úterý 28. listopadu 2017

Duše K - tentokrát s MUDr. Janem Šulou o tom jak ochránit své zdraví bez lékařů a léků aneb SÍLA DUCHA A ZÁMĚRU

 
 

 

 

____________________________________________________________________


Jarda Dušek má v divadle Kampa dalšího ladícího hosta, lékaře Jana Šulu s docela odlišným pohledem na léčbu, než nabízí oficiální medicína. 



 Dá se vědeckou lékařskou medicínou dokázat, síla myšlenky v těle? A co meridiány, jsou opravdu v nás podle čínského tradičního léčení? Je síla ducha a záměru  nejsilnějším lékem a tvůrcem toho co máme kolem sebe? 

 

                                

                              Obraz Záměr - utomatické kresby pastelem  Lenky Murfar


Clemens Kuby, jako úžasný příklad silý vědomí - ducha spojeného se záměrem. Vypráví  Jarda Dušek a Jan Šula. Oba se osobně poznali s tímto mužem, který dle lékařských vyšetření má míchu nestále přerušenou. Přesto již asi třicet let normálně chodí a funguje, předávajíc své poznání o samo-uzdravování.






                                 Obraz Záměr - utomatické kresby pastelem  Lenky Murfar



 Jan Šula vypráví vtip:


"Jde babička a vyhodí ohromný pytel léků do koše. A děda vedle jí říká, "co děláš takové drahé léky?"

 Ona říká " To víš no, já mám svýho doktora, mám ho ráda, chci aby žil, tak si to nechám napsat. Pak mám svého lékárníka, chci aby žil, tak si to od něj vezmu. No, ale já chci taky žít, tak to vyhodím."  






 Knihy zmiňované Janem Šulou: 







 Kniha učí, jak komunikovat s vlastním podvědomím a naučit se žít v souladu se sebou samým i s okolním světem. Psáno ve formě semináře Školy zdraví a radosti, kdy vedoucí odpovídá na dotazy posluchačů.

 

 

 Pýcha, egoismus a pocit vlastní důležitosti jsou základem všech problémů. V křesťanství (a nejen tam) je pýcha považována za smrtelný hřích. Ne náhodou. Pýcha je výsledkem nepochopení svého pravého místa ve vesmíru, cíle a smyslu života. Pyšný člověk nedokáže přijmout situace, které nejsou v souladu s jeho očekáváními. Pak je veškerá jeho energie vyplýtvána na dokazování své pravdy a boj s okolním světem. V. Sineľnikov nám objasní, jak pýcha vzniká a jak se projevuje. Vysvětluje také hlubší souvislosti fungování lidské mysli, ega a pocitů. Po tom, jak pýchu detailně rozebere, nám ukáže cestu, jak se jí zbavit a začít fungovat v harmonii s vesmírem.









Žádné komentáře:

Okomentovat