úterý 6. října 2020

Odvážný lékař - Dr. Tapper – Tato pandemie je duchovní a psychologickou válkou proti lidem - video

 

Dr. Tapper – Tato pandemie je duchovní a psychologickou válkou proti lidem

 ______________________________________________________________________________

Ve zkratce

Dr. Tapper mluví o tom, jak důsledky pandemických nařízení mají horší dopad než samotná „pandemie”. Říká: „Tohle je duchovní a psychologická válka proti lidem.”

 ______________________________________________________________________________

 Přeložil : David Formánek


Přepis:

Dr. Tapper: Jmenuji se dr. Tapper z 16909 Birx Street z Omaha v Nebrasce. Jsem dr. Tapper a nejsem vám cizí, jelikož jsem zde už potřetí ohledně omezení a nařízení nošení roušek. Představte si tak smrtelný virus, že si musíte udělat test, abyste zjistili, jestli ho máte. Tato čísla zakládáte na pozitivních případech, a ne na hospitalizacích nebo úmrtích. 

 

Na tom byste je měli zakládat. Čísla jsou nafouknutá falešně pozitivními testy a nekonečným strašením mainstreamovými médii. Učili mě, že strach je oheň, který pohání kotel nemocí. Kdy tohle šíření strachu přestane? Přijde mi otřesné si představit, jak snadno by se tohle nařízení nosit roušky mohlo změnit na nařízení se nechat očkovat. Scénu s vakcínami pozorně sleduji posledních 10 let. Jsem svědkem škod, které mohou nastat po očkování. Škody jako zánět kostní dřeně nebo míchy. 

 

Potkal jsem rodiny, které přišly o dítě z důsledku zranění z vakcín. Zranění jsou reálná a ne vzácná. Společnosti, které lžou a ignorují tyto chudé rodiny, jsou stejné společnosti a organizace, které podporují tuto korona virovou propagandu. Světová zdravotnická organizace minulý rok uvedla, že největší hrozba pro naše zdraví jsou lidé, co odmítají očkování. Krátce na to ACIP pro CDC uvedlo, že nemohou vynutit vakcinaci, ale mohou vynutit poslušnost. Jak to udělají? Nikde nenosím roušku. Je ponižující, jak vás ostatní lidé zahanbují. Lidé se mnou odmítli obchodovat, a několikrát mě nepustili do obchodů. 

 

Pokud se povinnost nosit roušky změní na povinnost vakcinace, nebudete se moct vrátit do práce, vydělávat, obnovit si řidičák nebo fungovat ve společnosti bez prokázání vakcinace. Minulý rok se v našem národě navrhovaly drakonické zákony omezující naše lékařské svobody. A pak přišel koronavirus. Trójský kůň k implementaci této tyranické agendy. Jsem přesvědčen, že se jedná o duchovní a psychologickou válku proti lidem. Míra sebevražd je nejvyšší, jaká kdy v lidské historii byla. 

 

Více lidí tento rok zemřelo na sebevraždu než na koronavirus. Národní linka důvěry o duševních poruchách zaznamenala 65% nárůst telefonátů od tohoto března. Jinými slovy, drtivá většina zdravotních, emočních, fyzických, psychických a finančních potíží, kterým občané čelí, nejsou způsobeny covidem-19, ale pokračujícími katastrofickými nařízeními, omezeními, které zavádí nezodpovědné, iracionální vlády. Od kdy je vaší prací, schvalovat zdravotní zákony? Historie nás učí, že když vláda odebere určitou svobodu, nevrací ji volně zpátky. 

 

Martin Luther King Jr. jednou řekl, že utlačovaný lid nemůže být navždy utlačován. Nakonec se u nich projeví touha po svobodě. Už šest měsíců zažíváme tento cirkus, který měl trvat dva týdny k zamezení šíření. Modlím se, aby se lidé probudili a uvědomili si, že tohle není dočasné nepohodlí. Ale že směřujeme do naprostého lékařského diktátorství. 

 

Překlad: David Formánek www.otevrisvoumysl.cz

Převzato - přímý odkaz na text zde:Dr. Tapper - Tato pandemie... - Otevři svou mysl

 


 

1 komentář:

  1. Skvělý komentář, Hani. Měl by se objevit na předních stránkách všech MSM.

    OdpovědětVymazat