9J1rrPcRP9H6dKezfZOzLW8pIPeMBoxpxXsYhTxk4jec

 

Žádné komentáře:

Okomentovat