úterý 7. listopadu 2017

Kolosální megality Yangshanu - video






Při mnoha příležitostech jsme poodkryli nevysvětlitelné pozůstatky civilizací, které zde na této planetě kdysi nepochybně vzkvétaly - přičemž jde o skutečně tajemnou historii, kterou jsme se rozdhodli poodhalit. Jsou to technologie či působivé metody, buď ztracené anebo skryté v hlubinách světových dějin. Ty nejpozoruhodnější, nejzřejmější důkazy, které zůstanou na naší Zemi nejdéle, jsou nepředstavitelně obrovské megalitické struktury, které se nacházejí na mnoha místech planety. 



Tyto stavby byly postaveny za použití tak velkých kamenů, že dodneška nedokážeme vysvětlit, jak byly přesouvány. Lom, známý jako Yang Shan, je tak působivým příkladem takovéto ztracené znalosti technologie pohybu těchto kamenů . Cítili jsme, že si to zaslouží hlubší diskuzi. A to, co je na Yang Shanu zvláštního, je, že byl podle všeho opuštěn ... dost dobře z důvodu katastrofy (potopy). 

 

 

Uprostřed aktuálního opracovávání některých z největších kamenných megalitů, které kdy byly na Zemi objeveny. Opuštěná místa, která se pak uchovala po nepředstavitelně dlouhá milénia, odhalují ve své slávě, jak byly tyto kameny doopravdy odděleny od svého podloží, což je stále otázka, která zůstává i nadále po léta nezodpovězena. Yang Shan poodhaluje neocenitelné náznaky toho, jak mohly být přesunuty. 





Hvězdou přehlídky je obrovský Stéla, vážící 16 250 metrických tun. Odhaduje se, že byla opracována během vlády císaře Yongl-Chola (Yongle), třetího vládce dynastie Ming v Číně, vládnoucího od roku 1402 do roku 1424 ...  Avšak ačkoliv je akademická obec zdánlivě svolná s jistým nádechem arogance k vysvětlení takovýchto objektů, často kvůli jejímu důkladnému, přesnému pochopení této doby, dospějeme nevyhnutelně k tomu, že začneme zkoumat jejich (akademické obce) znalosti či reálná vysvětlení, jak by takovéto obrovské kameny bylo možné přesunovat. Jejich nelogické vysvětlení této lokality je následující: V roce 1405 nařídil císař Yongle v tomto lomu vyřezat obří sochu, která by byla postavena v Mausoleu v Ming Xiao Ling na památku jeho zesnulého otce. Byly vyřezány tři oddělené kusy. Obdélníková základna, tělo a hlava.


 

 Po ukončení většiny prací s kamenem si architekti dost neprakticky uvědomili, že stěhování kamenů z lomu do Ming Xiao Ling a jejich instalace tam nebudou fyzicky proveditelné. Tělo vážilo 8 799 tun. Hlava potom 6 118 tun. Podle údajů "odborníků" by byla socha vysoká 73 metrů. 

 

 Údajná legenda, spojená s tímto (pravděpodobně) klamem, praví, že dělníci, kteří by nesplnili denní kvótu 33 "shengů" rozdrcené skály, byli na místě popraveni. Je to ale skutečný příběh lomu Yang Shan? Anebo by se k této lokalitě a samozřejmě i k jejim kamenům mohla vázat zajímavější historie? V Baalbeku, v jednom z nespočetných případů, které nalézáme po celé Zemi, jsou kameny, přesahující hmotnosti 1000 tun, které se zdají být bez námahy umístěny jeden na druhém s využitím technologií nebo metod, těmito tzv. odborníky nevysvětlenými. 

 

 

 

Je opravdu tak nemyslitelné věřit, že skutečně kdysi mohli tak obrovské kameny, nalezené např. v Yangshanu, přesouvat? A netoliko přesouvat, ale také je zvedat jeden na druhý. Naštěstí se stále více lidí začíná o tyto exaktní možnosti zajímat. A s každodenně narůstajícím počtem důkazů, potvrzujících velký dávnověk, je jen otázkou času, kdy bude u těchto míst skutečně objasněno, k čemu a jak vlastně kdysi sloužila.

 

Překlad: Roman Kocián

 

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat