pátek 3. listopadu 2017

MUŽSKO-ŽENSKÁ NEDOROZUMĚNÍ - Vlasta Marek

Vlastimil Marek je český alternativní hudebník, zenový buddhista, publicista, lektor, spisovatel a duchovní učitel.

 

Pan Marek úžasně i vtipně vypráví jak, ženy zvládnou od přírody orgasticky rodit, zcela bez problémů a bolesti, ani né příliš dlouho a namáhavě. Tím, že to tak není se dál narušují události vývinu dětí a zejména i můžů jako chlapců do sedmi let. Tím pak nedochází k přirozené duchovnosti v nás. I smích je podle něj cestou k propojení s vesmírem.

 

 Úryvek z videa: 

 

 "Dámy pamatujte si hlavně chlapečky chváli, chválit, chválit, protože v sedmi letech je emoční struktura na celý život." 

 

"Muž potřebuje vidět toho jelena, tak jeho vidění je tunelové, takže on vidí ten záblesk toho zadního hnátu toho jelena a musí přesně na vteřinu si rozmyslet kudy naběhne a tak dál, aby ho ulovil.  Ženská může sbírat borůvky ráno i večer, zítra i teď a jestli začne zleva nebo zprava. Čili vy ženy nemáte smysl pro orientaci v prostoru, tak jako my muži, nevidíte v šeru, tak jako my muži, takže neměli by jste, ale kritizovat nás muže, když před tou lednicí marně stojíme a křičíme "To máslo tady není" a vy jdete a řeknete "A co je tohle". 

 

Protože vaše vidění je detailní vy vidíte, ale muž má od přírody evolučně to tunelové vidění. Což samozřejmě nic není lepší ani horší, vždycky je k něčemu dobré, Vy ženy neumíte zacouvat v šeru autem. Každý učitel autoškoly by měl vědět, že vy si pletete levou s pravou, protože máte o třicet procent větší propojení mezi levou a pravou mozkovou hemisférou. Takže pro vás je levá trošku i pravá".

 

Žádné komentáře:

Okomentovat