pondělí 27. listopadu 2017

Pozorovaní objektů v blízkosti Slunce - amatérskou observatoří Marshalla Masterse (souhrn od roku 2016 do listopadu 2017)

 

 V sobotu 6. února 2016 viděla řada obyvatel Dánska a okolních států velmi jasný bolid, který na konci explodoval. Projevil se i zvukovými efekty a jeho zbytky byly nalezeny v okolí Kodaně.

 

 Videa k vlastnímu posouzení.

 

 Jsme zaneprázdněni neustálým chvatem a vyděláváním peněz, nezbývá potom čas sledovat prostředí ve kterém žijeme. 

 

Měli bychom být otevřeni novým věcem, poté vyhodnocovat závěry. Tady to vypadá na trošku důkazů z amatérské astronomie, posuďtě sami. 

 

Marshall Masters sleduje oblohu již nějáký ten čas, působí velice seriózně se svými důkazy. 

 

 

A nejnovější záběry z pozorování v Listopadu 2017

 

 

 

Odkaz jednoho ze sledujících v komentářích, také velice zajimavé : 

 

ZPRÁVA FYZIKA 91: OBROVSKÉ  PLANETY X OBJEKTY VE STEREO OBRAZECH

 




 

Tajemná planeta Nibiru.


Hypotetická planeta Nibiru nebyla prozatím fyzicky objevena. Je to planeta, kosmická loď nebo nezapálená, či vyhaslá hvězda obíhající kolem Slunce po značně excentrické dráze, kterou nelze přesně vypočítat, ale kterou by naši vědci jistě včas objevili. S ekliptikou svírá úhel 17°. V historii Vesmíru zapříčinila mnohé katastrofy. Přiletí do blízkosti našeho Slunce jednou za 3600 let.


Perihélium Nibiru je blízko dráhy Venuše. Každý návrat Nibiru do nitra sluneční soustavy je pro planety a jejich měsíce kritický. Z planety Mars stáhla Nibiru atmosféru a vodní obal. Nibiru se kdysi srazila s planetou Tiamat, která obíhala v prostoru mezi Marsem a Jupiterem a kde je dnes pás asteroidů z této roztříštěné planety. Pohybem blízko Země Nibiru na čas obrátila zemské póly, takže Slunce vycházelo na západě a zapadalo na východě. Tato změna byla zaznamenána v egyptské historii dvakrát. Kritické je též působení satelitů (měsíců) Nibiru. Měsíce Nibiru obíhají svoji planetu ve vzdálenosti maximálně 30 milionů kilometrů.

 


  

Na severu Čech a Moravy mohli lidé v sobotu večer spatřit jedinečný přírodní úkaz. Nad územím Polska nečekaně proletěla atmosférou vesmírná hmota a vyčarovala na obloze mimořádně jasný světelný jev zvaný bolid. Podle astronoma Pavla Suchana spatří člověk podobně jasný meteor jednou za život.

____________________________________________________________________________


Pluto a jeho doprovod Charón byli kdysi měsíci Neptuna. Hypotetická planeta Nibiru je blízkým průletem odmrštila na samostatnou oběžnou dráhu.


Ne každý návrat Nibiru do sluneční soustavy je kritický (jen dva ze šesti). Nibiru za sebou táhne ohon složený z vodní páry. Při průchodu Země tímto chvostem se zvedne úroveň mořské hladiny o 50 metrů. Když je Nibiru v perihéliu příliš blízko (15 až 35 milionů kilometrů) gravitační síla Nibiru a jejich satelitů působí z jednoho místa přibližně 35 dní a zvedne hladinu oceánu. Když čteme Bibli vzpomeneme si, že déšť a potopa trvala 40 dní a potom ještě voda 150 dní převyšovala vrcholky hor (5000 metrů vysoký Ararat). Pomocí těchto údajů je vypočtená hmotnost. Nibiru je 25 krát větší než Jupiter.



Prameny:

Značka "oška" ve Spiritu 34/2002. RNDr. Pavel Smutný v Astru 33/2002. Astroložka Zoša Kinkorová v knize Poselství věků.


Názvy planety X: Nibiru, Nimiru, Nemesis, Marduk, Maldek, Featon.



Další informace na stránce http://eldar.cz/hade/nibiru.html

 

Můj dodatek, planeta Nibiru má několi měsíců, které by mohly ovlivňovat naše přírodní podmínky na zemi, jak tomu mohlo být již mnohokrát v minulosti. 

 

   A přidám ještě aktuální souhrn přírodních katasrof za měsíc Říjen 2017

 

 

  SOTT Proměny Země – říjen 2017: extrémní počasí, planetární změny, bolidy. V říjnu jsme byli svědky pokračujícího trendu smrtících a rekordních divokých požárů, extrémně silných dešťů, nevídaného krupobití a záplav, a náhlých a silných průtrží, které napáchaly spoušť po celé planetě. Předčasné říjnové sněžení překvapilo mnoho lidí od USA až po Čínu, zatímco mnozí další byli svědky padajících bolidů, kdy jeden z těchto vesmírných kamenů pravděpodobně zažehl lesní požár! Jeden nebo dva lidé téměř pocítili tento chaos na vlastní kůži po jejich opravdu blízkém setkání s bleskem!

 

 


Žádné komentáře:

Okomentovat